ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kizlar benim sutum iyice azaldi. Onun icin sut artirma yollarina basvuruyorum. Menulerim bugunden itibaren o amaca yonelik olacak. Cunku benim kiz gece boyu emmek istiyor. Sut gelmeyince problem oluyor. Yesilcayim da naneliydi benim. Nane de hic iyi gelmezmis. Bilseydim icmezdim.

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
3 hurma
1 kuru incir
1 gün kurusu
Cay

Ara
1 bardak sut

Aksam
1 kase pırasa
1 kase yogurt
1 avuc kuru üzüm

Gece
Malt

Süt arttırmak için rezene çayını bir dene ml.

Canım emzirme döneminde yeşil çay kullanma. Bebeğini etkileyip uykusuz bırakır.

Kafein içeriği malesef bebeleri etkiliyor aşırı kahve çay yeşilçay tüketmemen gerekli.

Kizlar ben sol omzumdan streoid iğnesi oldum şimdi. Sutlu cay ve bisküvi verdiler. Kahvaltı da etmedim doğru düzgün. Okula gidicem buradan. Yeyip yememek konusunda kararsızım. Biriniz bi sey desin :)
Geçmiş olsun canım ya sorduğun soruya bak tabiki yiyeceksin..

Dereotu süt arttırır kahvaltıda yiyebilirsin hem kilo vermeye iştah kapatmaya da yardımcı

Son düzenleme:
Süt arttırmak için rezene çayını bir dene ml.

Hic sevmiyorum onun tadini ama mecbur icerim artik canım. Bu arada ben sana gecmis olsun demedim ya. Gecmis olsun.

Canım emzirme döneminde yeşil çay kullanma. Bebeğini etkileyip uykusuz bırakır.

Kafein içeriği malesef bebeleri etkiliyor aşırı kahve çay yeşilçay tüketmemen gerekli.
Yesil cayin kafeini normal caydan daha az diye iciyordum ama benim kiz bikac gundur hic adam gibi uyumadi. Gece de uyumuyor. Yesilcaydan mi ki acaba ya. Kahve zaten icemiyorum uzun zamandir canim.
Dereotu süt arttırır kahvaltıda yiyebilirsin hem kilo vermeye iştah kapatmaya da yardımcı

Onu da ekleyim listeme. Tesekkur ederim

Dereotu ve yesilmercimek süt arttiranlardan kaç aylıktı senin bebe
Doğmadığı icinde gece cok emiyo olabilir yatarken mama mi versen acaba Moon Light

Subatin 26sinda 1 yasina girecek canim. Yatmadan once zoraki mama yediriyorum saat 10 gibi. Ama son zamanlarda yetmiyor mu nedir surekli uyanmaya basladi.

Marul ye kuzum

Subatin 26sinda 1 yasina girecek canim. Yatmadan once zoraki mama yediriyorum saat 10 gibi. Ama son zamanlarda yetmiyor mu nedir surekli uyanmaya basladi.
Su gece muhallebileri falan oluyo ya onlardan mi veriyosun onlari da deneyebilirsin biz yaşına kadar mamayla gittik 4-5 aydan sonra mama meme ikisi 14 aylıkken bakti süt az bıraktı memeyi

Ne demek canım :) emzirme döneminde diyetisyene gitmiştim bana kesinlikle içeme bebeğini etkiler kafeini demişti.

Tamam canim tesekkur ederim

Su gece muhallebileri falan oluyo ya onlardan mi veriyosun onlari da deneyebilirsin biz yaşına kadar mamayla gittik 4-5 aydan sonra mama meme ikisi 14 aylıkken bakti süt az bıraktı memeyi
Evet canim muhallebi kivamli mama yediriyorum. Bizimki biberon ve emzik almadi malesef. Uykuya da mutlaka emerek gecmek istiyor. Gece de surekli emecek hanimefendi. Sut azalsa da isiriyor mincikliyor o sut buraya gelecek kafasinda galiba
Ah keske kendiliginden biraksa benimki de ya. Hic umudum yok o konuda
Ne demek canım :) emzirme döneminde diyetisyene gitmiştim bana kesinlikle içeme bebeğini etkiler kafeini demişti.
Ondan uyumuyor demek ki cocuk ya. Ben pek ihtimal vermemistim,kafeini az diye. Birakayim o zaman yesilcayi ben

Inşallah ama emzik flaan olmayınca da zor bizde emzik vardi 2den sonra bıraktirdim onu da köpek aldı götürdü yavrusuna

Aynen sen yeşil caya ara ver aslinda rezeneden suyla karıştırıp icirebilirsin kıza da hem daha rahat geçer uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…