• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

kokulusabun kokulusabun

Sabah

Ilık limonlu su
Bir adet haşlanmış yumurta
Biraz yeşillik
Biraz yogurt

Öğlen
1 adet hurma
Türk kahvesi

İkindi
Yeşil çay ve 5 badem

Akşam pırasa yemeği ve yoğurt

Cuma ve cts ev curcuna misafiler çok benim. O yüzden iki gün dayanmalıyım ama zor olacaksa gb. Şimdiden biliyorum

kokulusabun kokulusabun

Sabah

Ilık limonlu su
Bir adet haşlanmış yumurta
Biraz yeşillik
Biraz yogurt

Öğlen
1 adet hurma
Türk kahvesi

İkindi
Yeşil çay ve 5 badem

Akşam pırasa yemeği ve yoğurt

Cuma ve cts ev curcuna misafiler çok benim. O yüzden iki gün dayanmalıyım ama zor olacaksa gb. Şimdiden biliyorum
Misafirlikte dayanmak istiyorsaniz sicak cay , kahve icin. Bir latte 40 dk da icilebiliyor, test ettim . :KK70:

Pazar tarti gunumuz ve bu hafta duello esin benim. :KK53:

Farkettim. Bir kahve asigini taaa nerden gorsem tanirim. :KK70:

Iste kullandigin kahve cesidini degistir. Mumkunse nescafe kivaminda ama nescafe olmasin . :KK51:

Matcha da yesil cay gibi ama daha guclu bir antioksidan. Lattesi yine ayni sekilde ama tadi cok guzel degil. Kotu de degil.
:KK19:
starbukstan almistim simdi tchibodan aldim daha güzel gibi geldi bu bakalim en iyi kahveyi bulucam :KK19:

Misafirlikte dayanmak istiyorsaniz sicak cay , kahve icin. Bir latte 40 dk da icilebiliyor, test ettim . :KK70:

Pazar tarti gunumuz ve bu hafta duello esin benim. :KK53:

Misafirler ben de yalnız orası kötü açken bişeyler hazırlamak zor geliyor bana, :KK14:hele yememek ipin ucunu kaçırıyorum :hamarat::hamarat:

Olmuş mu diye bakıp :eek::eek:

Rakip sensen hükmem yenik düştüm desene aramızda bi kilo vR:stop::KK72:

Misafirler ben de yalnız orası kötü açken bişeyler hazırlamak zor geliyor bana, :KK14:hele yememek ipin ucunu kaçırıyorum :hamarat::hamarat:

Olmuş mu diye bakıp :eek::eek:

Rakip sensen hükmem yenik düştüm desene aramızda bi kilo vR:stop::KK72:
Yuzdelere gore yarisiyoruz. Oteki turlu haksizlik olur, :KK51:

8 senelik kilo bu. Sen daha avantajlisin yani. :dondurma:Cok zor gidecek ama gidecek. En son 48 kiloydum sonra 61 lere ciktim derken 78 e dayandim . Arada en fazla 4-5 sene once 59. 8 lere Temmuzda 56.9 lara inmistim.

Son düzenleme:
Yuzdelere gore yarisiyoruz. Oteki turlu haksizlik olur, :KK51:

8 senelik kilo bu. Sen daha avantajlisin yani. :dondurma:Cok zor gidecek ama gidecek. En son 48 kiloydum sonra 61 lere ciktim derken 78 e dayandim . Arada en fazla 4-5 sene once 59. 8 lere Temmuzda 56.9 lara inmistim.

Ooooo maşallah... :nazar:Ben hep bu civardasındır diye düşündüm. Helal olsun sana çok iyi kilo vermişsin :spor::cool:

Ben 54 le hamile kaldım hep 50 kilo civarı kızdım :KK76:doğumalrda 68i gördüm :anneadayı:

Hadi bakalım o zmn bundan sonra ezeli rakibimsin:confused:

Diyet yaparken benim en büyük problemlerimden biri :KK72:

Sabah akşam gece tel elime gwçer geçmez yemek videoları izlemem... :cry:

Hele o künefe katmer kadayıf, çikolatası akan videolar yok mu
??
:rolleyes::rolleyes:

Diyetteyken ne çok karşıma çıkıyor :confused::confused:

Ooooo maşallah... :nazar:Ben hep bu civardasındır diye düşündüm. Helal olsun sana çok iyi kilo vermişsin :spor::cool:

Ben 54 le hamile kaldım hep 50 kilo civarı kızdım :KK76:doğumalrda 68i gördüm :anneadayı:

Hadi bakalım o zmn bundan sonra ezeli rakibimsin:confused:
Yok ya çok pis yerim ben:)

Şimdi yediğimin 30 katini yerdim ama. Ahhh ne nutellalar curuttum. 61 iken diyete başladım 78 oldum ahaha :)

Sağlıklı besleniyorum ya da sağlıklı beslenecegim diye bir iddiam yok ve saçma buluyorum. Bir börek yemeyeceksek bir yas pasta yemeyeceksek niye yaşıyoruz değil mi:)

Gel gel senden korkan sana benzesin :D

Evet onlarda , limonlu su bi iki hafta icmeyecegim.

Karbonatli suyu duydum ama ben kullanmiyorum sebebi dogal olmadigini dusunmem. :dondurma:
Anladim canim. Hassas mide zor ya hamilelikte dibine kadar yasadim. Allah kolaylik versin:KK200:
Cok iyi, arada yemen gerekiyor , sen cok abartmadin dun. :KK66:
Ben dun sacma sapan seyler yedim. Sadece pizza olsa iyi, +600 yine bekledigimden azdi. :KK70:
Sen telafi edersin bi iki gune:KK49:
Diyet yaparken benim en büyük problemlerimden biri :KK72:

Sabah akşam gece tel elime gwçer geçmez yemek videoları izlemem... :cry:

Hele o künefe katmer kadayıf, çikolatası akan videolar yok mu
??
:rolleyes::rolleyes:

Diyetteyken ne çok karşıma çıkıyor :confused::confused:
Ay ben hic sevmem onlari izlemeyi:KK48::KK48: canim sıkılır
Kizlar ben sol omzumdan streoid iğnesi oldum şimdi. Sutlu cay ve bisküvi verdiler. Kahvaltı da etmedim doğru düzgün. Okula gidicem buradan. Yeyip yememek konusunda kararsızım. Biriniz bi sey desin :)

İlla yemen mi gerekiyormus kaptancim? Bir sey dediler mi o konuda

Anladim canim. Hassas mide zor ya hamilelikte dibine kadar yasadim. Allah kolaylik versin:KK200:

Sen telafi edersin bi iki gune:KK49:

Ay ben hic sevmem onlari izlemeyi:KK48::KK48: canim sıkılır

İlla yemen mi gerekiyormus kaptancim? Bir sey dediler mi o konuda
Evet çünkü lokal anestezi yaptılar. 1 tane yedim ikisi kaldı. 49 kalori:)

Back