• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Inşallah ama emzik flaan olmayınca da zor bizde emzik vardi 2den sonra bıraktirdim onu da köpek aldı götürdü yavrusuna :KK53:

Aynen sen yeşil caya ara ver aslinda rezeneden suyla karıştırıp icirebilirsin kıza da hem daha rahat geçer uykuya
:KK48::KK48: yolda gordugu kopeklere sormadi mi hic:KK48:
Ona ilk zamanlar veriyordum. Sonradan biraktim. Ben eski duzene geri doneyim en iyisi:KK48:
Ben yeşil çayı iki gündür içiyorum ondan öncede az uyuyordu.. Valla uyku meselesinden bıktım Ömrüm yatak odasında emzirmek ve uyutmakla geçiyor. Son üç yıldır aynı hikaye...

Allah gücümüzü artırsın

Aynen benim de. Yirmi dakika uyusun diye iki saat ugrastigim oldu. :KK12: bana cekmis. Ben de uyumaz annemi sinir edermisim. Onun icin bi sey diyemiyorum da :KK53:
Sen de icme bence canim yesil cay.

:KK48::KK48: yolda gordugu kopeklere sormadi mi hic:KK48:
Ona ilk zamanlar veriyordum. Sonradan biraktim. Ben eski duzene geri doneyim en iyisi:KK48:

Aynen benim de. Yirmi dakika uyusun diye iki saat ugrastigim oldu. :KK12: bana cekmis. Ben de uyumaz annemi sinir edermisim. Onun icin bi sey diyemiyorum da :KK53:
Sen de icme bence canim yesil cay.
Bitane köpek vardi evin orda o götürdü demistim sonra buldu çekmecede atmaya güvenemedim hemen istemedi attim çöpe oyle bikac sormuştu baştanda
Benim kız sağolsun ne emmesi ne uykusu ne meme bırakma ne emzik bırakma ne tuvalet hic yormadı hersey cok kolay oldu esas ondan sonrası zordu 2.5-4 arası cok çektim okula baslayinca rahatladık simdi daha iyi

Bağrış cigris kıyametti herşeye bağırırdı kızsa bağırır sevinse bağırır üzülse bağırır hep bi çığlık hali

Kizlar benim sutum iyice azaldi. Onun icin sut artirma yollarina basvuruyorum. Menulerim bugunden itibaren o amaca yonelik olacak. Cunku benim kiz gece boyu emmek istiyor. Sut gelmeyince problem oluyor. Yesilcayim da naneliydi benim. Nane de hic iyi gelmezmis. Bilseydim icmezdim.:KK51:

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
3 hurma
1 kuru incir
1 gün kurusu
Cay

Ara
1 bardak sut

Aksam
1 kase pırasa
1 kase yogurt
1 avuc kuru üzüm

Gece
Malt
Benim bildigim emziren yesil cay tuketmiyor .kac aylik kiziniz rezene cayi arttiriyor. Dereotu marul corba cesitleri vs

Son düzenleme:
yemen iyi olmus bencede

49 kalori ile kurtardim:)

Hic sevmiyorum onun tadini ama mecbur icerim artik canım. Bu arada ben sana gecmis olsun demedim ya. Gecmis olsun.

Yesil cayin kafeini normal caydan daha az diye iciyordum ama benim kiz bikac gundur hic adam gibi uyumadi. Gece de uyumuyor. Yesilcaydan mi ki acaba ya. Kahve zaten icemiyorum uzun zamandir canim.

Onu da ekleyim listeme. Tesekkur ederim:KK200:

Sagol ml. Senin için süt olayını cumartesi arastiricam.

Malzeme listesi hazirladim kaptan senin lattelerin hepsini denicem :KK53:

Ahaha işte bana latteyle, patatesle gel:)

Ben de zerdecal ve matcha latte aldım deneyeceğim bugün. Umarım beğenirim.

Sagol mevhibe.

Sagol istersen bekletebilirim:süslü: Acliktan mi yatamiyorsun. :ıslık:
Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicam

Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicam
Gecmis olsun sana da. :KK51:

Cok karistirma mevhibe. Hani zerdecal. :KK14:

Screenshot_2019-02-08-01-47-25-1.png

Back