• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sabah yogurt yiyememki illaki kahvalti olucak :) hanibal izlemene engel olmim tatlim iyi geceler haa unutmadan nasil oldun iyisin dir insallah
Greyfurt iyidir. Ben de alabilirim ama biraz sekerli sanki. :KK53:

Oglen yemegi yerine ye. Cuk oturur. :KK19:
Ne bileyim acir dediler , bir kac gun bile surebilir dediler . Hic acimiyor. :cool:

Sonuclari bir kac gunde gorebilecegim. :KK51:

Hannibal bir yere gitmiyor. Iyi geceler.:KK66:

Greyfurt iyidir. Ben de alabilirim ama biraz sekerli sanki. :KK53:

Oglen yemegi yerine ye. Cuk oturur. :KK19:
Ne bileyim acir dediler , bir kac gun bile surebilir dediler . Hic acimiyor. :cool:

Sonuclari bir kac gunde gorebilecegim. :KK51:

Hannibal bir yere gitmiyor. Iyi geceler.:KK66:
Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canim ;)

Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canim :KK66:
Sol kolumda sorun vardi , zaten gyme gitmeme sebebimdir kendisi. :KK8:

Eger iltihap gibi bir sey varsa verdikleri streoid ise yarayacak. Yoksa baska nedenlere bakacaklar.

Günaydın arkadaşlar;

Dün yine dayanamadım yaşpasta yedim bi dilim menüme ek:KK22:@kokulusabun
Regl dönemi yakın ve tatlı ihtiyacına dur diyemiyorum tarçınlı süt ve tarçınlı su yerine tercih ettiğiniz başka şeyler var mı dur diyecek..

Bu arada bi bilgi:

Adetiniz başlayınca östrojen ve progesteron düzeyleriniz düşer. Vücudunuz karbonhidrat/glikojene kolayca erişebilir. bu da daha iyi bir egzersiz sonucuna ulaşmanıza yardımcı olur..

Yani adet döneminde sporu bırakmıyoruz kızlar..:spor:

Gunaydin kizlar nasilsiniz sabah 7 de migrenle uyandim oglanlari okula gonderdim hapi ictim yattim

Menu

7 de 3 susamli kraker yedim avmigran icmek icin yedim

10 da 1 bardak limonlu ilik su

13 de 1 haslama yumurta 1 ceri domates
Yesil cay

15 de form cay

17.30 da yogurtlu brokoli karnibahar

18 de yesil cay

kokulusabun kokulusabun

Son düzenleme:
Ekleyeyim : bu yarışmanın bitimine 4.5 hafta kaldi. İsteğe göre uzatılabilir yalnız paylaşımlar bu kadar az olacaksa uzamasının bir anlamı yok. Sınav dönemim mart sonundan mayıs başına kadar . O ara kk ye girmeyeceğim haberiniz olsun.
Amaaa en güzel kilo verilen dönemde sınav mı olur:KK12:

Back