ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sabah yogurt yiyememki illaki kahvalti olucak :) hanibal izlemene engel olmim tatlim iyi geceler haa unutmadan nasil oldun iyisin dir insallah
Greyfurt iyidir. Ben de alabilirim ama biraz sekerli sanki.

Oglen yemegi yerine ye. Cuk oturur.
Ne bileyim acir dediler , bir kac gun bile surebilir dediler . Hic acimiyor.

Sonuclari bir kac gunde gorebilecegim.

Hannibal bir yere gitmiyor. Iyi geceler.

Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canim

Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canim
Sol kolumda sorun vardi , zaten gyme gitmeme sebebimdir kendisi.

Eger iltihap gibi bir sey varsa verdikleri streoid ise yarayacak. Yoksa baska nedenlere bakacaklar.

Günaydın arkadaşlar;

Dün yine dayanamadım yaşpasta yedim bi dilim menüme ek@kokulusabun
Regl dönemi yakın ve tatlı ihtiyacına dur diyemiyorum tarçınlı süt ve tarçınlı su yerine tercih ettiğiniz başka şeyler var mı dur diyecek..

Bu arada bi bilgi:

Adetiniz başlayınca östrojen ve progesteron düzeyleriniz düşer. Vücudunuz karbonhidrat/glikojene kolayca erişebilir. bu da daha iyi bir egzersiz sonucuna ulaşmanıza yardımcı olur..

Yani adet döneminde sporu bırakmıyoruz kızlar..

Gunaydin kizlar nasilsiniz sabah 7 de migrenle uyandim oglanlari okula gonderdim hapi ictim yattim

Menu

7 de 3 susamli kraker yedim avmigran icmek icin yedim

10 da 1 bardak limonlu ilik su

13 de 1 haslama yumurta 1 ceri domates
Yesil cay

15 de form cay

17.30 da yogurtlu brokoli karnibahar

18 de yesil cay

kokulusabun

Son düzenleme:
Amaaa en güzel kilo verilen dönemde sınav mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…