- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.041
Greyfurt iyidir. Ben de alabilirim ama biraz sekerli sanki.Sabah yogurt yiyememki illaki kahvalti olucak :) hanibal izlemene engel olmim tatlim iyi geceler haa unutmadan nasil oldun iyisin dir insallah
Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canimGreyfurt iyidir. Ben de alabilirim ama biraz sekerli sanki.
Oglen yemegi yerine ye. Cuk oturur.
Ne bileyim acir dediler , bir kac gun bile surebilir dediler . Hic acimiyor.
Sonuclari bir kac gunde gorebilecegim.
Hannibal bir yere gitmiyor. Iyi geceler.
Sol kolumda sorun vardi , zaten gyme gitmeme sebebimdir kendisi.Hayirdir Ne sonucu canim . yok eskiside var cok sekerli degil canim mayhosuda var aksam yogurduna eklerim sagol canim
Insallah buyuk sorun yoktur rabbim saglik versin.Sol kolumda sorun vardi , zaten gyme gitmeme sebebimdir kendisi.
Eger iltihap gibi bir sey varsa verdikleri streoid ise yarayacak. Yoksa baska nedenlere bakacaklar.
Insallah buyuk sorun yoktur rabbim saglik versin.
Bol eksiler :)Sagol canim. Sana soyledim diye , simdi zerdecalli yogurt yiyorum. Halbuki pas gececektim.
+600 u verdigimi saniyorum cunku eve gelip tartildigimda sabah ile ayni ciktim.Bol eksiler :)
Bugün başlamadım ama katılmak isterim bir bakayım kurallara eğer uyum sağlarsam neden olmasın@Yenilikiyigelirbelki madem bugün başladın. Sana yardımcı olmak isteriz. İlk sayfada kurallarimiz var.
Ya benim tek sorunum foto yüklemeyi beceremiyorum boyut moyut diyorBugün başlamadım ama katılmak isterim bir bakayım kurallara eğer uyum sağlarsam neden olmasın
Bir de tablo için nasıl oluyor ilerleme anlatırsanız sevinirim :)@Yenilikiyigelirbelki madem bugün başladın. Sana yardımcı olmak isteriz. İlk sayfada kurallarimiz var.
Bana email atabilirsin ama katilacaksan bize konsantre olmani isterim . Tek basina devam etmek istersen, KK kod sistemi burada.Bugün başlamadım ama katılmak isterim bir bakayım kurallara eğer uyum sağlarsam neden olmasın
Amaaa en güzel kilo verilen dönemde sınav mı olurEkleyeyim : bu yarışmanın bitimine 4.5 hafta kaldi. İsteğe göre uzatılabilir yalnız paylaşımlar bu kadar az olacaksa uzamasının bir anlamı yok. Sınav dönemim mart sonundan mayıs başına kadar . O ara kk ye girmeyeceğim haberiniz olsun.
Hangi dalda devam ediyorsun canım şimdiEkleyeyim : bu yarışmanın bitimine 4.5 hafta kaldi. İsteğe göre uzatılabilir yalnız paylaşımlar bu kadar az olacaksa uzamasının bir anlamı yok. Sınav dönemim mart sonundan mayıs başına kadar . O ara kk ye girmeyeceğim haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?