- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.981
Misafirlikte dayanmak istiyorsaniz sicak cay , kahve icin. Bir latte 40 dk da icilebiliyor, test ettim .kokulusabun
Sabah
Ilık limonlu su
Bir adet haşlanmış yumurta
Biraz yeşillik
Biraz yogurt
Öğlen
1 adet hurma
Türk kahvesi
İkindi
Yeşil çay ve 5 badem
Akşam pırasa yemeği ve yoğurt
Cuma ve cts ev curcuna misafiler çok benim. O yüzden iki gün dayanmalıyım ama zor olacaksa gb. Şimdiden biliyorum
starbukstan almistim simdi tchibodan aldim daha güzel gibi geldi bu bakalim en iyi kahveyi bulucamFarkettim. Bir kahve asigini taaa nerden gorsem tanirim.
Iste kullandigin kahve cesidini degistir. Mumkunse nescafe kivaminda ama nescafe olmasin .
Matcha da yesil cay gibi ama daha guclu bir antioksidan. Lattesi yine ayni sekilde ama tadi cok guzel degil. Kotu de degil.
Starbucks in kendine hayri yok. Kesinlikle daha iyidir.starbukstan almistim simdi tchibodan aldim daha güzel gibi geldi bu bakalim en iyi kahveyi bulucam
Misafirlikte dayanmak istiyorsaniz sicak cay , kahve icin. Bir latte 40 dk da icilebiliyor, test ettim .
Pazar tarti gunumuz ve bu hafta duello esin benim.
Yuzdelere gore yarisiyoruz. Oteki turlu haksizlik olur,Misafirler ben de yalnız orası kötü açken bişeyler hazırlamak zor geliyor bana,hele yememek ipin ucunu kaçırıyorum
Olmuş mu diye bakıp
Rakip sensen hükmem yenik düştüm desene aramızda bi kilo vR
Yuzdelere gore yarisiyoruz. Oteki turlu haksizlik olur,
8 senelik kilo bu. Sen daha avantajlisin yani.Cok zor gidecek ama gidecek. En son 48 kiloydum sonra 61 lere ciktim derken 78 e dayandim . Arada en fazla 4-5 sene once 59. 8 lere Temmuzda 56.9 lara inmistim.
Yok ya çok pis yerim ben:)Ooooo maşallah...Ben hep bu civardasındır diye düşündüm. Helal olsun sana çok iyi kilo vermişsin
Ben 54 le hamile kaldım hep 50 kilo civarı kızdımdoğumalrda 68i gördüm
Hadi bakalım o zmn bundan sonra ezeli rakibimsin
Yap tabi. 1 günden fazla olmasın arada sırada ama 1 kilo bekleme.Sutlu yesil cay detox varmis 1.5 kilo sut ile yapiliyormus gunde 1 kilo onerilen haftada 1 defa :)
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Tere
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1elma
1avuç leblebi 2ceviz
Yeşil çay
Akşam
1lahmacun
Bol salata
Ayran
Bol bol su içildi
Çok hareketsiz bir gündü
Anladim canim. Hassas mide zor ya hamilelikte dibine kadar yasadim. Allah kolaylik versinEvet onlarda , limonlu su bi iki hafta icmeyecegim.
Karbonatli suyu duydum ama ben kullanmiyorum sebebi dogal olmadigini dusunmem.
Sen telafi edersin bi iki guneCok iyi, arada yemen gerekiyor , sen cok abartmadin dun.
Ben dun sacma sapan seyler yedim. Sadece pizza olsa iyi, +600 yine bekledigimden azdi.
Ay ben hic sevmem onlari izlemeyiDiyet yaparken benim en büyük problemlerimden biri
Sabah akşam gece tel elime gwçer geçmez yemek videoları izlemem...
Hele o künefe katmer kadayıf, çikolatası akan videolar yok mu
??
Diyetteyken ne çok karşıma çıkıyor
Kizlar ben sol omzumdan streoid iğnesi oldum şimdi. Sutlu cay ve bisküvi verdiler. Kahvaltı da etmedim doğru düzgün. Okula gidicem buradan. Yeyip yememek konusunda kararsızım. Biriniz bi sey desin :)
Evet çünkü lokal anestezi yaptılar. 1 tane yedim ikisi kaldı. 49 kalori:)Anladim canim. Hassas mide zor ya hamilelikte dibine kadar yasadim. Allah kolaylik versin
Sen telafi edersin bi iki gune
Ay ben hic sevmem onlari izlemeyicanim sıkılır
İlla yemen mi gerekiyormus kaptancim? Bir sey dediler mi o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?