• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Muttapa7555 Muttapa7555
Kaptana ulaşamıyommm
Gözardı et diye bir yeri tıklamışım sanırım
Üyelerden arıyorum çıkmıyor
Nasıl ulaşacağım yahu
Ablacım profiline gir orda karaliste diye biyer var orayı tıkla kaptan çıkar onun profiline tıkla gözardıyı kaldır

Dikkat et seni de yemesin sonra :KK70:

Birşeyi merak ediyorum. Yemekleri anladım da o yemeğin yanında içtiği kan mı yoksa kırmızı şarap mı :KK64::confused:

İzlediğin şeyin hannibal olduğuna emin misin fatmacım:KK8: zira kendisi iştah kesme odaklıdır :KK70:

Yarıda bıraktığım bir diziydi, sayende geceleri bende uyumam artık :KK70:

Bu çarşambayı pizza günü ilan ettim :KK70:

Acıkınca sakız çiğnemeyin, çünkü sakızı aldıktan 15-20 dakika sonra mide bir şeyler yediğinizi düşünüp asit üretmeye ve çalışmaya başlıyor, sonra baktı bişey gelmiyor beyne açlık sinyali gönderiyor boşa çalışmayayım diye :KK8:
Yani bu durumda sakız çiğneme sonrası açlık ortaya çıkıyor.
Bende nasıl bir iştah varsa artık biliyorum ya diziyi insanları yiyen manyak işte tabağına beyin meyin koyup yiyen

Boyle sahneler istahimi aciyor deme. :KK70:
Bence sunumları şahane :KK70: ne yediğine değil nasıl yediğine bakarım ben. Mesela zombi film ve dizileri çok iştah kapatır hatta mide bulantısı yapar ama bu adam class takılıyor bence :confused:

Bu kadar ütopik olduğu için insan yiyor bence :KK70::KK70:
Bizdeki kocalar da beyin yiyor ama psikolojik olarak :confused:
Gecen bir Turk arkadasimla konusuyoruz, o da benim yaslarimda ve hala bekar. :KK8:

Benim aradigim ozellikler sigara icmesin ve zeki olsun dedim ama o zor cunku erkeklerin hepsi beyinsiz dedi. :KK70:

Gecen bir Turk arkadasimla konusuyoruz, o da benim yaslarimda ve hala bekar. :KK8:

Benim aradigim ozellikler sigara icmesin ve zeki olsun dedim ama o zor cunku erkeklerin hepsi beyinsiz dedi. :KK70:
Ahahaha bence beyinsiz değiller ama kullanmıyorlar sebebi de biz anneleriz malesef çünkü hayatlarını okadar kolaylaştırıyoruz ki beyin kullanmadan devam edebiliyorlar yaşamaya :)))

O günde ben 2 erkek annesi olarak bol bol çözüm bulmaya zorluyorum sorumluluk veriyorum:)

Ahahaha bence beyinsiz değiller ama kullanmıyorlar sebebi de biz anneleriz malesef çünkü hayatlarını okadar kolaylaştırıyoruz ki beyin kullanmadan devam edebiliyorlar yaşamaya :)))

O günde ben 2 erkek annesi olarak bol bol çözüm bulmaya zorluyorum sorumluluk veriyorum:)
Aynen oyle fazla anneci yetistirmemek gerek. Sonra gelsin kaynana - gelin savaslari. :KK70:

Slm kizlar

Menum

10 da az peynir acik cay 1 dilim ekmek

12 de limonlu yesil cay

14 de 3 kepekli buskivi 1 bardak sut

16 da 1 avuc yer fistigi limonlu su

18 de 1 bardak sut

20 de yesil cay limonlu

kokulusabun kokulusabun
Menun guzel. Araya uc saat koysan daha iyi olur ama... Sadece tavsiye dene ve gor. :KK66:

Back