- 8 Şubat 2024
- 2.831
- 15.404
- 123
Canımmm benimKaptanım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm benimKaptanım benim
Topladiysan tamamdırYılbaşı beni aşırı bozdu canım yaa, toparlamak kolay olmadı. Resmen bugün yılbaşı öncesi kiloma ancak gelebildim. Neyse canım sağlık olsun, yeter ki vazgeçmeyelim.
Öğleni ara öğün yap akşam rahat geçir canımTebrikler canımm
Canımm işyerinde yoğun bir iki haftaya giriyorum buraya zaman ayıramam bir de kızlar da tatilde sık sık kayınvalidemde olacağız ehhh orada yemek yemeyince de eşim bozuluyor onlarda da yedi mi bi miktar fazla yeniyor
Ellerine sağlık kaptanım
bluegreeneyes tebrikler canımm
Aaaaa çok sevindim tebrik ediyorum canımmm takım arkadaşlarım çok güzel bir yarıştı Boncuk2307 Tesnim1903 bnnu Ellssa @gezegenfeza I Ilyusa
arke çok eğlenceli çok keyifli bol çekişmeli bol gülmeli bir haftaydı, seninle ve takımınla yarışmak çok güzeldi kilo vermelerimiz daim olsun canımmm
Tebrikler canımm
Ama tatlım evleneli 11 sene oldu ve az buz değil 3 senedir akşamları yemek yemem
Yani her zaman akşam yerim de kayınvalideme gittiğimde yemem haklı diyeceğim
Evet kuzum 2 hafta olamayacağım buralarda
Çok teşekkürler canımm
Topladım çok şükür canım, gelmene çok sevindim ve hemen kaptım seni.Topladiysan tamamdır
Bende geldim
Öğleni ara öğün yap akşam rahat geçir canım
Doyurucu salata filan. Hem rahat yersin hem kimseyle muhatap olmazsın
Cansın ben bu hafta kendimi toplayayim ileriki günlerde gelirim. Harika bir kaptanım oldu çok sevindim. Tekrar kavusuyoruz arke57 olsam güzel olacak abla
Teşekkür ederim canm
Teşekkür ederim canm
Olacam canm yaa çok koşturmalı gezmeli bir gün oldu hemen başliyorum
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım herşey için
Hemen yapıyoruz canm
Kız anca gelebildim
Tamm canm kabul ederse mavi takım kaptanı olarak Mthn83 hatice ablayı isterim
Hayırlı uğurlu olsun canım, herkes bitti sanırım.
Sanırım kaptanım teşekkür ederim harika bir kapışma olacak yineHayırlı uğurlu olsun canım, herkes bitti sanırım.
Benden önce kaptı seni ablaa ama alcam seni salı günüKaptanım benim
O daha yeni başladı kaptanım, hazırlıkta