Valla bende bu kadarini beklemiyordum ne yalan soyleyimMasallah canimmmm ben ŞOKKKK. sana söyledim ama Eki Görüntüle 3541226 hızla gelen hızla gider diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende bu kadarini beklemiyordum ne yalan soyleyimMasallah canimmmm ben ŞOKKKK. sana söyledim ama Eki Görüntüle 3541226 hızla gelen hızla gider diye![]()
Maşallah yavrum niye üzgün surat kizzz harikasın yaaa bide gitti ki gitmedi mi diyorduk bak süper gitmiş hemdeKızlar evet bu da benim tartı sonucum .
Geçen cumartesi 87.80 kg
Bugün 85.55 kg
Giden 2.55kg
Eki Görüntüle 3541249
Maşallah yavrum niye üzgün surat kizzz harikasın yaaa bide gitti ki gitmedi mi diyorduk bak süper gitmiş hemde![]()
Maşallah yavrum niye üzgün surat kizzz harikasın yaaa bide gitti ki gitmedi mi diyorduk bak süper gitmiş hemde![]()
Tuh yaa sıkma kendini bu kadar kuzum ya bak ne güzel vermissinÇok stres yaptım ama canım dün gece 2 de yattım. Doktor stresi beni yordu.
Spora giderken ben![]()
Maşallah der şapka çıkarırımGünaydın kizlarrr tartildim yazsam mı acep supriz mi olsaşaka şaka
Gecen hafta 107.3 hepsi kilo değildi farkındayım
Bu hafta 103.9 giderken ki kilomun da altına düştüm çok şükür çok mutluyum böyle devam inşallah
Fark 3.4 yanliz giden gerçekten kilo değil kızlar soka girmeyin
Ellssa
Boncuk2307
Sem2024 kaptanım bu hafta beni secmekle çok iyi bir karar vermişsin
![]()
Hoşgeldinİlk tartım 58.4
Hadi Bismillah inşallah bol eksili günler diliyorum herkeseEllssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3541250
Kuzum ben bi tatil yaptım annemin yanında biraz almıştım aldığımı verdim diyelimMaşallah der şapka çıkarırım
Tebrikler canım bol bol eksilerin olsun inşallahbana da banada inşallah
Hoşbuldum inşallah güzelce veririm yine sizlerle beraberHoşgeldin![]()
Tebrik ederim kaptanımKızlar evet bu da benim tartı sonucum .
Geçen cumartesi 87.80 kg
Bugün 85.55 kg
Giden 2.55kg
Eki Görüntüle 3541249
Acaba hangimiz daha çok aldiiiii.Dağıldım, çok kilo aldım, gelmeye yüzüm yok
Tebrik ederim kaptanım
Tebrik ederim kaptanım![]()