• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yılbaşı beni aşırı bozdu canım yaa, toparlamak kolay olmadı. Resmen bugün yılbaşı öncesi kiloma ancak gelebildim. Neyse canım sağlık olsun, yeter ki vazgeçmeyelim.
Topladiysan tamamdır 😍
Bende geldim 🤪
Tebrikler canımm 😍

Canımm işyerinde yoğun bir iki haftaya giriyorum buraya zaman ayıramam bir de kızlar da tatilde sık sık kayınvalidemde olacağız ehhh orada yemek yemeyince de eşim bozuluyor onlarda da yedi mi bi miktar fazla yeniyor 🥴

Ellerine sağlık kaptanım 🥰
bluegreeneyes bluegreeneyes tebrikler canımm 🥰

Aaaaa çok sevindim tebrik ediyorum canımmm takım arkadaşlarım çok güzel bir yarıştı Boncuk2307 Boncuk2307 Tesnim1903 Tesnim1903 bnnu bnnu Ellssa Ellssa @gezegenfeza I Ilyusa 💙🥰😍💃🏼

arke arke çok eğlenceli çok keyifli bol çekişmeli bol gülmeli bir haftaydı, seninle ve takımınla yarışmak çok güzeldi kilo vermelerimiz daim olsun canımmm 🥰😍❤️

😅🥳

Tebrikler canımm 😍

Ama tatlım evleneli 11 sene oldu ve az buz değil 3 senedir akşamları yemek yemem
Yani her zaman akşam yerim de kayınvalideme gittiğimde yemem haklı diyeceğim 🥴

Evet kuzum 2 hafta olamayacağım buralarda 🥲

Çok teşekkürler canımm 🥰
Öğleni ara öğün yap akşam rahat geçir canım
Doyurucu salata filan. Hem rahat yersin hem kimseyle muhatap olmazsın 😘

57 olsam güzel olacak abla 🥰

Teşekkür ederim canm😘

Teşekkür ederim canm

Olacam canm yaa çok koşturmalı gezmeli bir gün oldu hemen başliyorum

Teşekkür ederim kaptanım

Teşekkür ederim kaptanım herşey için

Hemen yapıyoruz canm

Kız anca gelebildim 😘

Tamm canm kabul ederse mavi takım kaptanı olarak Mthn83 Mthn83 hatice ablayı isterim 🥰
Cansın ben bu hafta kendimi toplayayim ileriki günlerde gelirim. Harika bir kaptanım oldu çok sevindim. Tekrar kavusuyoruz :KK60: arke arke

Back