- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.941
Su lattelerin markasını bizede ver ne iciyosun nasil iciyosun bilelim kaptancigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun zerdecalla ilgili bir soru mu sormustun. Telden okumustum sonra cevap vermeyi unuttum.
Zerdecalli yogurt zayiflatmaz , karaciger detoxuna etkisi vardir. Onun icin kullaniyorum ben.
Turkiye'dekileri denedim Mihtar. Onlari sakin icmeyin. Starbucks in ki bile katkili. Cok cokk mecbur oldugumda giderim. Caffe Neroyu bulursaniz bir derece.Su lattelerin markasını bizede ver ne iciyosun nasil iciyosun bilelim kaptancigim
Hayir bir problemim yok ama yasla birlikte sorunlar cikacak ve ilerde sorun cikmasin diye ugrasiyorum.karaciğer yağlanmasına iyi geliyo öyle mi yoksa enzimleri mi harekete geçiriyo
karaciğer problemin mi var, faydası olduğu için mi kullanıyosun?
yook artıkBira li bir sarap hazirlamisti konuklara ozel, onu kanla hazirlamisti. Doktor arkadasi hatta cok begenmisti. Ne ictigini de tahmin et .
Tamam tatlım, teşekkürlerbugün ki menum: kokulusabun
sabah:
1 gözleme (çok sıkılmıştım hergün yumurtadan haftada 1 gün değişik bişe yiycem)
öğle: yemiycem gözleme fazla geldi
akşam:
et sote ve yoğurt
cafe nero var bakarim bi ara amayakin degilTurkiye'dekileri denedim Mihtar. Onlari sakin icmeyin. Starbucks in ki bile katkili. Cok cokk mecbur oldugumda giderim. Caffe Neroyu bulursaniz bir derece.
Burada bir tarif vermistim. Hazirlayabiliyorsaniz evde yapin en iyisi.
Hayir bir problemim yok ama yasla birlikte sorunlar cikacak ve ilerde sorun cikmasin diye ugrasiyorum.
Karaciger zaten kendini yenileyebilen bir organ ama seker ve turevlerine hic gelemez arada detox sart.
Benim ugrasacak zamanim yok ama sen ugrasirsan , bir cezvede sutu kaynat . French press ya da milk frother ile kopurt . Ikea var orada ikisi de mevcut. Uzerine bir fincan sicak suyla hazirlanmis Turk kahvesi ya da nescafe dok.cafe nero var bakarim bi ara amayakin degil
Ben genelde sütlü filtre türk kahvesi iciyorum sütü kopurtuyorum evde ama disardaki gibi guzel olmuyo hic denemeyim madem
Ikisi de var bende bi ara merak saldimdi :)Benim ugrasacak zamanim yok ama sen ugrasirsan , bir cezvede sutu kaynat . French press ya da milk frother ile kopurt . Ikea var orada ikisi de mevcut. Uzerine bir fincan sicak suyla hazirlanmis Turk kahvesi ya da nescafe dok.
Ayni olmasa ayniya yakin etkiyi yapacaktir.
Gercek latte zaten - kopurtulmus sut ve kahve cekirdegi ile hazirlanmis olandir. Katkili olanlari ben de sevmiyorum arti onlar istah acar.
Edit: Filtre Turk kahvesi iciyormussun zaten, yapacagin tek sey sutu kaynatmak. Ben olsam baska bir kahve cesidi bulurdum. Turk kahvesiyle latte cok sevimli olmayabiliyor.
Farkettim. Bir kahve asigini taaa nerden gorsem tanirim.Ikisi de var bende bi ara merak saldimdi :)
Filtre kahveyle yapiyorum ama dediğim gibi disardaki tadı yakalayamadım diye belkide onlar katkılı diye guzel geliyo
Neyse bildiğim gibi devam bu macha miydi o nasil bisey
Turkiye'dekileri denedim Mihtar. Onlari sakin icmeyin. Starbucks in ki bile katkili. Cok cokk mecbur oldugumda giderim. Caffe Neroyu bulursaniz bir derece.
Burada bir tarif vermistim. Hazirlayabiliyorsaniz evde yapin en iyisi.
Hayir bir problemim yok ama yasla birlikte sorunlar cikacak ve ilerde sorun cikmasin diye ugrasiyorum.
Karaciger zaten kendini yenileyebilen bir organ ama seker ve turevlerine hic gelemez arada detox sart.
pretty_rose bu soyleyecegimi yanlis anlama. Baska topiklerde katilmama sartini koydum . Elbetteki baska topiklere bakabilirsiniz, goz gezdirebilirsiniz ama oraya harcayacagin enerjiyi bizim takimda harcasan hem senin icin hem de bizim icin daha verimli olur.
Iddia ediyorum; KK deki gerek esneklik bakimindan, gerekse verdigimiz kilolar acisindan en iyi zayiflama takimlarindan biriyiz. Madalyamizin olmamasi bu gercegi degistirmez.
Kilo vermek bedavaya oluyor gibi bir durum da soz konusu degil. Sabahin altisinda ve gecenin 2 sinde yaziyorum buraya. Sabah aksam paylasim yapmak sart . Boyle bir zorunluluk yok ama verdigin kilolardan da belli olur. Yani ihtiyacin olan her sey bu topikte.
Aksam 10 da 11 de evde oldugum zamanlar oluyor. Kimseye uykusuz kalin da topige girin dedigimi hatirlamiyorum.
Aksam 10 da 11 de evde oldugum zamanlar oluyor. Kimseye uykusuz kalin da topige girin dedigimi hatirlamiyorum.
Benim yasam bicimim boyle. Sabahin 6 sinda kalkip buraya girmeme gibi bir secimim de var. Ozel hayatimdan feragat edip buraya giriyorum demek istiyorum.
Bu da senin mesajna istinaden gelsin tatlim.
Uykusuz kalinca daha cok istahim acilir dogrudur ama uykusuz kalmayi ben istemiyorum . Gun icinde yogun oldugumdan dolayi eve gelip keyif yapmak uyumaktan daha zevkli geliyor.Aslında ben senin uykusuz kalınca çok yiyorum demene istinaden yazmıştım ama
Kizlar hedefinize iyi bakin , 13 Subatta hedeflerinize tutturmaya bakin. Hem motive olacak, hem de kacamak sayinizin azalmasina yardimci olacaktir.
Eki Görüntüle 2233413
ben hedefimi 60.00 diye yazmıştım
Eki Görüntüle 2232911
Dün aslında planım bugün tartı günü olduğu için hafif geçirmekti ama Allah beni naapmasin bi stres mi oldum noldum bilmem saldırdım resmen yemeklere yav
Mazhar dan ah bu ben sarkisi bana gelsin bugün dun ki çok yememden dolayı fazla çıktım arkadaşlar pazara inşallah 60.5 olucam haftaya çarşamba da 60.0 yoksa olmaz benden deyip bırakıcam napiyim ahh
Ha bi de şöyle bi durum var bursa 'dan kardeşim geldi annem de sağolsun hamurişleri tatlılar derken dune kadar iyiydi ama dün ama dün ahh..
Hadi ya pot kirdik desene. Afedersiniz o zaman.Bence gelin buraya balık etliler der :) zira kendisi şişko kelimesinden hiç hoşlanmaz :))
Dikkat et seni de yemesin sonra
Birşeyi merak ediyorum. Yemekleri anladım da o yemeğin yanında içtiği kan mı yoksa kırmızı şarap mı
İzlediğin şeyin hannibal olduğuna emin misin fatmacım zira kendisi iştah kesme odaklıdır
Yarıda bıraktığım bir diziydi, sayende geceleri bende uyumam artık
Bu çarşambayı pizza günü ilan ettim
Acıkınca sakız çiğnemeyin, çünkü sakızı aldıktan 15-20 dakika sonra mide bir şeyler yediğinizi düşünüp asit üretmeye ve çalışmaya başlıyor, sonra baktı bişey gelmiyor beyne açlık sinyali gönderiyor boşa çalışmayayım diye
Yani bu durumda sakız çiğneme sonrası açlık ortaya çıkıyor.
Kizlar gunaydin,
Dunku sacma yememin faturasi +600 gram. Bugunu hafif gecirecegim . 1/3 latte ve 5 bademle gune basladim. + Limonlu su bana yaramiyor, midesi hassas olanlar icmesin. Bir de uykusuzluk yaramiyor istah arttiriyor sanki.