- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.961
Evet onlarda , limonlu su bi iki hafta icmeyecegim.Limonlu yesilcaylar var. Onlar da mi agritiyor kaptanim? Bi de bildigim kadariyla suya karbonat atmak da phi yukseltiyor. Onu denedin mi?
Ben bu sabah 72.8 ciktim bu arada. Pizza bana iyi mi geldi nedir anlamadim
Ablacım profiline gir orda karaliste diye biyer var orayı tıkla kaptan çıkar onun profiline tıkla gözardıyı kaldırMuttapa7555
Kaptana ulaşamıyommm
Gözardı et diye bir yeri tıklamışım sanırım
Üyelerden arıyorum çıkmıyor
Nasıl ulaşacağım yahu
Bende nasıl bir iştah varsa artık biliyorum ya diziyi insanları yiyen manyak işte tabağına beyin meyin koyup yiyenDikkat et seni de yemesin sonra
Birşeyi merak ediyorum. Yemekleri anladım da o yemeğin yanında içtiği kan mı yoksa kırmızı şarap mı
İzlediğin şeyin hannibal olduğuna emin misin fatmacımzira kendisi iştah kesme odaklıdır
Yarıda bıraktığım bir diziydi, sayende geceleri bende uyumam artık
Bu çarşambayı pizza günü ilan ettim
Acıkınca sakız çiğnemeyin, çünkü sakızı aldıktan 15-20 dakika sonra mide bir şeyler yediğinizi düşünüp asit üretmeye ve çalışmaya başlıyor, sonra baktı bişey gelmiyor beyne açlık sinyali gönderiyor boşa çalışmayayım diye
Yani bu durumda sakız çiğneme sonrası açlık ortaya çıkıyor.
Boyle sahneler istahimi aciyor deme.Bende nasıl bir iştah varsa artık biliyorum ya diziyi insanları yiyen manyak işte tabağına beyin meyin koyup yiyen
Bence sunumları şahaneBoyle sahneler istahimi aciyor deme.
Adam her seyi de super beceriyor. Muzik onda , resim onda, yemek onda. Ideal koca adayi.Bence sunumları şahanene yediğine değil nasıl yediğine bakarım ben. Mesela zombi film ve dizileri çok iştah kapatır hatta mide bulantısı yapar ama bu adam class takılıyor bence
Bu kadar ütopik olduğu için insan yiyor benceAdam her seyi de super beceriyor. Muzik onda , resim onda, yemek onda. Ideal koca adayi.
Gecen bir Turk arkadasimla konusuyoruz, o da benim yaslarimda ve hala bekar.Bu kadar ütopik olduğu için insan yiyor bence
Bizdeki kocalar da beyin yiyor ama psikolojik olarak
Ahahaha bence beyinsiz değiller ama kullanmıyorlar sebebi de biz anneleriz malesef çünkü hayatlarını okadar kolaylaştırıyoruz ki beyin kullanmadan devam edebiliyorlar yaşamaya :)))Gecen bir Turk arkadasimla konusuyoruz, o da benim yaslarimda ve hala bekar.
Benim aradigim ozellikler sigara icmesin ve zeki olsun dedim ama o zor cunku erkeklerin hepsi beyinsiz dedi.
Aynen oyle fazla anneci yetistirmemek gerek. Sonra gelsin kaynana - gelin savaslari.Ahahaha bence beyinsiz değiller ama kullanmıyorlar sebebi de biz anneleriz malesef çünkü hayatlarını okadar kolaylaştırıyoruz ki beyin kullanmadan devam edebiliyorlar yaşamaya :)))
O günde ben 2 erkek annesi olarak bol bol çözüm bulmaya zorluyorum sorumluluk veriyorum:)
He ya ben büyüğe diyorum ki kendi işini kendin yap sonra gelin arkamdan saydırmasınAynen oyle fazla anneci yetistirmemek gerek. Sonra gelsin kaynana - gelin savaslari.
Kaynana geline , gelin kaynanaya , gelin gorumceye , gorumce geline, sonra hepsi birden kocaya saydirir.He ya ben büyüğe diyorum ki kendi işini kendin yap sonra gelin arkamdan saydırmasın
Menun guzel. Araya uc saat koysan daha iyi olur ama... Sadece tavsiye dene ve gor.Slm kizlar
Menum
10 da az peynir acik cay 1 dilim ekmek
12 de limonlu yesil cay
14 de 3 kepekli buskivi 1 bardak sut
16 da 1 avuc yer fistigi limonlu su
18 de 1 bardak sut
20 de yesil cay limonlu
kokulusabun
Yazık yahu acıdım :)))Kaynana geline , gelin kaynanaya , gelin gorumceye , gorumce geline, sonra hepsi birden kocaya saydirir.
Onuda denedim cnm sivi ya bu menu ondan 2 saat koydumMenun guzel. Araya uc saat koysan daha iyi olur ama... Sadece tavsiye dene ve gor.
Olsun su disinda hepsi vucutta ayni etkiyi gosteriyor.Onuda denedim cnm sivi ya bu menu ondan 2 saat koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?