• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bitti sanırım arke arke kaptanım
Evet kaptanım, güzel bir hafta olsun inşallah :KK60:
Sanırım kaptanım 🩵🩷🩵 teşekkür ederim harika bir kapışma olacak yine 😘😘😘
Bence de ve ilk yapmam gereken senin spor puanını geçmek olsun inşallah :dua:
Benden önce kaptı seni ablaa ama alcam seni salı günü 😂😂
İlk seçim senindi, niye almadın diye sorarlar :KK70:Hemen fitne fesat sokayım :KK70:

Evet kaptanım, güzel bir hafta olsun inşallah :KK60:

Bence de ve ilk yapmam gereken senin spor puanını geçmek olsun inşallah :dua:

İlk seçim senindi, niye almadın diye sorarlar :KK70:Hemen fitne fesat sokayım :KK70:
Listenin üst tarafından başlamıştım yoksa kaptırmazdım, 😘😘neyse iki güne alırım ben onu 😂😂 spor da ufaklığı uyutayım yapcam bişeyler hemen ilk günden sıkı tutmam lazım 😎😎

Kızlar bütün bu tablolar listeler resmen muhteşem elinize emeğinize sağlık 🙏🩷🩷
Ne kadar ayrıntılı ve güzel.
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Ben akşama doğru gruba yine gelirim. Şu an tüm alıntıları yapamadım. Son bişey; bu hafta hazırlıkta olucam di mi? 🐱
Ellssa kaptanım bu mesaja olur yazmış arke arke kaptanım. Tesnim1903 sana gelsin o zaman son seçim oydu zaten

Listenin üst tarafından başlamıştım yoksa kaptırmazdım, 😘😘neyse iki güne alırım ben onu 😂😂 spor da ufaklığı uyutayım yapcam bişeyler hemen ilk günden sıkı tutmam lazım 😎😎
Ben bugün yürüyüş yapmıştım ama kalkıp biraz daha yapayım bari, bugün yüzmedim ama diğer günler onu eklerim ohhh missss :KK70: :KK70: Seni yenmem lazım çok zor biliyorum ama yapmalıyım.

Hatice abla müsait değil sanırım sen olur musun canm mavi takıma kaptan
ay çocuğu uyutuyodum kaptan seçmeyin diye özellikle yazdım gidiyom diye 😂😂😂 neyse efsane kaptanım arke arke yine kaptanım olmuş süper oldu 😂😂
Ay bir de şu viral olan haşlanmış yumurtadan yapılan pudding i deneyen var mı? Ben denedim nefis bişey oldu ama şekerli işle 🥲
ben protein kastığım bi dönemde yapmıştım onu. of o zaman efsane bi fizik yapmıştım ya yine aklıma geldi ağlicam 😁 içine bal koyulduğundan mu şekerli diyosun? bal karbonhidrat grubundan sayılıır o kadar da şeker yeme hakkımız olsun ya 😁 ama kakao değil eritilmiş bitter çikolata ile yapılırsa çok daha lezzetli olur bence. kakaoyla ucuz puding tadı veriyo 🥹
ayyy gurur duyarım bununla sadece 🥹❤️

O zmn son seçtiklerimizden düzenleme mi yapacaz bende sayıca fazla oluyor sanırım senden
Boncuk kaptan ne derse onu yapıcam canım.
Ellssa kaptanım bu mesaja olur yazmış arke arke kaptanım. Tesnim1903 sana gelsin o zaman son seçim oydu zaten
Tamam canım ben onu takıma istersen ekleyebiliriz olarak algılamışım. Tamam tesnim bana geliyor öyleyse, bugün de bildirim yapmadı nerelerde acaba Tesnim1903 Tesnim1903
ay çocuğu uyutuyodum kaptan seçmeyin diye özellikle yazdım gidiyom diye 😂😂😂 neyse efsane kaptanım arke arke yine kaptanım olmuş süper oldu 😂😂

ayyy gurur duyarım bununla sadece 🥹❤️
İnşallah bu hafta kazanırız canım :KK70:

Ayy buna laik olmalıyım 😍
Kızzz şimdiden gözün başka yere kaymasın dur bakalım :KK60:
İp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize :KK60:
Hemmen ip atlamaya başlıyorum :KK70:
Bu hafta okullar tatil ekstra yoğunum sporda ben aktif olamayabilirim
Diyorsun ki fırsat bu fırsat, bi daha eline geçmez :KK70:

o zaman bugünün menüsü ile geliyim,
12.00 filtre kahve ile yarım cookie (kızımla paylaştım)
15.30 tam buğday lavaş arası airfryer köfte marul
17.00 protein bar, biraz da patlamış mısır tırtıkladım
19.30 yarım tavuk döner

spor: 9500 adım
su: 2 lt
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım, kaçamaklar küçük küçük olmuş sorun olmaz o yüzden. Yarın abartmadan iç tamam mı kuşum.

Back