Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAZIRLIK
Masterfit 145.Etap Yarışmacı Listesiarke @Azmet5255 bluegreeneyes Boncuk2307 bnnu @Cicekbocekkaktus @94bassuk @Deltavealfa Ellssa @Ilyusa @Jou Mthn83 @Nazlimuuu @Lotus1234 sibel_84 Sem2024 @Tesnim1903 @rockandroll
Normalde üst üste benim olmam hoş olmuyor ama işler yürüsün canım. Liste varsa sen paylaşır mısın seçelim. Sonradan gelip isteyen olursa ona devrederim, olmazsa da yaparım canım.arke sen olur musun kaptanım
Ben denemedim canım onu, berbat bir şeymiş gibi geliyor. Benim canım tatlı çektiyse bir parça tatlı bir şey atıyorum ağzıma, kendimi çok kasıp zorlamıyorum.Ay bir de şu viral olan haşlanmış yumurtadan yapılan pudding i deneyen var mı? Ben denedim nefis bişey oldu ama şekerli işle
Cansın sen boncuk yapmış ondan kağıda not aldımNormalde üst üste benim olmam hoş olmuyor ama işler yürüsün canım. Liste varsa sen paylaşır mısın seçelim. Sonradan gelip isteyen olursa ona devrederim, olmazsa da yaparım canım.
Haklısın azla durabiliyorsan mantıklı..bu arada kesinlikle denemelisinnBen denemedim canım onu, berbat bir şeymiş gibi geliyor. Benim canım tatlı çektiyse bir parça tatlı bir şey atıyorum ağzıma, kendimi çok kasıp zorlamıyorum.
Ben de yazayım da başlayalım öyleyse canım, tesnim bildirim de yapmamış acaba takımlarda olacak mı.Cansın sen boncuk yapmış ondan kağıda not aldım
kocaya şiddete karşı diiiliiizz destek her türlü bizden
Etap listesinde vardı ama detaylı bakmadım biz seçimleri yapalım olmazsa son düzenlemeler yine yapılırBen de yazayım da başlayalım öyleyse canım, tesnim bildirim de yapmamış acaba takımlarda olacak mı.
Tamam canım başla öyleyse. Bu arada sen de cansınEtap listesinde vardı ama detaylı bakmadım biz seçimleri yapalım olmazsa son düzenlemeler yine yapılır
o zaman başliyorumTamam canım başla öyleyse. Bu arada sen de cansın