• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ahaha sen çok yaşa 😂😂 gomlekli olanı da alıntı yapmıştım silinmiş harikasın canım böyle devam 👏👏

Yaa sorma ablacım bizde kayseri de iken hava çok güzeldi iyiki çıkıp dolasabildim en azından şimdi fena kar yağdı buraya da soğuğu da cabasi ama kış yağsın diyorum öyle güneşli geçmesin
Sağol canım benim, valla ne büyük mutluluk ya vücudun tekrar şekillenmesi
Harika menü afiyet olsun canım :KK200:

Harikasın canım çok güzel menü:KK200:

Nasıl mutlu ediyor değil mi :KK68:

Neden vicdan yapıyosun anlamadım. Cumartesi pazar kısır, Pazartesi yeşl mercimekli bulgur plavı yedim. Salı giden 1 kilo idi :süslü:

afiyet olsun canım
Ya baya dolu dolu bir tabak yedim de ondan vicdan yapmıştım ama sevindim şimdi senin böyle söylemene 🥳
Ay kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi 🤯. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim🙄.
Sodyum bikarbonatı dene kaptanım, 1 çay kasigiyla başlayıp 1 tatlı kasigina kadar artirabilirsin. Her sabah aç karna icebilirsin suya karistirarak. Ciddi etkisi var sindirimde bence.
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Azra
Yaşınız 37
Boyunuz :158
Kilonuz :58-59 gibi yarın tertilacagim
Mesleğiniz : öğrenci (hukuk)
Medeni Durumunuz : ayrı yaşıyor
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : stres açlık krizleri
Hedef Kilonuz : 52

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissetmek
Hoşgeldin Azra, kilon çok iyiymiş aslında ama herkesin hedefi farklı tabii

Günaydın ♥️
Kusura bakmayın
Bir kaç gündür bogazimla kavgaliyim
Yememeliyim diyorum ama hem söylenip hem yiyorum. 2 gündür de kusma ishal şikayeti vardı. Tartıldım ama büyük ihtimalle boş bagirsaklardan kaynaklı. Gerçi dün öğleden sonradan beri iyi durumum ama yeme içme yok gibi. Bugün de boğazım ağrımaya başladı. 🙄

Eklentiler

• 1000098736.webp
    1000098736.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 9
Günaydın ♥️
Kusura bakmayın
Yememeliyim diyorum ama hem söylenip hem yiyorum. 2 gündür de kusma ishal şikayeti vardı. Tartıldım ama büyük ihtimalle boş bagirsaklardan kaynaklı. Gerçi dün öğleden sonradan beri iyi durumum ama yeme içme yok gibi. Bugün de boğazım ağrımaya başladı. 🙄
Geçmiş olsun canim.Değişik bir salgın var canım. Bebelerin iki küçüğü dediğin gibi üç gündür. Bizd üstelik ateşte var.

Bende menüleri yazıp az uyuyup öyle tartilayim. Gece boyunca gram uyumadım çünkü.
Çarşamba kahvalti
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 kahve
Akşam
1adet orta boy firind alevrek
Salata
Perşembe
Kahvaltı
1 yumurta
Zeytin peynir
2 dilim ekmek
Ara öğün kahve ile mandalina
Akşam
4 adet tavuk kanat
Salata
Cuma
Kahvaltı
Yağda yumurta 3 çatal
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Öğle de yarım tavuk döner
Güya konsere gideceğiz diye okulda yedik
O da iptal oldu yediğimiz yanımıza kar kaldı.
Ara öğün kahve
Akşam.
3 sıkım mercimek köftesi
Salata
Adım sayım he rgun 4000 tamamladım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Günaydın ♥️
Kusura bakmayın
Cok geçmiş olsun canim yaa
Herkese günaydın üç gündür hastalarla uğraşmaktan buraya yazamadım.
Cok geçmiş olsun canim 😔

Günaydın kizlarrr tartildim yazsam mı acep supriz mi olsa 😂😂 şaka şaka
Gecen hafta 107.3 hepsi kilo değildi farkındayım
Bu hafta 103.9 giderken ki kilomun da altına düştüm çok şükür çok mutluyum böyle devam inşallah
Fark 3.4 yanliz giden gerçekten kilo değil kızlar soka girmeyin 🤣🤣
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024 kaptanım bu hafta beni secmekle çok iyi bir karar vermişsin 🥰🥰

Eklentiler

• 20250208_084900.webp
    20250208_084900.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 4
GÜNAYYYYDINNNNN MAŞALLAH CANIM. OZAMAN BUGUNÜN ŞEREFİNE BU ŞARKI BENDEN SANA GELSİN🧿🧿🧿🧿🧿

Bu hafta 103.9 giderken ki kilomun da altına düştüm çok şükür çok mutluyum böyle devam inşallah
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024 kaptanım bu hafta beni secmekle çok iyi bir karar vermişsin 🥰🥰
Maşallah canım
Kaptanın bana hediye ettiği şarkıyı bende sana hediye ediyorum 😍
Yeni kaptan belli oldu 🧿

Masallah canimmmm ben ŞOKKKK. sana söyledim ama Screenshot_20250208-093606_Chrome.webphızla gelen hızla gider diye 🧿

Back
X