Sağol canım benim, valla ne büyük mutluluk ya vücudun tekrar şekillenmesiAhaha sen çok yaşagomlekli olanı da alıntı yapmıştım silinmiş harikasın canım böyle devam
Yaa sorma ablacım bizde kayseri de iken hava çok güzeldi iyiki çıkıp dolasabildim en azından şimdi fena kar yağdı buraya da soğuğu da cabasi ama kış yağsın diyorum öyle güneşli geçmesin
Ya baya dolu dolu bir tabak yedim de ondan vicdan yapmıştım ama sevindim şimdi senin böyle söylemeneHarika menü afiyet olsun canım
Harikasın canım çok güzel menü
Nasıl mutlu ediyor değil mi
Neden vicdan yapıyosun anlamadım. Cumartesi pazar kısır, Pazartesi yeşl mercimekli bulgur plavı yedim. Salı giden 1 kilo idi
afiyet olsun canım

Sodyum bikarbonatı dene kaptanım, 1 çay kasigiyla başlayıp 1 tatlı kasigina kadar artirabilirsin. Her sabah aç karna icebilirsin suya karistirarak. Ciddi etkisi var sindirimde bence.Ay kızlar korkunç stresliyim tartı sözü verdim tartilamiyorum eşime tartiyj saklattim. yarın hem grup hemde doktor tartı günü. Diyetisyenin tartı günü çok stres yaptı. Diyetisyen eğer dediklerime uyduysan 86.20 falan olman lazım dedi. Akdi gibi 2 gündür bağırsakların çalışmıyor karnım davul gibi. Birseyler yapıp yarın sabaha kadar wc isini düzeltmem lazim. Ben okulda da çok stresli bir öğrenciydim hani 99 alıp ağlayanlar varya o benim
.
Hoşgeldin Azra, kilon çok iyiymiş aslında ama herkesin hedefi farklı tabiiKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Azra
Yaşınız 37
Boyunuz :158
Kilonuz :58-59 gibi yarın tertilacagim
Mesleğiniz : öğrenci (hukuk)
Medeni Durumunuz : ayrı yaşıyor
Çocuk Sayısı :1
Kilo Alma Nedeniniz : stres açlık krizleri
Hedef Kilonuz : 52
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissetmek