• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Valla denk geldi :KK48::KK48:

Ama latteyi azalttin sanki. Hic degilse miktarı üçe boluyorsun.

Sakiz mi atsan acaba agzina kahvalti sonrasi? Bi de kendin soylemissin sabahlari zerdecalli yogurt tok tutuyor diye. Kahvaltidan sonra yogurt ye:KK8:

Ben katilamam muhtemelen. Cunku benim bebe malum memede uyuyor. Ben de onunla uyuyup kaliyorum cogu zaman. Elimde telefon vs bi sey gorunce oynamak istiyor. Onun icin bos bos yatmam lazim yaninda ki uyusun :işsiz:

:KK70::KK70: gelin buraya siskolar siz kilo veremiyonuz ben sizi bi kesiyim de zayiflayin sayemde diye duser pesimize artik
Bence gelin buraya balık etliler der :) zira kendisi şişko kelimesinden hiç hoşlanmaz :))

Ayyy uyku daha tatlı:) helede dünkü yorgunluğa hala yüzüm gözüm şiş bacaklarım ağrıyor... Tüm gün yatarım benim rakip spor yapmasa:)
Ay bende yatsam daha yatardım arkadaşlarla uzun zamandır görüşemedik ondan kalktim mecbur
Bugün spor yok günlük koşuşturmaca anneme gitcem Babaneme gitcem tatli yap bana diyip duruyodu ona tatlı yaparim ama yemem kabaklarimi aldim yanıma

:KK200: Iyi geceler gorusuruz. Ben Hannibal'la evlenirim yakinda. :KK45:
Dikkat et seni de yemesin sonra :KK70:

Hannibal tarzi diyorsun. :rapci:

Balik yemekten bile vazgecmeyi dusunuyorum. Oyle bir etki yaratti bende. :KK53:
Birşeyi merak ediyorum. Yemekleri anladım da o yemeğin yanında içtiği kan mı yoksa kırmızı şarap mı :KK64::confused:

Hanibal bi ara izledim sanki hiç öyle iştahsızlık yapmadı bende niye ki :)
İzlediğin şeyin hannibal olduğuna emin misin fatmacım:KK8: zira kendisi iştah kesme odaklıdır :KK70:

Uykuda olsan da bilincaltin dinliyor fatma. Yeter ki acik olsun. :spor:

Dizi seklinde olani mi. Cok sey kacirmisim diyorum baska bir sey demiyorum. :KK53:
Yarıda bıraktığım bir diziydi, sayende geceleri bende uyumam artık :KK70:

Sakiz mi atsan acaba agzina kahvalti sonrasi? Bi de kendin soylemissin sabahlari zerdecalli yogurt tok tutuyor diye. Kahvaltidan sonra yogurt ye:KK8:

Bu çarşambayı pizza günü ilan ettim :KK70:

Acıkınca sakız çiğnemeyin, çünkü sakızı aldıktan 15-20 dakika sonra mide bir şeyler yediğinizi düşünüp asit üretmeye ve çalışmaya başlıyor, sonra baktı bişey gelmiyor beyne açlık sinyali gönderiyor boşa çalışmayayım diye :KK8:
Yani bu durumda sakız çiğneme sonrası açlık ortaya çıkıyor.

Muttapa7555 Muttapa7555
Kaptana ulaşamıyommm
Gözardı et diye bir yeri tıklamışım sanırım
Üyelerden arıyorum çıkmıyor
Nasıl ulaşacağım yahu
20190207_110935.png
Canım bu profilde gözardı et diye bir yer var oraya basmışsın muhtemelen.
Kendi profil sayfana gir. Seçeneklerde "kara listeniz diye biryer var oraya tıklayınca gözardı ettiğin üye görünür. Gözardı etmeyi birak kismina tikla

Günaydın arkadaşlar..
Dün ki menüm kokulusabun kokulusabun
Sabah:
2 tereyağında yumurta, 2 dilim ekmak ve roka
Akşam:
Kıyma sote, 3 dilim ekmek, 1 dilim yaşpasta

yarım saat sporumu yaptım düne göre eksideyim, devamı gelecek :rapci:
Yaş pasta mı gördüm sanki :confused:
Canım menülerini gününde paylaşırsan benim için daha kolay olur. Gün içinde biraz bellidir nasılsa yiyeceklerin. Eğer kesinleştiremiyorsan tahmini yaz, menüye ek yaparsın sonraki yediklerini, ya da akşam yemeğinden sonra mesaj yazabilirsin. :KK66:

Ama latteyi azalttin sanki. Hic degilse miktarı üçe boluyorsun.

Ben katilamam muhtemelen. Cunku benim bebe malum memede uyuyor. Ben de onunla uyuyup kaliyorum cogu zaman. Elimde telefon vs bi sey gorunce oynamak istiyor. Onun icin bos bos yatmam lazim yaninda ki uyusun :işsiz:
Evet bir de baska secenegim varsa zerdecal latte , matcha latte onlari tercih ediyorum. Yalniz bu hafta markasini degistirmistim o bile farketti. Eski markaya dondum yine. :KK8:

Ama ama zerdecalli yogurt tam hayalimdeki kahvalti degil. :KK70:

Günaydın kızlar bugün ödem için sütlü yeşilçay içeceğim.
Ama sabah kahvaltı yaptım. Geri kalan detoks:)
Yesil cay sana iyi geliyor. :KK19:
Birşeyi merak ediyorum. Yemekleri anladım da o yemeğin yanında içtiği kan mı yoksa kırmızı şarap mı :KK64::confused:

Bira li bir sarap hazirlamisti konuklara ozel, onu kanla hazirlamisti. Doktor arkadasi hatta cok begenmisti. Ne ictigini de tahmin et . :confused:

Son düzenleme:
Yaş pasta mı gördüm sanki :confused:
Canım menülerini gününde paylaşırsan benim için daha kolay olur. Gün içinde biraz bellidir nasılsa yiyeceklerin. Eğer kesinleştiremiyorsan tahmini yaz, menüye ek yaparsın sonraki yediklerini, ya da akşam yemeğinden sonra mesaj yazabilirsin. :KK66:

temmem o zmn :KK66:

Back