ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hakkettin tabii, 1 dilim de benim yerime ye
Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam.

Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska.

Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.

Avatarimi degistirdim motive etsin beni
Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun.

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ara
Yesilcay
1 avuc fıstık

Aksam
Yarim kase yogurt corbasi
Yarim kase yogurtlu makarna salatasi

Gece
Yarim malt

Su yine cok degil ya

Sporum da 23 dk eliptik + indirdigim appten birinci gun sporu (suresini hatirlayamadim)

Evet kararliyim bu hafta yani carsambaya kadar kahvalti sonrasi sivi ve yogurt seklinde olucak :)

Canım en azından şekerli şeyleri bıraksan, yavaş yavaş bile olsa farkı hissedeceksin inan..

ben de şu callanetics e bi ısınamadım noltaljik nostaljik kadınlar bi komik gülme geliyo

Evet bana da cok eski geliyor o
Ama yapanlar cok memnun genelde

Mide rahatsizligi cok fena ya insallah en kisa zamanda atlatirsin canim.

Cok gecmis olsun canim. İyi olunca gel bekleriz

Aksam yemegi yemeyeceksin sab. Belli bir yastan sonra 4 gibi kapatacaksin dukkani.
Bana kalsa akşam 5 ten sonra su içerim sadece, ama tek takılmayınca illa birşey çıkıyor kuzum yaa, 3:30 dan 6'ya kadar hastanedeydim bugün, güya eve 4'te gelip yemek yapacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı

3 4 gün fazla, o zaman vücut yemediğin için yağ yakımına engel olup depolama konumuna geçiyor. + ile gelirsin demedi deme
Bakalim birde bunu denicem yapmadim hic cok agir gidiyorum morelim dusuyor hadi 3 gun olsun 4 gunude normal diyet 1 gun sivi 1 gun normal menu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…