• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar bugün okula en son iki saat evde takılcam korkuyorum kaçamak çok oluceeek diyeo_O

Güzel eksilmişim inşallah yağdır. Haberlerde bilinçsiz diyet saç döker diyordu geçen gün :hasta: Zaten saçım az ve doğumdan sonra hayvan gibi dökülüyor bi de diyet yüzünden dökülürse yakında kel kalırım:eek:

Son alarak tartı beni çok sevindirdi :KK49:dün akşam bugün yarın tartı günü olduğu için yemek yememinde etkisi çok tabi :nazar::halay::halay:

Eklentiler

• IMG_20190206_082540.jpg
    IMG_20190206_082540.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 25
Screenshot_20190206-082525.png

Dün aslında planım bugün tartı günü olduğu için hafif geçirmekti ama Allah beni naapmasin bi stres mi oldum noldum bilmem saldırdım resmen yemeklere yav
Mazhar dan ah bu ben sarkisi bana gelsin bugün dun ki çok yememden dolayı fazla çıktım arkadaşlar pazara inşallah 60.5 olucam haftaya çarşamba da 60.0 yoksa olmaz benden deyip bırakıcam napiyim ahh
Ha bi de şöyle bi durum var bursa 'dan kardeşim geldi annem de sağolsun hamurişleri tatlılar derken dune kadar iyiydi ama dün ama dün ahh..

Günaydın kızlar bugün okula en son iki saat evde takılcam korkuyorum kaçamak çok oluceeek diyeo_O

Güzel eksilmişim inşallah yağdır. Haberlerde bilinçsiz diyet saç döker diyordu geçen gün :hasta: Zaten saçım az ve doğumdan sonra hayvan gibi dökülüyor bi de diyet yüzünden dökülürse yakında kel kalırım:eek:

Son alarak tartı beni çok sevindirdi :KK49:dün akşam bugün yarın tartı günü olduğu için yemek yememinde etkisi çok tabi :nazar::halay::halay:
Vayyy. Pazardan beri 1.9 kiloooo.:KK53: Tebrikler. :KK73::nazar:

Eki Görüntüle 2232911

Dün aslında planım bugün tartı günü olduğu için hafif geçirmekti ama Allah beni naapmasin bi stres mi oldum noldum bilmem saldırdım resmen yemeklere yav
Mazhar dan ah bu ben sarkisi bana gelsin bugün dun ki çok yememden dolayı fazla çıktım arkadaşlar pazara inşallah 60.5 olucam haftaya çarşamba da 60.0 yoksa olmaz benden deyip bırakıcam napiyim ahh
Ha bi de şöyle bi durum var bursa 'dan kardeşim geldi annem de sağolsun hamurişleri tatlılar derken dune kadar iyiydi ama dün ama dün ahh..
Evde biri oldu mu kilo vermek ne mümkün

Cuma ve cts misafir var ben de. Tabi ikramları yapıp yememek olmuyor mis gb kokuyor haytalar... En iyisi tek olucan diyet yaparken bi yere de gitmiycen gidersem hamburger yemeden dönmek istemem..

Pazar tok tartılmıştım ya ondan :halay::halay:

Olsun moralim çok yükseldi:dua:

Inşallah böyle devam ederim:kahve:

Gidip bi limonlu su yapam kendime :eğlence:
Devam etmemen icin sebep? :halay:

Cuma ve cts misafir var ben de. Tabi ikramları yapıp yememek olmuyor mis gb kokuyor haytalar... En iyisi tek olucan diyet yaparken bi yere de gitmiycen gidersem hamburger yemeden dönmek istemem..
Pazar gunu uc dilim pizza ve bir porsiyon elma dilimi patates yedim. Normalde patatese karsi degilim ama bu hazir ve yagda kizarmisti. :KK12:

Uzerimde kalmasin diye iki gun ac kaldim resmen. Bugun pizza gunum. :KK70:

Günaydın kızlar
Akşam tartılıp fotoyu az önce attım
Sabah 6 olmadan çıkmak zorunda idim
A AklinYolu1
Canım tavuk ve patatesi zyağı ile pişirdim
Yanıma getirdiğim miktar Büyük boy payatesin yarısı ve 1 avuç kadar göğüs parçası
ZYağı ile soteleyip çok az su ile pişirdim

Öğle arası yemem nasıl olur sence
Muttapa7555 Muttapa7555 A AklinYolu1

Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam. :KK70:

Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska. :KK12:

Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.

Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun. :KK70:
Vereceğim işte vereceğim :KK49:

Ooo tebrik ederim.. azmine hayran kaldım. Bende çok yürürdüm eskiden, ama şimdi ev iş çocuklar derken hep birşeylere yetişme telaşı insanı yoruyor, yürümeye vakit bile kalmıyor zaten...
Kuzum bende çok yoğun çalışıyorum
Bir fotom vardır
Kar kış sabahın 6 sı spor salonuna gitmiştim yürüyerek
O gün okullar tatil olmuştu
Hoca beni görünce fotomu çekip salonum duvarına asmıştı
Azim böyle bir şey işte diye
Ki o gün salonda tatil edilmişti:deli:

Bir dönem işsizdim o sırada en ıfak anı bile değerlendirdim
Spor hareket ne yapabilirsem evde olımca daha rahat veriyordum
Vs böyle ızun hep almalı vermeli bir süreç bu kilo denilen arkadaş

Fakat en güzeli sizlerle beraber yapmak bunu:KK37:

evet mümkün olduğunca asosyal olunmalı :110:

Dün ki menümü de yazayım kokulusabun kokulusabun

Herşey güzel başlamıştı aslında :ukala:

Sabah:
2 yumurta tereyağlı
maydonoz ve roka

Ara:
10 kadar badem ve bi ev kurabiyesi

Öğle:
1 tane tacos yedim

Akşam:
çerkes mantısı :kızgın:
ve üzerine kıbrıs tatlısı:oha:

günahlarımı çıkardığıma göre artık kaldığım yerden devam ediyorum arkadaşlar:KK55:

Back