- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.741
Aynen su anda kahvalti yapiyorum ise kadar bekleyemicemSen de elinden geleni yapiyorsun mihtar. Seni bilmem ama ben sabahin besinde kahvalti yapiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen su anda kahvalti yapiyorum ise kadar bekleyemicemSen de elinden geleni yapiyorsun mihtar. Seni bilmem ama ben sabahin besinde kahvalti yapiyorum.
Olsun ama sinavi gectik hakkimizdir.Aynen su anda kahvalti yapiyorum ise kadar bekleyemicem
Vayyy. Pazardan beri 1.9 kiloooo. Tebrikler.Günaydın kızlar bugün okula en son iki saat evde takılcam korkuyorum kaçamak çok oluceeek diye
Güzel eksilmişim inşallah yağdır. Haberlerde bilinçsiz diyet saç döker diyordu geçen gün Zaten saçım az ve doğumdan sonra hayvan gibi dökülüyor bi de diyet yüzünden dökülürse yakında kel kalırım
Son alarak tartı beni çok sevindirdi dün akşam bugün yarın tartı günü olduğu için yemek yememinde etkisi çok tabi
Vayyy. Pazardan 1.9 kiloooo. Tebrikler.
Evde biri oldu mu kilo vermek ne mümkünEki Görüntüle 2232911
Dün aslında planım bugün tartı günü olduğu için hafif geçirmekti ama Allah beni naapmasin bi stres mi oldum noldum bilmem saldırdım resmen yemeklere yav
Mazhar dan ah bu ben sarkisi bana gelsin bugün dun ki çok yememden dolayı fazla çıktım arkadaşlar pazara inşallah 60.5 olucam haftaya çarşamba da 60.0 yoksa olmaz benden deyip bırakıcam napiyim ahh
Ha bi de şöyle bi durum var bursa 'dan kardeşim geldi annem de sağolsun hamurişleri tatlılar derken dune kadar iyiydi ama dün ama dün ahh..
Devam etmemen icin sebep?Pazar tok tartılmıştım ya ondan
Olsun moralim çok yükseldi
Inşallah böyle devam ederim
Gidip bi limonlu su yapam kendime
Pazar gunu uc dilim pizza ve bir porsiyon elma dilimi patates yedim. Normalde patatese karsi degilim ama bu hazir ve yagda kizarmisti.Evde biri oldu mu kilo vermek ne mümkün
Cuma ve cts misafir var ben de. Tabi ikramları yapıp yememek olmuyor mis gb kokuyor haytalar... En iyisi tek olucan diyet yaparken bi yere de gitmiycen gidersem hamburger yemeden dönmek istemem..
Vereceğim işte vereceğimUc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam.
Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska.
Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.
Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun.
Tebrikler canım
Kuzum bende çok yoğun çalışıyorumOoo tebrik ederim.. azmine hayran kaldım. Bende çok yürürdüm eskiden, ama şimdi ev iş çocuklar derken hep birşeylere yetişme telaşı insanı yoruyor, yürümeye vakit bile kalmıyor zaten...
Kuzum sende dikkat et lütfenTebrikler canım
Evde biri oldu mu kilo vermek ne mümkün
Cuma ve cts misafir var ben de. Tabi ikramları yapıp yememek olmuyor mis gb kokuyor haytalar... En iyisi tek olucan diyet yaparken bi yere de gitmiycen gidersem hamburger yemeden dönmek istemem..
Haftaya 1 kilo verme de gostereyim sana.Vereceğim işte vereceğim