• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek

Öğlen
4çatal çizkek
Kivi

Akşam
Balık salata az patates

Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
:KK66:
Bol bol eksiler :)

images (1).jpeg
Ne kadaaar güzel bir foto.

N naz5403 82 82 81 82 81.250 - 82 -

Yarin 81 ya da daha asagisi ile geleceksin.

Sonraki hafta 80

Sonraki hafta 79

--------------------

Tek bir arti ya da sabit kabul etmiyorum artik. :süslü:
Baskulu degisse daha cok motive olur gibi

Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek

Öğlen
4çatal çizkek
Kivi

Akşam
Balık salata az patates

Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
:KK66:
valla bende karışayım gari
Ne o attigin 8bin adımın ne de sirkeli suyun hic bi önemi kalmamış yağda yumurta cizkek ustune patates balıkta yağdaysa ustune tatlını da yeseydin
Boyle beslenerek kilo vermek eger meton ultra hızlı degilde mumkin degil :KK53:

Hayır kendini düşünmuyosan bizi düşün kaptan 2gundur acim diyo biz keza az az yiyoruz utanır insan boyle menü olurmu:deli::bicak::KK49::kk77:

valla bende karışayım gari
Ne o attigin 8bin adımın ne de sirkeli suyun hic bi önemi kalmamış yağda yumurta cizkek ustune patates balıkta yağdaysa ustune tatlını da yeseydin
Boyle beslenerek kilo vermek eger meton ultra hızlı degilde mumkin degil :KK53:

Hayır kendini düşünmuyosan bizi düşün kaptan 2gundur acim diyo biz keza az az yiyoruz utanır insan boyle menü olurmu:deli::bicak::KK49::kk77:
Insan kilo vermeye cabalar , stres olur arti cikar , odem vardir arti cikar , regl olur arti cikar , hasta olur ilac kullaniyordur arti cikar...

Ben naz'da bunu gormuyorum . Sorun arti cikmasi da degil, sorun cabalamamasi. :KK12:

Insan kilo vermeye cabalar , stres olur arti cikar , odem vardir arti cikar , regl olur arti cikar , hasta olur ilac kullaniyordur arti cikar...

Ben naz'da bunu gormuyorum . Sorun arti cikmasi da degil, sorun cabalamamasi. :KK12:
Demekki gerçekten istemiyor
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 5-6 ayda 20 kilo verdim yediklerime dikkat ediyordum sabah kalkıp buz gibi evde spor yapiyorum ogleden sonra disarda yürüyüş sonra takılınca saldım yok oruç girdi yaz girdi o oldu bu oldu kilo vermedim ama korudum
Şimdi sizinle tekrar vermeye basladim insallah bu sefer tamamliycam
Insan isteyince herseyi yapıyor hic bisey bahane olmuyor

Back