- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.681
Yine ayni kisilermi oynuyor mu dicemde onlar cok ihtiyar oldular :)Dizi versiyonu.
Aferin aferin.
Yeni karakterler.Yine ayni kisilermi oynuyor mu dicemde onlar cok ihtiyar oldular :)
Bol bol eksiler :)Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Öğlen
4çatal çizkek
Kivi
Akşam
Balık salata az patates
Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
Eksi ile gelemez mevhibe.Bol bol eksiler :)
Aynende motive etmek istedimEksi ile gelemez mevhibe.
Iyi geceler sena.İyi geceler canlaaar . Başkanı yakaladım şükür
Ben oyle olmustum 80 kilodan 56 kiloya gelmistim ilk hamileligim de :)Eki Görüntüle 2232839 Ne kadaaar güzel bir foto.
Tarti alamam dedi , ona karismiyorum artik. Soyleyecegimi soyledim. Her gun uyariyorum .Baskulu degisse daha cok motive olur gibi
valla bende karışayım gariBugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Öğlen
4çatal çizkek
Kivi
Akşam
Balık salata az patates
Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
Insan kilo vermeye cabalar , stres olur arti cikar , odem vardir arti cikar , regl olur arti cikar , hasta olur ilac kullaniyordur arti cikar...valla bende karışayım gari
Ne o attigin 8bin adımın ne de sirkeli suyun hic bi önemi kalmamış yağda yumurta cizkek ustune patates balıkta yağdaysa ustune tatlını da yeseydin
Boyle beslenerek kilo vermek eger meton ultra hızlı degilde mumkin degil
Hayır kendini düşünmuyosan bizi düşün kaptan 2gundur acim diyo biz keza az az yiyoruz utanır insan boyle menü olurmu
Hakkettin tabii, 1 dilim de benim yerime yeYarin arkadasi mezun edecegiz.Istedigi zaman gelsin yine de , listeye de sohbetine de acigiz.
sekersizcikolata
Iki gundur acim hak ettim.
Demekki gerçekten istemiyorInsan kilo vermeye cabalar , stres olur arti cikar , odem vardir arti cikar , regl olur arti cikar , hasta olur ilac kullaniyordur arti cikar...
Ben naz'da bunu gormuyorum . Sorun arti cikmasi da degil, sorun cabalamamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?