- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.701
Bende de bu kadar olmasa da benzer bir görüntü olmuştu 48-50 beden pantolonlarla :))Eki Görüntüle 2232839 Ne kadaaar güzel bir foto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bu kadar olmasa da benzer bir görüntü olmuştu 48-50 beden pantolonlarla :))Eki Görüntüle 2232839 Ne kadaaar güzel bir foto.
Aaa birakiyormusunBen yatıyor erken yatmak mühim
Yarin 15gun once başlayan iş hayatımın son günü
Bundan sonrasında sporu da katarak devam edicem
Yaza yeni bikini
Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam.Hakkettin tabii, 1 dilim de benim yerime ye
Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska.Demekki gerçekten istemiyor
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 5-6 ayda 20 kilo verdim yediklerime dikkat ediyordum sabah kalkıp buz gibi evde spor yapiyorum ogleden sonra disarda yürüyüş sonra takılınca saldım yok oruç girdi yaz girdi o oldu bu oldu kilo vermedim ama korudum
Şimdi sizinle tekrar vermeye basladim insallah bu sefer tamamliycam
Insan isteyince herseyi yapıyor hic bisey bahane olmuyor
Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun.Avatarimi degistirdim motive etsin beni
Evet kararliyim bu hafta yani carsambaya kadar kahvalti sonrasi sivi ve yogurt seklinde olucak :)Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam.
Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska.
Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.
Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun.
Bak iste hic dinlemiyorsun beni.Evet kararliyim bu hafta yani carsambaya kadar kahvalti sonrasi sivi ve yogurt seklinde olucak :)
Canım en azından şekerli şeyleri bıraksan, yavaş yavaş bile olsa farkı hissedeceksin inan..Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Öğlen
4çatal çizkek
Kivi
Akşam
Balık salata az patates
Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
Yok sacede bu hafta sonra senin dedigin olucak :)Bak iste hic dinlemiyorsun beni.
Haftaya kilo vermen durunca gorurum seni.Yok sacede bu hafta sonra senin dedigin olucak :)
Birde ayri ayri gunlerde olucak 1 gun sivi birgun normal menu seklinde 3-4 gun gibiBak iste hic dinlemiyorsun beni.
Aksam yemegi yemeyeceksin sab. Belli bir yastan sonra 4 gibi kapatacaksin dukkani.Benim tartı bu sabah gayet güzeldi, ama işte eve geç geldim, akşam yemeğini de geç yedim maalesef, yarın anlarız bakalım akşam yemeginin hazin sonunu :))
3 4 gün fazla, o zaman vücut yemediğin için yağ yakımına engel olup depolama konumuna geçiyor. + ile gelirsin demedi demeBirde ayri ayri gunlerde olucak 1 gun sivi birgun normal menu seklinde 3-4 gun gibi
ben de şu callanetics e bi ısınamadım noltaljik nostaljik kadınlar bi komik gülme geliyo
Mide rahatsizligi cok fena ya insallah en kisa zamanda atlatirsin canim.selam kızlar nasılsınız işlerden fırsat bulup yazamadım bir türlü keyifleriniz nasıl diyet nasıl gidiyor benim diyet diye bir şey kalmadı yediğim içtiğim her şeyi geri çıkarıyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Kızlar merhaba. Ben dünden beri hastanede yatıyorum. Böbrek yetmezliğim arrmjs durumda. Diyet falan bitti malesef. Zaten hastane yemekleri malum..
Hepinizi seviyorum. Kilo verme yolunda başarılar. Ben çıkınca yazarım bakalım hala burada olacak mısınız? Görüşürüz kendinize iyi bakin
Bana kalsa akşam 5 ten sonra su içerim sadece, ama tek takılmayınca illa birşey çıkıyor kuzum yaa, 3:30 dan 6'ya kadar hastanedeydim bugün, güya eve 4'te gelip yemek yapacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadıAksam yemegi yemeyeceksin sab. Belli bir yastan sonra 4 gibi kapatacaksin dukkani.
Bakalim birde bunu denicem yapmadim hic cok agir gidiyorum morelim dusuyor hadi 3 gun olsun 4 gunude normal diyet 1 gun sivi 1 gun normal menu :)3 4 gün fazla, o zaman vücut yemediğin için yağ yakımına engel olup depolama konumuna geçiyor. + ile gelirsin demedi deme
Simdi nasil :) eksi olur sabaha bol sivi aldiysanSabah benim tartim da guzeldi ama yarindan korkuyorum. Elli kere gidip gelip tartildim