• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hakkettin tabii, 1 dilim de benim yerime ye :KK66:
Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam. :KK70:

Demekki gerçekten istemiyor
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 5-6 ayda 20 kilo verdim yediklerime dikkat ediyordum sabah kalkıp buz gibi evde spor yapiyorum ogleden sonra disarda yürüyüş sonra takılınca saldım yok oruç girdi yaz girdi o oldu bu oldu kilo vermedim ama korudum
Şimdi sizinle tekrar vermeye basladim insallah bu sefer tamamliycam
Insan isteyince herseyi yapıyor hic bisey bahane olmuyor
Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska. :KK12:

Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.

Avatarimi degistirdim :KK66: motive etsin beni
Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun. :KK70:

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ara
Yesilcay
1 avuc fıstık

Aksam
Yarim kase yogurt corbasi
Yarim kase yogurtlu makarna salatasi

Gece
Yarim malt

Su yine cok degil ya:KK43:

Sporum da 23 dk eliptik + indirdigim appten birinci gun sporu (suresini hatirlayamadim:KK53:)

Uc dilim yiyorum iki gun ac kaliyorum. Bitsin bir daha almam. :KK70:

Nazi seviyorum ben ama arkadaslik baska kilo vermek baska. :KK12:

Ya kilo vermeyecegim arkadaslar cekiliyorum diyecek ya da cheesecakeli menulerle gelmeyecek.

Zaten motivesin , 4 gun sivi beslenecegim diyordun. :KK70:
Evet kararliyim bu hafta yani carsambaya kadar kahvalti sonrasi sivi ve yogurt seklinde olucak :)

Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1buçuk yağda yumurta
Zeytin peynir
Çay
1dilim kızarmış ekmek

Öğlen
4çatal çizkek
Kivi

Akşam
Balık salata az patates

Bol bol su içildi
8000 adım atıldı
:KK66:
Canım en azından şekerli şeyleri bıraksan, yavaş yavaş bile olsa farkı hissedeceksin inan..

ben de şu callanetics e bi ısınamadım noltaljik nostaljik kadınlar bi komik gülme geliyo :KK48:

Evet bana da cok eski geliyor o :KK48:
Ama yapanlar cok memnun genelde

selam kızlar nasılsınız işlerden fırsat bulup yazamadım bir türlü keyifleriniz nasıl diyet nasıl gidiyor :halay: benim diyet diye bir şey kalmadı yediğim içtiğim her şeyi geri çıkarıyorum :işsiz: ne olacak böyle bilmiyorum
Mide rahatsizligi cok fena ya insallah en kisa zamanda atlatirsin canim.:KK200:
Kızlar merhaba. Ben dünden beri hastanede yatıyorum. Böbrek yetmezliğim arrmjs durumda. Diyet falan bitti malesef. Zaten hastane yemekleri malum..

Hepinizi seviyorum. Kilo verme yolunda başarılar. Ben çıkınca yazarım bakalım hala burada olacak mısınız? Görüşürüz kendinize iyi bakin

Cok gecmis olsun canim. İyi olunca gel bekleriz:KK200:

Aksam yemegi yemeyeceksin sab. Belli bir yastan sonra 4 gibi kapatacaksin dukkani. :KK70:
Bana kalsa akşam 5 ten sonra su içerim sadece, ama tek takılmayınca illa birşey çıkıyor kuzum yaa, 3:30 dan 6'ya kadar hastanedeydim bugün, güya eve 4'te gelip yemek yapacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı :KK14:

3 4 gün fazla, o zaman vücut yemediğin için yağ yakımına engel olup depolama konumuna geçiyor. + ile gelirsin demedi deme:KK66:
Bakalim birde bunu denicem yapmadim hic cok agir gidiyorum morelim dusuyor :KK43: hadi 3 gun olsun 4 gunude normal diyet 1 gun sivi 1 gun normal menu :)

Back