- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.721
Simdi nasil :) eksi olur sabaha bol sivi aldiysan
Hayirlisi olsun sabah eksi oluruz insallahYok malesef cok sivi almadim bugun.
Simdi artida
Bazen bir kilo bile oynayabiliyor.Yok malesef cok sivi almadim bugun.
Simdi artida
Onu konusmak icin su an erken. Takim kendi kendini goturebilirse olabilir ama ben olmadigimda kimse girmezse olmaz.A AklinYolu1 yarisma 31 marta kadar uzatilirmi :)
Havalar isininca daha cok motive olurlar bakalim sen neden olmicanBazen bir kilo bile oynayabiliyor.
Onu konusmak icin su an erken. Takim kendi kendini goturebilirse olabilir ama ben olmadigimda kimse girmezse olmaz.
Benim okullar daha tam acilmadi. Tam acilirsa Pazar dahil her gun okulum olacak.Havalar isininca daha cok motive olurlar bakalim sen neden olmican
Sekiz gibi aciklariz.Iyi geceler sabaha bol eksiler fotolari gec saate birakmasak iyi olucak cok bekliyoruz sonuc icin
Fazla yorma kendini. Bir süre sivi beslen.
Nazar mı değdi sana. Cok iyi gidiyordun. Biz burdayız. Yine gelip yine verirsin kıloları.
Cok gecmis olsun.
çok geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun canim
sekersizcikolata çok geçmiş olsun canım. Sen toparlan bir an evvel, sohbete de bekleriz..
Yarin arkadasi mezun edecegiz.Istedigi zaman gelsin yine de , listeye de sohbetine de acigiz.
sekersizcikolata
Iki gundur acim hak ettim.
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsinsekersizcikolata
Hepinize tek tek çok tesekkur ederim. Aldığım serumlar umarım bana kilo olarak dönmez ama hastane yemekleri malum :) hepinizi çok sevdim. Şuradan çıkıp en kısa zamanda aranıza muhabbete döneceğim. Bana kattıklarınız için kilo vermeme yardımınız için çok teşekkür ederim :)Evet bana da cok eski geliyor o
Ama yapanlar cok memnun genelde
Mide rahatsizligi cok fena ya insallah en kisa zamanda atlatirsin canim.
Cok gecmis olsun canim. İyi olunca gel bekleriz
sekersizcikolata takima geldiginde ay ben yapamam cok yavas kilo veriyorum dedin ama cogu zaman dereceye girdin.
ALL_StaR da hedefine ulasan ilk mezunumuz sensin. Biz seni tanimaktan mutluluk duyduk. Sen duydun mu duymadin mi orasi tartisilir.
Umarim eski nesene tekrar kavusursun. Kapimiz sana her zaman acik canim.Verdigin kilolarin daim olmasi dilegiyle.
19 Ocak 2019 dan hatira kalsin.
Ben ALL_StaR arkadasimsekersizcikolata yi anlatiyorum.
Yarismaya son gun ve son anda dahil oldu. Eklerseniz iste tarti resmim aha burada didi.Bir kere cikolata nickiyle diyet yarismasina gelinir mi. Ya dedim fazla paylasim yapamaz ama ekleyelim listeye . Paylasimlari giderek cogaliyor , kabak cekirdegi gibi acildi.
29 Yasinda sosyoloji mezunu, evli henuz cocugu yok. Fazla bir kilosu yok , boyu 167 civari, 56 kilolarda ama amaci 52 olmak. Zaten kilo vermek istemesi de cocuk istemesiyle baglantili. Tup bebege basladiginda ilaclarin sisirmesinden korkup simdi ne kadar kilo versem simdi kardir diye dusunuyor. Bobrek yetmezligi var , o nedenle tuz tuketmiyor ve eti de limitli tuketiyor ama kahve ve tatli turevlerine dayanamiyor. Tanidik geldi mi ? Eeee bennnn.
Basak burcuyum diyor ama bir yerlerden su etkisi aldigina eminim. Bakalim arkadasin yukseleni ve ay burcu ne , azzz sonraaa.
O da benim gibi sertifika odakli. Insan kaynaklari , pr , isaret dili , dramali terapi uzerine egitimler almis . Sosyal hizmetlerde calistigi icin yuksek lisansini da sosyal hizmetler uzerine yapiyor.
Bu yarismayla istedigi kiloya rahat rahat inecegine inaniyorum.
Amacina ulasirsa , bebek bekleyen Ucuncu ALL_Star imiz olacak.
Eki Görüntüle 2232870
Baslangic Tarihi : 9 Ocak 2019 -------> 56.4 kg.
Bitis Tarihi : 3 Subat 2019 ------> 52.1 kg.
Gecen sure : 3 bucuk hafta , 26 gun.
Verilen kilo yuzdesi : %7.62
Eki Görüntüle 2232872
Hayirlisi olsun sabah eksi oluruz insallah
Gel ml . gel ac bir Hannibal.Gunaydin herkesee. Benim kiz uyumadi yine (gece surekli emmek istiyor, fenaliklar basiyor bana) cildirmamak icin buraya geliyim dedim.
Nasilsiniz?
Sıkıysa dönme. Kilolarin elimde santaj yaparim.Yaa nasil mutluyum şu an.. Dönemin hassaslığından da olsa gerek bir gozlerim doldu.. Ne güzel yazmissin sen beni öyle :) Teşekkürler tekrardan. Oleeeey ben mezun oldum :) Darısı size arkadaşlarım. Şuradan bir çıkayım aranıza donucem bol muhabbete :)
Günaydın cok açım
Amaaa acayip mutlu bu kiloları en son ne zaman gordum hic bilmiyorum
Eki Görüntüle 2232910
Gitmeliydi cok teşekkürler sayenizdeZavalli biz. Acliktan geberecegiz .
Pazara gore 700 gram gitmis.Superrr.Tebrikler .
sekersizcikolata takima geldiginde ay ben yapamam cok yavas kilo veriyorum dedin ama cogu zaman dereceye girdin.
ALL_StaR da hedefine ulasan ilk mezunumuz sensin. Biz seni tanimaktan mutluluk duyduk. Sen duydun mu duymadin mi orasi tartisilir.
Umarim eski nesene tekrar kavusursun. Kapimiz sana her zaman acik canim.Verdigin kilolarin daim olmasi dilegiyle.
19 Ocak 2019 dan hatira kalsin.
Ben ALL_StaR arkadasimsekersizcikolata yi anlatiyorum.
Yarismaya son gun ve son anda dahil oldu. Eklerseniz iste tarti resmim aha burada didi.Bir kere cikolata nickiyle diyet yarismasina gelinir mi. Ya dedim fazla paylasim yapamaz ama ekleyelim listeye . Paylasimlari giderek cogaliyor , kabak cekirdegi gibi acildi.
29 Yasinda sosyoloji mezunu, evli henuz cocugu yok. Fazla bir kilosu yok , boyu 167 civari, 56 kilolarda ama amaci 52 olmak. Zaten kilo vermek istemesi de cocuk istemesiyle baglantili. Tup bebege basladiginda ilaclarin sisirmesinden korkup simdi ne kadar kilo versem simdi kardir diye dusunuyor. Bobrek yetmezligi var , o nedenle tuz tuketmiyor ve eti de limitli tuketiyor ama kahve ve tatli turevlerine dayanamiyor. Tanidik geldi mi ? Eeee bennnn.
Basak burcuyum diyor ama bir yerlerden su etkisi aldigina eminim. Bakalim arkadasin yukseleni ve ay burcu ne , azzz sonraaa.
O da benim gibi sertifika odakli. Insan kaynaklari , pr , isaret dili , dramali terapi uzerine egitimler almis . Sosyal hizmetlerde calistigi icin yuksek lisansini da sosyal hizmetler uzerine yapiyor.
Bu yarismayla istedigi kiloya rahat rahat inecegine inaniyorum.
Amacina ulasirsa , bebek bekleyen Ucuncu ALL_Star imiz olacak.
Eki Görüntüle 2232870
Baslangic Tarihi : 9 Ocak 2019 -------> 56.4 kg.
Bitis Tarihi : 3 Subat 2019 ------> 52.1 kg.
Gecen sure : 3 bucuk hafta , 26 gun.
Verilen kilo yuzdesi : %7.62
Eki Görüntüle 2232872
Sen de elinden geleni yapiyorsun mihtar.Gitmeliydi cok teşekkürler sayenizde
Burası olmasa ben daha yerimde sayardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?