• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

ayyyy yaaaa su.an catlayabilirim hasedimden :KK11: masallah sana nasil guzel vermisin o kadar kiloyu fistik gibin olmusundur simdi:KK200: benimde cok ihtiyacım var hic bu kadar kilo almamistim istanbulda yaşıyorsan gel benim agzima kürekle vur belki kendime gelirim:deli:
Hedefim 52 . :silah:

Kurekle vurmama gerek yok. Takimim diye soylemiyorum herkes acaip kilolar veriyor. N naz5403 haric :halay:

Sen kacsin ki?

Hedefim 52 . :silah:

Kurekle vurmama gerek yok. Benim takimim diye soylemiyorum herkes acaip kilolar veriyor. N naz5403 haric :halay:

Sen kacsin ki?
insallah bende vermeye çalışırım en azindan 71 kg oldum offff ya ben hic bu kadar kilo almamistim inan 2 bebe var dogumuma 74 kilo ile girdim geri verdim derken simdi ciddi kilo aldim boyum da 1.62 olunca okumaya basladim bende sayfaları

insallah bende vermeye çalışırım en azindan 71 kg oldum offff ya ben hic bu kadar kilo almamistim inan 2 bebe var dogumuma 74 kilo ile girdim geri verdim derken simdi ciddi kilo aldim boyum da 1.62 olunca okumaya basladim bende sayfaları
Gel yarin:kahve: Sabah acken , tarti resmini bekliyorum.

Haftada iki kere tartiliyoruz. Duzenli menu yaziyoruz.

Ilk sayfada kimin ne kadar verdigini gorursun.

75 lerden 60 lara inen arkadaslarimiz da var, salt ben degilim. :halay:

Yalniz ismini yazdirip kacmak yok. Ne kadar cok paylasim , o kadar cok kilo vermek demek...

Gel yarin:kahve: Sabah acken , tarti resmini bekliyorum.

Haftada iki kere tartiliyoruz. Duzenli menu yaziyoruz.

Ilk sayfada kimin ne kadar verdigini gorursun.

75 lerden 60 lara inen arkadaslarimiz da var, salt ben degilim. :halay:

Yalniz ismini yazdirip kacmak yok. Ne kadar cok paylasim , o kadar cok kilo vermek demek...
tartim yok hafta sonu alicam pazartesi al beni gruba elimden geleni yaparim insallah

tartim yok hafta sonu alicam pazartesi al beni gruba elimden geleni yaparim insallah
Cik pazartesi olmaz. Olsa dukkan senin.:dondurma:

Aslinda gecen hafta katilimlar sondu. Sana ozel Hannibal indirimi yaptim. :halay:

Tarti resmi konusunda katiyim arkadaslar bilirler. :KK12:Yarin eczanede , komsuda tartilip resmini cek, sonra al tartini. :KK51:Kararli isen yarin tarti resmini bekliyorum . :rapci:

Kızlar merhaba. Ben dünden beri hastanede yatıyorum. Böbrek yetmezliğim arrmjs durumda. Diyet falan bitti malesef. Zaten hastane yemekleri malum..

Hepinizi seviyorum. Kilo verme yolunda başarılar. Ben çıkınca yazarım bakalım hala burada olacak mısınız? Görüşürüz kendinize iyi bakin
Cok gecmis olsun canim

Cik pazartesi olmaz. Olsa dukkan senin.:dondurma:

Aslinda gecen hafta katilimlar sondu. Sana ozel Hannibal indirimi yaptim. :halay:

Kararli isen yarin tarti resmini bekliyorum . :rapci:

Tarti resmi konusunda katiyim arkadaslar bilirler. :KK12:Yarin eczanede , komsuda tartilip resmini cek, sonra al tartini. :KK51:
cok haklisin bende israrci olmam asla ama ben dağın başındayım desem sana birde ufakligim var ki o kisim ayri zaten ha komse dersen 4 senedir hic gormedim birak tartiyi evlerini gormedim neyse olsun baska sefere haber et o zaman sansimi denerim :eğlence:

Ben yanıma alt üst spor kıyafetimi ve spor ayalkabımı taşşıyarak akşamları 10 dk da evde olabileceğim yolu uzatarak 1.5 saat yürüdüm geçtiğimiz yıllarda eski şirketimde
Kar kış demeden bir ara

Mart olaun sanırım yeni işyerimden bir rekor denemesi yapacağım
Son 17.7 km idi yürüyüşüm:KK53:
Ooo tebrik ederim.. azmine hayran kaldım. Bende çok yürürdüm eskiden, ama şimdi ev iş çocuklar derken hep birşeylere yetişme telaşı insanı yoruyor, yürümeye vakit bile kalmıyor zaten...

cok haklisin bende israrci olmam asla ama ben dağın başındayım desem sana birde ufakligim var ki o kisim ayri zaten ha komse dersen 4 senedir hic gormedim birak tartiyi evlerini gormedim neyse olsun baska sefere haber et o zaman sansimi denerim :eğlence:

Ben kilo verirken erteleyenleri kararli bulmuyorum. Tartim olmadiginda her sabah tarti gunu gidip eczanede tartilirdim. Cocugum yok ama yine de kararli olsaydin bir yolunu bulabilirdin. :KK19:

5 haftada 7 kilo verme firsatini kacirdin sen bilirsin. :KK8:Hannibal kritigi yapariz seninle yine de . :KK66:

aaaa burda mi çekiştirelim diyet grubunda :halay:gerçi hannibalin menuleri malum fazla goze hitap ediyor insan eti olmayaydi iyiydi amma:deli: cidden kendini izlettiren bir dizi 2. sezonda askiyon rekabet articak cok beğenerek bitireceksin emin ol yine de dr lecter in enerjisine fazla kapilmamaya dikkat et adamin sesi tavri alip götürüyor insani:KK53:
Yeni serisimi ben izlemistim sinema versiyonunu

Back