ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Slm kızlar geçmişi okudum ama beğen butonunu unuttum yine...
C cizen_bayan canım hoşgeldin...
A AklinYolu1 geçmiş olsun. Bende artıdayım bugün moralim bozuldu.
Yeni şeyler deniyorum işe yarar mı bilemem bugün başladım. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım:)
Moon Light canım yemek saati malesef beni de çok etkiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi. Erken yediğim için makarna da bile eksi çıkmışlığım, geç yediğim için salatayla artı çıkmışlığım var...
Ama evde malesef yemek akşam 19 usa 20yi buluyor

Azıcığın miktarı ne 1 çay kaşığj 1 tatlı kaşığı 1 ymek kaşığı hangisi

tamam canım çok bişey kaçırmamışım o zaman
Olur muuu oo dereceee konustukkk.

Ben hic dikkat etmemisim ya su yasima kadar ne bana kilo aldiriyo, ne tok tutup kilo verdiriyo diye

Sen ne guzel hepsinin farkindasin
Insulin direncin olunca mecbur. Tip 2 diyabet olmamak icin...
Benden bahsetmeden duramaz canım yaaa
Artık ara mara yok şubat ayındayız ya kaç ay geçti Başkan ben hala yerimde sayıyorum acil 75 olmak istiyorum artık sonrası gelir o zaman
Duramiyorum ya , kilo vereceksin cunku.

Sagol fatmacim . O balli musliden beri artidayim ben ama icabina bakiyorum bugun.

Aynen oyle malesef canim. Misafir varken 7 8 oluyor. Normal zamanda yemek yoksa ve kiz musade etmeyip de yapamadiysam yine en erken 7yi buluyor bizim de. Yemek varsa da 6.

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
3 catal patates kizartmasi
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ara
1 avuc cig findik
Yesil cay

Aksam
1 kase yogurtlu makarna salatasi

Yatmadan zerdecalli zencefilli yogurt yerim. Yarim litre limonlu su icebildim daha sadece. 1 litreye tamamlarim. Biraz da normal su icerim insallah.

Bugun sporumu yaptim cok mutluyum

20 dk eliptik, 4 dk karin, 4 dk bacak, 4 dk kol egzersizi. Biraz ilerleyim de sureler artacako

Slm hanimlar nasil gidiyorr burasi 2 gundur sicak gunesli migrenim ve alerjim mahf etti beni cocuklar iyi sukur onlar iyi olsunda bende iyi olurum insallah
Geçmiş olsun migren böyle havaları hiç sevmez hele birde alerji

Iyi akşamlar kızlar..
Tek tek alıntı yapamadım, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Öksürük çok yoruyor beni. İlaçların henüz faydasını göremedim, ilerleyen günlerde bakıcaz artık.
Buralarda değilim diye menüler ihmal edilmesin, uzaktan da takip ediyorum ben sizi :))
Ben akşamı mercimek çorbası ve yoğurtla geçiştirdim. Yemekte tavuk vardı, benim ilgi alanıma girmiyor maalesef, o yüzden bu akşam böyle oldu..

Açlıktan ölüyorum. Bugün hiç tokluk hissetmedim ben yaaa off
Kimi yesem acaba
Bende erken yedim bugün, acıktım yaa
Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi :))
Ama yarına çocuklar için börek yapmam gerek, pişince tepsiyi bırakıp mutfağın kapısını hemen kilitlemem lazım :))
En iyisi bi kahve yapiiim ben..

Yarim limon samirsakli yogurt bazen sade yogurtlu tuketiyorum Eki Görüntüle 2232337
Canım güzel gözüküyor tabağın.Brokoliyi nasıl yapıyorsun sadece haşlanıyor mu? Geçen yıl ilk defa aldık annemle, haşladık ama tad alamadık.İç anadoluluyuz ilk defa yedik.Acaba biz bilmiyoruz ondan mı tuhaf geldi.Yemeği falan da mı yapılıyor

Bende aynıyım
Akşam doymadım yaavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…