• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Arkadaslar benim bildigim naz bugun gelmez . O yuzden sonuclari acikliyorum. :KK8:

Genel olarak bu hafta cok parlak bir hafta degildi. Ortalamamiz 0.32. Istedigimizde 1 ustu ortalama yapiyoruz biliyorum. :KK66:

Dereceye giren , kilon veren , vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Halime gozun ciksin. :KK70:

3 Subat Pazar ilk uc siralama;

1: sekersizcikolata sekersizcikolata :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Yakinda mezun olacak arkadasimiz. :nazar::KK19: :KK73:
2: zinnia zinnia :sampiyon::sampiyon:Limonlu sulari ile ikinciligi kapti.:nazar: :KK53::KK73:
3: pretty_rose pretty_rose :sampiyon: Yine yeni bir arkadasimiz ucuncu olarak listeye girdi. :nazar::KK50::KK73:

Eki Görüntüle 2232056
Benim yuzdem cok dusuk yaa zaten demir ilaclari ve migren haplarim kilo verimimi dusuruyor :KK43:

Benim yuzdem cok dusuk yaa zaten demir ilaclari ve migren haplarim kilo verimimi dusuruyor :KK43:

Basindan beri eksilerden bu da bir basari mevhibe. :KK73:

Ikra meyra Ikra meyra 67 67 66.7 66.6 66.1 65.9 65.6 65.2

Ben de ilac aliyorum ondan degil , yediklerimizden oluyor. Bir sey yaramiyorsa onu yememek gerek. :silah:

Benim muslinin icinde bal varmis mesela ama hasta iken hosuma gidiyor. :KK53:

Yarin iyi hissedersem tekrar diyet moduna donerim . Acelemiz yok. :işsiz:

Muttapa7555 Muttapa7555
Kabağın tarifini yine alsamo_O
Akşama pişireyim yarın işe götürmek için
Ablacım kusura bakma sabahtan beri giremedim :(

Artık geç de oldu ama yinede hatta malzeme listesini foto atayım hepsini tencereye alıp pişiriyoruz. Ben bulgur koymuyorum. Taneli sevdiğim içinde minik doğrayıp pişiriyorım istersen blendr yapıp çorbaya çevirebilirsin. 20190204_023750.jpg

Kızlar sabah uyandım zorla
Bir baş dönmem var 1 aydır fena
Beyin cerrahı vs gittim farklı farklı şeyler çıktı ama dönmenin sebebini bulamadı
Bir nöroloğa gideceğim bakalım

Neyse zar zor kalktım
Aylık alışvrriş yapıyorum anneme ve bize
Kahvaltı öncesi gittik yaptık
Evr geldik saat 1 e geliyordu
Dolabı yerleştir kahvaltı hazırla tap topla vs yemek düzeni kur hafta içine derken skşam oldu yaaaa:63:
Çok geçmiş olsun benim kayınpeder de de böyle bişey vardı nörolojiye gitti. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyor kan hızı yeterli olmadığı için baş dönmesi mi ne yapıyormuş . Kanım koyumu ne diyordu tam bilmiyorum ama.
Nörolojiye bi git abla sen ...

Çok geçmiş olsun benim kayınpeder de de böyle bişey vardı nörolojiye gitti. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyor kan hızı yeterli olmadığı için baş dönmesi mi ne yapıyormuş . Kanım koyumu ne diyordu tam bilmiyorum ama.
Nörolojiye bi git abla sen ...
Sağol canım

Arkadaslar benim bildigim naz bugun gelmez . O yuzden sonuclari acikliyorum. :KK8:

Genel olarak bu hafta cok parlak bir hafta degildi. Ortalamamiz 0.32. Istedigimizde 1 ustu ortalama yapiyoruz biliyorum. :KK66:

Dereceye giren , kilon veren , vermeye calisan herkesi tebrik ediyorum. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Halime gozun ciksin. :KK70:

3 Subat Pazar ilk uc siralama;

1: sekersizcikolata sekersizcikolata :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Yakinda mezun olacak arkadasimiz. :nazar::KK19: :KK73:
2: zinnia zinnia :sampiyon::sampiyon:Limonlu sulari ile ikinciligi kapti.:nazar: :KK53::KK73:
3: pretty_rose pretty_rose :sampiyon: Yine yeni bir arkadasimiz ucuncu olarak listeye girdi. :nazar::KK50::KK73:

Eki Görüntüle 2232056
Başlangıçtan bu yana listeyi inceledim
sekersizcikolata sekersizcikolata tebrik ediyorum seni kuzum

Geçmiş olsun
Bugün ve bu hafta neler planladın yazsan bana:hamarat:
Teşekkürler:)
Ev hanımı olduğum için öyle çok plan yapamıyorum ben ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum ;)
Birde tansiyonum çok düşük bu ara 9a 6geldi dün siz gibi öyle çok sıkı diyet yapamıcam kaplumbağa hızında gidecem ama hedefime ulaşıcam inşallah;)

Back