• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Iyi geceler :) biraz karnibahar biraz brokoli cok su koyma 2 bardak su ile hasla yada buharda pisir ben suyunuda icerim limon da katarim yogurda 3 dis sarimsak ez cok az tuz tabaga aldigin sebzenin uzerine limon zeytin yagi karisimi gezdir uzerinede sarimsakli yogurt ekle pul biber serp afiyet olsun ben bazen havucta eklerim super oluyor :KK66:
İyi geceler.Deneyeceğim en kısa zamanda ,sağol tarif için.Bu arada geçmiş olsun.Dinlenmek ve C vitamini iyi gelecektir bildiğiniz gibi.

Akşam mıydı senin okul?
Bende çok yorgun hissediyorumm:KK51:
Haftada iki gun aksam gidiyorum. :KK51:
Ne zaman bitiyor okul çok mu daha

Bugun icin eve yeni geldim. Yaza kadar ...
Şu kış geçseydi yavvv
Kuzum kaç ders kaldı
Su Subat i atlatsaydik. Temmuza kadar suruyor. Sertifika alacagim taktim az sertifikam var cunku...:KK70:

Bitmez onun okulu :KK70:
Birini bitirir diğerine başlar :KK55:
Çalışkan arkadaşım :KK68:
Bitmez ya, nasil da tanimis beni. Doktoraya baslayacagim. :confused:

günaydın arkadaşlar keyifler nasıl?

spor yapıyo musunuz? :spor:gerçekten etkili diyebileceğiniz bir egzersiz programı var mı?

yarın tartı günü ama ben veremedim sanki :silah:
Leslie 3 mil tavsiye ederim. Çok faydasını gördüm. Her ne kadar yapmaya fırsat bulamasamda ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum. Vaktin varsa başla derim zira 45 dakika sürüyor :))

Haftada iki gun aksam gidiyorum. :KK51:

Bugun icin eve yeni geldim. Yaza kadar ...

Su Subat i atlatsaydik. Temmuza kadar suruyor. Sertifika alacagim taktim az sertifikam var cunku...:KK70:

Bitmez ya, nasil da tanimis beni. Doktoraya baslayacagim. :confused:
Ooo gece kuşu gelmiş ve gitmiş :KK70:
Nereye gittin, okulda mısın:KK55:

Leslie 3 mil tavsiye ederim. Çok faydasını gördüm. Her ne kadar yapmaya fırsat bulamasamda ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum. Vaktin varsa başla derim zira 45 dakika sürüyor :))
evet biliyorum bi dönem yapmıştım onu da hatta 5k olanı falan vardı daha etkili ama onu yaparken çok canım sıkılıyo yaa
mesela cindy workout-2 var muhteşem bişey yarım saat yapsan yetiyo ama ertesi güne bacaklarımı oynatamıyorum

evet biliyorum bi dönem yapmıştım onu da hatta 5k olanı falan vardı daha etkili ama onu yaparken çok canım sıkılıyo yaa
mesela cindy workout-2 var muhteşem bişey yarım saat yapsan yetiyo ama ertesi güne bacaklarımı oynatamıyorum
Bende sıkılıyorum, son zamanlarda hareketleri ezberlemiştim zaten, tv ya da netten film izlerken yapıyordum, zaman daha çabuk geçiyor.
Slim in 6 denedim geçen yaz, kısa ve bol ağrılı :)) yalnız düzenli yapınca kilom arttı kas yapıcı bir spor sanırım, bıraktım.
İp atlamak faydalı diyorlar, denedin mi bilmiyorum, ben denemedim, dizlerimde ağrı var çünkü, evde trambolin var, leslie yi onunla yapanları duydum bi denerim belki bende :) işte herşey vakit ile alakalı. Düzenli ve tempolu yürüyüşte iyi yağ yaktırır.

Back