ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bana zarar vereni yiyecek turu olarak bilmiyorum malesef. Ama gec yemek yiyince direk arti cikiyorum. Belli bi saatten once yemem lazim. Gecen hafta hep gec vakte kaldi yemeklerim.
selam kızlar ben geldim allah a bin şükür sağlık problemleri atlattım daha iyiyim yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz birde bana özet geçermisiniz 100 sayfa var da

Hosgeldin canim. Cok sevindim atlatmana.

Bana zarar vereni yiyecek turu olarak bilmiyorum malesef. Ama gec yemek yiyince direk arti cikiyorum. Belli bi saatten once yemem lazim. Gecen hafta hep gec vakte kaldi yemeklerim.
Latte markami degistirdim o bile yaramadi bana. Neyse ki az kaldi bir daha almam.

Tabi ki belli bir yastan sonra gec yemek sonra kimseye yaramiyor ama iste her insana kilo aldiran belli turler de var. Bende insulin direnci var , bu hafta o oynadi yerinden hissediyorum.

valla vaktim olsa tek tek okurum ama işler bile yığınla birikmiş nasıl altından kalkarım diye kara kara düşünüyorum
Fazla bir sey yok, yeni arkadaslari biliyorsun. Ilk sayfada yeni katilanlar var, zinnia ve sena benim eski arkadaslar(fatma-sab grubundan).

Genel bir geyik -diyet modunda takildik.

Hastalik herkesi vurdu. Iyi olan yok diyeyim sen anla.

N naz5403 duzeldi duzeldi derken arada bir yineee ....

tamam canım çok bişey kaçırmamışım o zaman

Ben hic dikkat etmemisim ya su yasima kadar ne bana kilo aldiriyo, ne tok tutup kilo verdiriyo diye

Sen ne guzel hepsinin farkindasin

Benden bahsetmeden duramaz canım yaaa
Artık ara mara yok şubat ayındayız ya kaç ay geçti Başkan ben hala yerimde sayıyorum acil 75 olmak istiyorum artık sonrası gelir o zaman

Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Azıcık tahin pekmez
1dilim ekmek
Çay

Yeşil çay
Öğlen iki ısırık tavuk döner
2ceviz 2hurma

Akşam
Yarım kepçe yayla çorbası
1tabak pırasa
Bol bol su içildi
5000 adım atıldı 10000 bine tamamlanacak inşallah

kokulusabun

pırasaya pirinç ekliyo musun naz ?

Selamlar 1haftadir menüde paylasmiyorum sanirim artik dönüş vakti

Sabah
1dilim çavdar ekmegi ev yapımı annem yapiyo
1yumurta
2dilim hindi füme
2 dilim kasar

Ara sütlü filtre kahve

Oglen yeni yedim

1tabak menemen
1buyuk ayran
Çeyrek beyaz ekmek yanima ekmek almayı unuttum boyle oldu

Bi sütlü kahve daha icerim
Aksam eve gidince limonlu su
Aksam yemeği yemeyi düşünmüyorum ins oyle olcak kokulusabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…