ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Benim eve gelişim 19.30
Şirkette yememin imkanı yok
Hatta yasak
Saçma sapan bir düzen
Öğle arasında bile o kadar hızlıca atıştırıyorumki bir şey anlamıyorum

Evet inşallah vericem bugün bi delilik yaptım bir beden küçük yelek aldım
Evdeki tüm büyuk beden kıyafetlerimi elden çıkardım, 3 tane de 1 beden küçük tuniğim var, arada giyip bakıyorum, motive ediyor. Bi 5 kilo daha verirsem onları da giyebilirim artık :))

Canim çocukların ayaklarına sürdüğümüz viks den sürsen evde varsa iyi gelir o geçmiş olsun..

Canim çocukların ayaklarına sürdüğümüz viks den sürsen evde varsa iyi gelir o geçmiş olsun..
Teşekkürler canım. Evde var, çocuklara da kullanırım, çok faydalı ama benim öksürük soğuk algınlığı kaynaklı değil.
Alerjik faranjit ve alerjik astımım var. Kimyasala da alerjim olunca bazı durumlarda öksürük kaçınılmaz oluyor.
Birkaç gün önce kuaföre gittim. Boya yapıyorlarmış, kış günü kapı da kapalı olunca zaten hafiften varolan öksürük iyice şiddetlendi

Ben yedim 2 tabak mantar yedim menüye ek... birde kp tulum peyniri almış bize... tadına baktım 1 çay kaşığı peynirli tuz satmışlar tuzlu peynir yerine

Benim eve gelişim 19.30
Şirkette yememin imkanı yok
Hatta yasak
Saçma sapan bir düzen
Öğle arasında bile o kadar hızlıca atıştırıyorumki bir şey anlamıyorum
Eee şirkettekiler yemeden mi yaşıyor ne saçmalık o öyle yahu

Ben yedim 2 tabak mantar yedim menüye ek... birde kp tulum peyniri almış bize... tadına baktım 1 çay kaşığı peynirli tuz satmışlar tuzlu peynir yerine
Oyy peynire basmışlar tuzu desene
Boşver sen tulumu, yiyipte bizde tulum gibi olmayalım :)) lorun gözünü seveyim :)))

Bende niyeyse acayip enerjik
Geldim çamaşır attim mutfakta bulaşıklar vardi onlari topladım
Kabak koydum yarin icin kavuruyorum
Camasir katlicam yenisini belki asarim belki kurutmaya
Ama yatsam uyurum gibide
Aynı gaz devam et
Oturursan kalkamazsın
Fakat sabah kalkıp işe gidiyorsan hemmenn bırak elindekileri ve yat dinlen

Iyi geceler :) biraz karnibahar biraz brokoli cok su koyma 2 bardak su ile hasla yada buharda pisir ben suyunuda icerim limon da katarim yogurda 3 dis sarimsak ez cok az tuz tabaga aldigin sebzenin uzerine limon zeytin yagi karisimi gezdir uzerinede sarimsakli yogurt ekle pul biber serp afiyet olsun ben bazen havucta eklerim super oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…