- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.581
Benim eve gelişim 19.30Slm kızlar geçmişi okudum ama beğen butonunu unuttum yine...
@cizen_bayan canım hoşgeldin...
A AklinYolu1 geçmiş olsun. Bende artıdayım bugün moralim bozuldu.
Yeni şeyler deniyorum işe yarar mı bilemem bugün başladım. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım:)
@Moon Light canım yemek saati malesef beni de çok etkiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi. Erken yediğim için makarna da bile eksi çıkmışlığım, geç yediğim için salatayla artı çıkmışlığım var...
Ama evde malesef yemek akşam 19 usa 20yi buluyor
Evdeki tüm büyuk beden kıyafetlerimi elden çıkardım, 3 tane de 1 beden küçük tuniğim var, arada giyip bakıyorum, motive ediyor. Bi 5 kilo daha verirsem onları da giyebilirim artık :))Evet inşallah vericem bugün bi delilik yaptım bir beden küçük yelek aldım
Akşam mıydı senin okul?Ben okula gidiyorum bugün hiç gidesim yok. Yorgunum. Bir latte alayım belki kendime getirir beni:)
Iyi akşamlar kızlar..
Tek tek alıntı yapamadım, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Öksürük çok yoruyor beni. İlaçların henüz faydasını göremedim, ilerleyen günlerde bakıcaz artık.
Buralarda değilim diye menüler ihmal edilmesin, uzaktan da takip ediyorum ben sizi :))
Ben akşamı mercimek çorbası ve yoğurtla geçiştirdim. Yemekte tavuk vardı, benim ilgi alanıma girmiyor maalesef, o yüzden bu akşam böyle oldu..
Teşekkürler canım. Evde var, çocuklara da kullanırım, çok faydalı ama benim öksürük soğuk algınlığı kaynaklı değil.Canim çocukların ayaklarına sürdüğümüz viks den sürsen evde varsa iyi gelir o geçmiş olsun..
Bize göre azıcık olanı ye canım senHaklısın galiba bana kalsa 2yemek kaşığı azıcık aslında
Ben yedim 2 tabak mantar yedim menüye ek... birde kp tulum peyniri almış bize... tadına baktım 1 çay kaşığı peynirli tuz satmışlar tuzlu peynir yerineBende erken yedim bugün, acıktım yaa
Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi :))
Ama yarına çocuklar için börek yapmam gerek, pişince tepsiyi bırakıp mutfağın kapısını hemen kilitlemem lazım :))
En iyisi bi kahve yapiiim ben..
Eee şirkettekiler yemeden mi yaşıyor ne saçmalık o öyle yahuBenim eve gelişim 19.30
Şirkette yememin imkanı yok
Hatta yasak
Saçma sapan bir düzen
Öğle arasında bile o kadar hızlıca atıştırıyorumki bir şey anlamıyorum
Ne zaman bitiyor okul çok mu dahaBen okula gidiyorum bugün hiç gidesim yok. Yorgunum. Bir latte alayım belki kendime getirir beni:)
Oyy peynire basmışlar tuzu deseneBen yedim 2 tabak mantar yedim menüye ek... birde kp tulum peyniri almış bize... tadına baktım 1 çay kaşığı peynirli tuz satmışlar tuzlu peynir yerine
Ofiste yemek yasakEee şirkettekiler yemeden mi yaşıyor ne saçmalık o öyle yahu
Şu kış geçseydi yavvvBen okula gidiyorum bugün hiç gidesim yok. Yorgunum. Bir latte alayım belki kendime getirir beni:)
Bitmez onun okuluNe zaman bitiyor okul çok mu daha
Aynı gaz devam etBende niyeyse acayip enerjik
Geldim çamaşır attim mutfakta bulaşıklar vardi onlari topladım
Kabak koydum yarin icin kavuruyorum
Camasir katlicam yenisini belki asarim belki kurutmaya
Ama yatsam uyurum gibide
Iyi geceler :) biraz karnibahar biraz brokoli cok su koyma 2 bardak su ile hasla yada buharda pisir ben suyunuda icerim limon da katarim yogurda 3 dis sarimsak ez cok az tuz tabaga aldigin sebzenin uzerine limon zeytin yagi karisimi gezdir uzerinede sarimsakli yogurt ekle pul biber serp afiyet olsun ben bazen havucta eklerim super oluyorCanım güzel gözüküyor tabağın.Brokoliyi nasıl yapıyorsun sadece haşlanıyor mu? Geçen yıl ilk defa aldık annemle, haşladık ama tad alamadık.İç anadoluluyuz ilk defa yedik.Acaba biz bilmiyoruz ondan mı tuhaf geldi.Yemeği falan da mı yapılıyor
Sagol canim hala gecmedi migren alerji zaten mayisa kadar suruyor burun tikanik geziyorum oksuruk hapsurukGeçmiş olsun migren böyle havaları hiç sevmezhele birde alerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?