Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt umutlu misunYarın kontrol tartısı günüüü![]()
Ay bugün bir de nöbetçi idim. Sanki hepsi şarj olmuş gelmisti. Enerji patlaması vardı bugün okuldaKolaygelsin hocanim. Özlemiş misin öğrencileri? Hiç sevmiyorum tatil sonrası okulun ilk haftasını. Zor oluyor.
Kıyamam ya, nöbetle haftaya başlamak da ne bileyimAy bugün bir de nöbetçi idim. Sanki hepsi şarj olmuş gelmisti. Enerji patlaması vardı bugün okulda![]()
Sınıf öğretmeni canım benim branşım...Kıyamam ya, nöbetle haftaya başlamak da ne bileyim. Neyse geçmiş olsun. Branşın ne canım?
En azından nöbet bitti bu hafta. Ben bitmiş olsam da sıkıntı değil.Kıyamam ya, nöbetle haftaya başlamak da ne bileyim. Neyse geçmiş olsun. Branşın ne canım?
Ay en zoru. Ama en de güzeliSınıf öğretmeni canım benim branşım...
Ayy hem haftaya hem döneme nöbet ile başlamak da senin sansinAy bugün bir de nöbetçi idim. Sanki hepsi şarj olmuş gelmisti. Enerji patlaması vardı bugün okulda![]()
Sporu bedavaya getirmiş oldun yani canımEn azından nöbet bitti bu hafta. Ben bitmiş olsam da sıkıntı değil.
Bende ki şans da böyle bir şans işte.Ayy hem haftaya hem döneme nöbet ile başlamak da senin sansin![]()
Aynen spor bedava oldu. Çocukları uyutabilsem kafayı vurup yatacağım. Güya poğaça yapacaktım. Halim yok sabah erken kalkabilirsem artık yaparım.Sporu bedavaya getirmiş oldun yani canım![]()
Afiyet olsun canmBugün
Sabah 1 omlet 1/4 avokado 1 tbe 1 dilim peynir
Ara 1 bar 1 kahve
Öğle 3 kaşık et sote 1 tbe 4 kaşık yulaf lapası ve 1 mandalina
Akşam
4 kaşık pilav
5 kaşık tavuk sote ve salata (içinde çok az Brüksel lahanası da vardı )
Kapanış toplam 1350 kal civarı doğru saydıysam daha önce 1000 kal alıp gece acıkıyordum şimdi tokum baya bakalım yarın Salı
Azmet5255
Ellssa
Boncuk2307
Spor
30 dk bisiklet
20 dk yürüyüş
15 dk ağırlık antrenman