- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.401
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Hangi şehir?Skm kizlar 15.20 de 4.5 deprem oldu
Artik acken tartilirsin.Çok fena nazara geldim büyük ihtimalle hayin domdom T Tarhanacorbasi nın olabilir.
Akşam mönüsü
Köfte patates bi tabak
Bi kase yoğurt çorbası
Ve yarım porsiyon kabak tatlısı tahinli
Hemen şuraya gömmek istiyorum kendimi Herşey ne kadar da güzel başlamıştı. Misafirsiz gün yok. Dolayısıyla ben de dayanbildiğim kadar dayandım. En sonunda abandım
Bana ordan artı bi kilolütfen
Yok anca beraber kanca beraber.Artik acken tartilirsin.
Slm yazmistim yanlis harfe tiklamisim adana canim sagolasin cumlemizi korusun rabbimGeçmiş olsun Allah beterinden korusun. Hangi şehir?
kokulusabun
Canım menüm
Sabah
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara
Kahve (sekersiz)
Öğlen
Yok
Aksam
Izgara et
İçecek
@otur SIFIR canım ben dışardayım. Çıkmadan tartildim. Cunku eve geç gelirim geç uyanirim yarin
Yine ekşi oleyy:)
Gecmis olsun mevhibe.Slm yazmistim yanlis harfe tiklamisim adana canim sagolasin cumlemizi korusun rabbim
Amin cnm işallahSagol kuzum. Yapacak bir seyimiz yok elimizden geldigince olumlu dusunmeye calisiyoruz. Hayirlisi olsun insallah. İyi ki siz varsiniz
Tesekkur ederim kuzum, insallah.
Hic kotu dusunme canim. En azindan onceden belli doktorlar gerekli onlemleri alacaklardir. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
Tesekkurler kuzum, insallah. Hakkimizda hayirlisi.
Size ayri anlatacagim ama bugun degil. Yarini bir atlatalim.Nasıl Cnm ben anlamadım
kokulusabun
Canım menüm
Sabah
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara
Kahve (sekersiz)
Öğlen
Yok
Aksam
Izgara et
İçecek
@otur SIFIR canım ben dışardayım. Çıkmadan tartildim. Cunku eve geç gelirim geç uyanirim yarin
Hedefine ulasan ilk ALL_STaR mezunu.Maşallah maşallahharikasın hayalimdeki kilo süpersin . Tebrik ederim
Asın bayrakları 36 bedenimiz var aaa dostlar
kokulusabun
Canım menüm
Sabah
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara
Kahve (sekersiz)
Öğlen
Yok
Aksam
Izgara et
İçecek
Temizlik yaparken farkettim. Guzel diyet kitaplarim varmis benim.
Musait bir zamanda okuyacagim.
O bende de var. Duzenli kullandigim soylenemez.Vaaay hedefe ulasmissin. Tebrikler canim
Neler meselaa
Bende Paul Mckenna nin Sizi Zayiflatabilirim'i var. Diyetsiz zayiflamayi vaad ediyor. Aslinda uygulamayi birakmasaydimiyi zayiflamistim.
Tmm başkanımSize ayri anlatacagim ama bugun degil. Yarini bir atlatalim.
Ulennn acliktan gebericez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?