- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.381
Disardayim elma cantada ve ayran da marketten alip icecem :) tavuklu patetes haslamada 2-3 corba kasik yicemYorum yaparsam guzel menu ama tarti gunu oncesi menusu degil.
Ben bugun sadece salata , beyaz peynir , ayran , latte ve yesil cayla gecirecegim mesela.
Pizzayi yarina biraktim.
Aksam evde olacaksan bekleyebilirim ama tok tartilacaksin ya da o gunu es gececeksin tarhana.
Kararini bildir bana.
Ama senin coreginden boreginden mahrum birakiyor.
Pazar akşmı tok tarılıp söylerim ben sana yapacak bir şey yok. Es geçmeyelim
Ooo ben tokken de tartilirim diyecek kadar guveniyorsun kendine.
Tamamdir seni beklerim.
Biz ki ; tokken de , giyinikken de , wc ye cikmadan da tartilirizzzz.Yiğidin malı meydanda olur neyse çıksın.
Sagol kuzum. Yapacak bir seyimiz yok elimizden geldigince olumlu dusunmeye calisiyoruz. Hayirlisi olsun insallah. İyi ki siz varsinizKizlar ikinize de cok gecmis olsun. Moralinizi yuksek tutun. Moral cok onemli. All StaR bebegi onlar. Dag gibi teyzeleri var burada .
Sizin icin dua edecegim . Uzulmeyin lutfen .
Tesekkur ederim kuzum, insallah.Çok geçmiş olsun
Şifa versin Allahım
Hic kotu dusunme canim. En azindan onceden belli doktorlar gerekli onlemleri alacaklardir. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallahKan uyuşmazlığı vardı öncesinde de biliyorduk
4 gebelik olduğu için problem olabilir diye önlem almak istiyor ve zaman ne gösterir bilmiyorum dedi doktor cnm amin cnm hakkımıza hayırlısı neyse öyle olsun cnm
Tesekkurler kuzum, insallah. Hakkimizda hayirlisi.
Sagol kuzum. Yapacak bir seyimiz yok elimizden geldigince olumlu dusunmeye calisiyoruz. Hayirlisi olsun insallah. İyi ki siz varsiniz
Guzel bir dayanisma cok sportmensin.A AklinYolu1 yavrum ben partnerimi yarı yolda bırakamam...
Pazar günü bende tok tartılcam hodri meydan T Tarhanacorbasi
Wait and see tarhanabi hüpürdetişte bitircem seni
Ben sizi yonlendirecegim. Hazir olan bu Carsamba gunu baslasin. Sonradan katilim yok.
bende katılırım nasil bisi merak ediyorumBippp yanlis cevap. Arkaddas hatri icin cig tavuk bile yenir.
Soyle ki 21 gun surecek bir program. O yuzden luften uyacak insanlarin katilmasini istiyorum. Diyetle alakasi yoktur.
Kucuk meditasyon , 10 dk lik videolar seklinde olabilir. Yatmadan once yapacagiz ve yatacagiz.
Herkes sabah deneyimlerini aktarabilir.
Kahvaltıyı çok abartmadım şükür iyi yırttımNazzz
Neler planladın bugün
Çokta iyi yapıyorAksam evde olacaksan bekleyebilirim ama tok tartilacaksin ya da o gunu es gececeksin tarhana.
Kararini bildir bana.
Ama senin coreginden boreginden mahrum birakiyor.
Normal bir menu yalniz tarti oncesi tartisilir ama sana gore tarti oncesi de super menu. Devam...kokulusabun
Bugünün menüsü
Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı
Peynir zeytin
1yumurta
3-4çatal patates
Acuka
1dilim ekmek
Çay
Akşam yedim bile
Muzlu yulaf ezmesi
Akşam illa acıkacam ama kabak çekirdeği ve beyaz leblebiyle atlatmaya çalışacam
Bol bol su içildi
Mrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
Tesekkur ederim kuzum. İnsallah gecer, hic bir sorun kalmaz bebegimdeCanim Allah yardimciniz olsun. Gonlunuzden geceni hakkinizda hayirli eylesin insallah saglicakla kucaginiza alin. Bi sonraki kontrole gecmis olur insallah. Moralini yuksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?