ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ulennn acliktan gebericez. Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim.

Ben de gectigimiz haftanin artilarindayim hala.

Yarın tartı günü diye mi böyle ... Amanın o kadar yedikten sonra fena kıskandım

Gecen haftaya gore +2 kilo ciktim dun canim. Misafirlerim vardi bi hafta yatili. Yedim ictim son iki gun falan. Bi de hastaydim. Kıskanılacak durumda degilim pek o kilolardan yapismadan kurtulmam lazim

Ben sevmistim yontemi

Ama genelde yemek yerken bir seyler izlemeyi sevdigim icin o yavas ve bilincli yeme olayini yapmayı biraktim
Bende Cdsi de var. Ben kimsenin yardimiyla zayiflamam tek zayifliycam demistim dinlemeyi kesmistim.

Ben +400 du sabah ama dun gece musliyi yedim.

Yarin tarti ne gosterecek acaba. Uzerimize yapismaz merak etme. Hemen onlemini aliyoruz.

Soğan suyu içmişim ben o ayrı yenecek bişey varsa bana uyar ama öteki türlüsü hiç bir bilgi yok ya insan acaba diyor.

Gunaydin iyi Pazarlar kizlar,

Saat 4 . Yesil cayimi iciyorum.

Bugun arkadasim gelecek. Pizza yeyip , film izleyecegiz.

Bugunden sonra yine tekrar diyet mode on.

Fazla bir sey yemiyorum ama yanlis seyler yiyorum ve hemen farkediyor . Bu musli biterse bir daha almayacagim resmen bademli kurabiye etkisi yaratti bende.

Son düzenleme:
İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeyler

Ooo Carsambaya gore -1 kilo fark. Yarasin.

İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeyler
Aslinda cok dikkat ederim boyle seylere. Meyveli bile almiyorum. Bunda da badem,yer fistigi, kabak cekirdegi , hindistan cevizi var ama o seker kismindan emin degilim. Hindistan cevizinden dolayi mi yoksa baska mi cozemedim daha ya da cozdum isime gelmiyor.

Patates kilo aldirmiyor. Tecrube konusuyor.

Bitsin de bir daha alma bari :))
1 kilodan daha fazla olurdu da çarşambaya da kalsın biraz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…