- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.421
Ben sevmistim yontemiO bende de var. Duzenli kullandigim soylenemez.
Ulennn acliktan gebericez.Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim.
Yarın tartı günü diye mi böyle ... Amanın o kadar yedikten sonra fena kıskandım
Bende Cdsi de var. Ben kimsenin yardimiyla zayiflamam tek zayifliycam demistim dinlemeyi kesmistim.Ben sevmistim yontemi
Ama genelde yemek yerken bir seyler izlemeyi sevdigim icin o yavas ve bilincli yeme olayini yapmayı biraktim
Ben +400 du sabah ama dun gece musliyi yedim.
Ben de gectigimiz haftanin artilarindayim hala.
Gecen haftaya gore +2 kilo ciktim dun canim. Misafirlerim vardi bi hafta yatili. Yedim ictim son iki gun falan. Bi de hastaydim. Kıskanılacak durumda degilim peko kilolardan yapismadan kurtulmam lazim
Soğan suyu içmişim ben o ayrı yenecek bişey varsa bana uyar ama öteki türlüsü hiç bir bilgi yok ya insan acaba diyor.Bippp yanlis cevap. Arkaddas hatri icin cig tavuk bile yenir.
Soyle ki 21 gun surecek bir program. O yuzden luften uyacak insanlarin katilmasini istiyorum. Diyetle alakasi yoktur.
Kucuk meditasyon , 10 dk lik videolar seklinde olabilir. Yatmadan once yapacagiz ve yatacagiz.
Herkes sabah deneyimlerini aktarabilir.
Soğan suyu içmişim ben o ayrı yenecek bişey varsa bana uyar ama öteki türlüsü hiç bir bilgi yok ya insan acaba diyor.
İkici ver mesela bu akşam amuda kalkıp 5 dk durcaz sonra uyucaz gibiyse yaparımBenimle gozu kapali her yere gelmelisin. Sogan suyu neymis.
Ikici vermeyeyim kalorisi cok, ipucu vereyim.İkici ver mesela bu akşam amuda kalkıp 5 dk durcaz sonra uyucaz gibiyse yaparım
Olur olur ipucu güzel ondan ver :)Ikici vermeyeyim kalorisi cok, ipucu vereyim.
İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeylerGunaydin iyi Pazarlar kizlar,
Saat 4 . Yesil cayimi iciyorum.
Bugun arkadasim gelecek. Pizza yeyip , film izleyecegiz.
Bugunden sonra yine tekrar diyet mode on.
Fazla bir sey yemiyorum ama yanlis seyler yiyorum ve hemen farkediyor .Bu musli biterse bir daha almayacagim resmen bademli kurabiye etkisi yaratti bende.
Ooo Carsambaya gore -1 kilo fark. Yarasin.
Aslinda cok dikkat ederim boyle seylere. Meyveli bile almiyorum. Bunda da badem,yer fistigi, kabak cekirdegi , hindistan cevizi var ama o seker kismindan emin degilim. Hindistan cevizinden dolayi mi yoksa baska mi cozemedim daha ya da cozdum isime gelmiyor.İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeyler
Patates kilo aldirmiyor. Tecrube konusuyor.Bugün dünkü patatesi telafi etmem lazım o yüzden menü belli
Sabah 1 yumurta 3 ceviz 2 bardak çay 1 dilim peynir 2 zeytin (çok tuzlu ya yiyemiyorum. Kendi yaptığım bitti)
Akşam sebze çorbası 1 bardak ayran
Sade kahve
Bitsin de bir daha alma bari :))Ooo Carsambaya gore -1 kilo fark. Yarasin.
Aslinda cok dikkat ederim boyle seylere. Meyveli bile almiyorum. Bunda da badem,yer fistigi, kabak cekirdegi , hindistan cevizi var ama o seker kismindan emin degilim. Hindistan cevizinden dolayi mi yoksa baska mi cozemedim daha ya da cozdum isime gelmiyor.
Vayyy yuruuu be fatma. Kilolara meydan okuyorsun .Bitsin de bir daha alma bari :))
1 kilodan daha fazla olurdu da çarşambaya da kalsın biraz dedim
Yok patates değilde yemeği geç yedik dün o yüzden telafi:))Patates kilo aldirmiyor. Tecrube konusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?