- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.118
- 698
- 30
Bende seniiiiiiiYaa yerimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seniiiiiiiYaa yerimm
Yiyemedim diyelimaaaaa ne yedin ki ya da ne yemedin mi demeliyim bilemedim
Afiyet olsun canım süper menüMenü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara
1 portakal
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Beklediğim mesajdıO zaman bu garip taraftar da Beşiktaş'lıyı takip edip mavi takıma gidiyor ya ya ya şa şa şa mavi takım çok yaşa
Sahi geçen hafta da ben mavi takımi tutmuştum. Kim kazandı geçen haftayı?
Çok azdıCok degil aslinda ama rahatsiz olduysan demekki miden kuculmus
Kurabiye dusinda goze carpan bisey yok canim
Ama kaloride fazla almamissin zaten afiyet olsun
ALlah kabul etsin canim
afiyet olsun hafif olmus
Kisirin miktari ne kadardi kaptanim
Gecmis olsun canim
HarikasınMavi takim olarak bende bos durmadim sporumu yaptim
Afiyet olsun kaptanım14 ocak salı menüsü
10.00 sade filtre kahve
10.30 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 tatlı kaşığı chia tohumu, yarın elma, 3 ceviz, 2-3 parça Hindistan cevizi kurusu.
15.00 ara
4 kaşık yoğurt, 15 çiğ badem, 1 küçük muz.
16.30 5 adet kara buğday cipsi (Cheetos gibi şekli vardı) (listemde yoktu tadına baktım)
19.30 akşam
200 gr tavuk (kuyuda pişmiş, hazır satın alıyorum), 2 kaşık bulgur pilavı, yarım lavaş.
20.00 çay yanında küçük kase tuzlu fıstık (listede yoktu, fazladan yedim)
Su 3.5 lt
Spor Eki Görüntüle 3537161
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Kizzz amaan diyim sen kanma kafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma
Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim
Afiyet olsun sporda harika biz alırız kesin CumartesiIyi aksamlar
11.30
1 kase kuruyemisli yulaf
1isirik muz,elma
3 Cilek
15.30
2 kare cikolata
18.30
1 tane paneli balik
Bol salata
Yarimkase corba
Su2lt
60dk eliptik bisiklet
Ayriyetten8.670adim
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
deme zaten takımdaymış demekki kırmızı olunca farketmemişimdirKırmızı takımda kaptanım
Hey ya rabbi ya niye bu kadar yordun kendini bacım ya yataydın dinleneydin ya şöööyle ne gerek var yaaaniii
Allah yardımcın olsun vallahi atlattık geçti ya şimdi geri dönüp bakınca insan tuhaf oluyor. 2. çocuğu gözüm kesmiyor o yüzden anca rahata erdik diye
Ben de Beşiktaşlıyım koyu hem de. Mavi takımdayım, safları sıklaştıralımm
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin canımÇok kötü oldum bugün doktora gıttım domuz gribi dedi ve şok oldum mıde bulantısı baş ağrısı ve eklem ağrısı yaşıyorum
Doktor salgın olduğunu kalabalığa gırmememı söyledi
afiyet şifa olsunBugünkü menum
Sabah
1 dılım ekmek
Yumurta peynır zeytın
Sekersız cay
Ara
Bır tane elma
Bır tane portakal
Akşam
Bır kase şehrıye corbası
Yarım tabak fasulye
Bır kase yogurt
Ara
Ballı süt
Bır tane greyfurt
4-5 tane hurma
(Bu arada antıbıyotık de alıyor adetımde devam ediyor ıyıce dengem gıttı)
Jasminium84
Hergün tartılmak stres yapar stres de şişirirHem de nasıl dokundu boncuğum, eli değmişken şişliğimi de alıp gitti sağolsun
Canım kendini bu kadar yorman doğru mu sence. Keşke yapmasaydın.
O dede özlenmez mi be, ortam gözümün önünde canlanmıştı sen anlatınca. Kızın çok haklı.
Ay hele şükürgünaydııınnnnn
Waoovvv büyük laf
Süper dönmüşsün kaptanım
+1 puanla mı gözümüzü korkutacaksınız pehhh
canımsıınnnn
güzel boncuğum enerjilerini pasta börek yapmaya harcıyorlar işte
@bluegreeneyes nefsini öldürseydin kuzum 3-5-10 dilim tadına baksaydın, istersen ben de güzel yaparım pasta hemen bi tane göndereyim en çikolatalısından
aşkıımmm hiç ihtiyacımız yok böyle şeylere kupa bizim zaten
yok yok yapar mıyım herşey tıkırında kaptanımm
afiyet olsun kaptanımm
canım kaptanımm tam da sizin yazıştığınız saatlerde leslie yapıyordumm
ahhh kuzum çok geçmiş olsunn
bir miktar kalori yakmakla meşguldüm cancağızım, geldim buyur şimdi söyle bakalım
burdayımmmm spor yaptım, duşumu aldım ohhh mis gibi kefirimi içtim ve uyudum herşey mükemmel yolunda
canımmm kaptanımmm, bunu yazdığın saatte uykuya geçmiştim
afiyet olsun canımm
afiyet olsun canımm
afiyet olsun canımm ve geçmiş olsun
Afiyet olsun. Spor da harika. Gitsin kilolar14.01.2025 Salı
15.30
4 yk tavuklu basmati pilavı
4 yk kabak yemeği
3 dilim peynir
5 zeytin
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.136 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537271
İyi bariKocacım yaptıı bozulmamış pil yeri çıkmış bi takıntılık etmiş herşey yolunda
3.cüden sonra para bağlanıyormuş her ay. Haberlerde duydum.Yokyokk uykusuzluk beni mahvediyo ya dogru duzgun inanki yemek ettiğim yok encokta karbonhidrat çıkıyo ortaya
Ooo müthiş hoş geldin o haldeeKızlarrr ben 68.7 ile YENİ GELMEDİM, GERİ GELDİM
Haydiii başlıyoruuuzz
Ellssa Boncuk2307
Jou içimden seni de etiketlemek geldiii mavi donlum güler yüzlüüüüm a ceylan göööözlüüüm
İnsanların üstünde nasıl etki yaptın gör canımcım. Neydi o mavi don korkusuYaaa gözyaşımm pııtttt hahaha mavi don deyince
Hamile olduğun için olabilir mi acaba canım. Kız ne diyetisyeniKizlar selamlar nasılsınız, ben kaç gündür giremedim midem tuhaf, aşırı halsizm işten geliyorum bütün akşam yatıyorum kendime gelemiyorum, midem aşırı sis çok rahatsız ediyor, birşey de yiyemiyorum zaten, yarın diyetisyene gideceğim onunla devam edeceğim biraz inşallah faydası olur...ben bir süre ugrayamayacagim kusura bakmayın
arke kaptanda rüya tabirleriGünaydın arkadaşlar, yarış son hız devam ediyor, kimse unutmasın. Mavi takım unutabilir
Kaptanımız bırakmaz biziÖldü demedik de kaptanım, kaçtığını düşünmüş olabiliriz
Allah kolaylıklar versin canımKızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize . Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor . Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim
Hain kostok
Ortada çok kızışmış yarış var. Mavilerle kırmızılar. Daha doğrusu mavilerin kazanmasına çok kızaran kırmızılarEvet evett öyle yapmaya çalışıyorumm yoksa uğraştığım boşa
Anoovvvvv çok geride kaldımmmmm
Büyük al lazım olurBize de link at ben de harcayacam biraz
Afiyet olsunMenü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara
1 portakal
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Hayırlısi bakalımmm
Ortada çok kızışmış yarış var. Mavilerle kırmızılar. Daha doğrusu mavilerin kazanmasına çok kızaran kırmızılar
Büyük al lazım olur
Afiyet olsun
Evett sırf 3 olsun diye yapıyolar yaaa 3cüye totom kaldırmay3.cüden sonra para bağlanıyormuş her ay. Haberlerde duydum.
Ooo müthiş hoş geldin o haldee
İnsanların üstünde nasıl etki yaptın gör canımcım. Neydi o mavi don korkusu
Hamile olduğun için olabilir mi acaba canım. Kız ne diyetisyeni
arke kaptanda rüya tabirleri
Kaptanımız bırakmaz bizi
Allah kolaylıklar versin canım
Harikasinn
Afiyet olsun canım süper menü
Tebrik ederim canim
Afiyet olsunKızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim kızarmış peynir, Domates salatalık biber söğüş , 7 8 zeytin , 3dilim füme
Ara 1 bardak ayran
Öğle mercimek çorbası
Ara 10 fındık 1 mandalina
Akşam zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt 1diljn ekmek
Gece süt içerim
Su 2litre
Ellssa , arke Boncuk2307
Aminn teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
Kan değerlerini baktırdın mı
Afiyet olsun
Allah kabul etsin
Can boncukum yetiştin çok şükür..
O kural geçen hafta geçerli dimi
Ya sorma 1-1.5 litreyi ancak icebiliyorum çünkü 22.30 gibi yatıyorum. Üst üste içince de malum tuvaletle salon arasında mekik dokumak zorunda kaliyorumAllah kabul etsin suyu mutlaka 2 ye tamamlamaya çalış bir de saatinin ekrana bayıldım
Selam Jou, seninle tanisamadik. Nazlı ben, yeniyim takımda. Allah yardımcın olsun diş dönemi çok zor. Ama tünelin sonu ışık çocuk da anne de mahvoluyo işte diş çıkana kadar.Canımm senden başka kimse sormayoooo beniii bitkinim oğlum çok huysuz 2 dişi birden patladı ama biraz daha patlaması gerek çok yıprandım dünden beri
Çok geçmiş olsunÇok kötü oldum bugün doktora gıttım domuz gribi dedi ve şok oldum mıde bulantısı baş ağrısı ve eklem ağrısı yaşıyorum
Doktor salgın olduğunu kalabalığa gırmememı söyledi
Çok iyi menü, afiyet olsunMenü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara
1 portakal
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun, menün gayet güzelKızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim kızarmış peynir, Domates salatalık biber söğüş , 7 8 zeytin , 3dilim füme
Ara 1 bardak ayran
Öğle mercimek çorbası
Ara 10 fındık 1 mandalina
Akşam zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt 1diljn ekmek
Gece süt içerim
Su 2litre
Ellssa , arke Boncuk2307
Kaptanım lavaş ve kurabiye birlikte olunca karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki. Ama sporla dengelemişsinMenüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
ıspanak peynirli salta 1 kase
zeytin
tam buğdaydan ince lavaş 1 tane
11:30
2 kare bitter
2 kurabiye
sade kahve
16:30
1 portakal
17:30