• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ulennn acliktan gebericez. :KK70:Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim. :confused:
:KK70::KK70:

Ben de gectigimiz haftanin artilarindayim hala.

Yarın tartı günü diye mi böyle ... Amanın o kadar yedikten sonra fena kıskandım :nazar::nazar:

Gecen haftaya gore +2 kilo ciktim dun canim. Misafirlerim vardi bi hafta yatili. Yedim ictim son iki gun falan. Bi de hastaydim. Kıskanılacak durumda degilim pek:KK43::KK43: o kilolardan yapismadan kurtulmam lazim:KK51:

Ben sevmistim yontemi:21:

Ama genelde yemek yerken bir seyler izlemeyi sevdigim icin o yavas ve bilincli yeme olayini yapmayı biraktim
Bende Cdsi de var. Ben kimsenin yardimiyla zayiflamam tek zayifliycam demistim dinlemeyi kesmistim. :KK70:

:KK70::KK70:

Ben de gectigimiz haftanin artilarindayim hala.

Gecen haftaya gore +2 kilo ciktim dun canim. Misafirlerim vardi bi hafta yatili. Yedim ictim son iki gun falan. Bi de hastaydim. Kıskanılacak durumda degilim pek:KK43::KK43: o kilolardan yapismadan kurtulmam lazim:KK51:
Ben +400 du sabah ama dun gece musliyi yedim. :KK12:

Yarin tarti ne gosterecek acaba. Uzerimize yapismaz merak etme. Hemen onlemini aliyoruz. :KK70:

Bippp yanlis cevap. Arkaddas hatri icin cig tavuk bile yenir. :KK70:

Soyle ki 21 gun surecek bir program. O yuzden luften uyacak insanlarin katilmasini istiyorum. Diyetle alakasi yoktur.:KK73:

Kucuk meditasyon , 10 dk lik videolar seklinde olabilir. Yatmadan once yapacagiz ve yatacagiz.

Herkes sabah deneyimlerini aktarabilir. :KK8:
Soğan suyu içmişim ben o ayrı yenecek bişey varsa bana uyar ama öteki türlüsü hiç bir bilgi yok ya insan acaba diyor.

Gunaydin iyi Pazarlar kizlar, :cool:

Saat 4 . Yesil cayimi iciyorum.

Bugun arkadasim gelecek. Pizza yeyip , film izleyecegiz.

Bugunden sonra yine tekrar diyet mode on. :KK53:

Fazla bir sey yemiyorum ama yanlis seyler yiyorum ve hemen farkediyor . :KK14:Bu musli biterse bir daha almayacagim resmen bademli kurabiye etkisi yaratti bende. :KK12:

Son düzenleme:
Günaydın bu günlük böyle olsun A AklinYolu1
20190203_080613.jpg

Gunaydin iyi Pazarlar kizlar, :cool:

Saat 4 . Yesil cayimi iciyorum.

Bugun arkadasim gelecek. Pizza yeyip , film izleyecegiz.

Bugunden sonra yine tekrar diyet mode on. :KK53:

Fazla bir sey yemiyorum ama yanlis seyler yiyorum ve hemen farkediyor . :KK14:Bu musli biterse bir daha almayacagim resmen bademli kurabiye etkisi yaratti bende. :KK12:
İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeyler

Ooo Carsambaya gore -1 kilo fark. Yarasin. :KK73:

İşlenmiş gıda olduğu için olabilir. Cancazım alma öyle şeyler
Aslinda cok dikkat ederim boyle seylere. Meyveli bile almiyorum. Bunda da badem,yer fistigi, kabak cekirdegi , hindistan cevizi var ama o seker kismindan emin degilim. Hindistan cevizinden dolayi mi yoksa baska mi cozemedim daha ya da cozdum isime gelmiyor. :confused:

Bugün dünkü patatesi telafi etmem lazım o yüzden menü belli
Sabah 1 yumurta 3 ceviz 2 bardak çay 1 dilim peynir 2 zeytin (çok tuzlu ya yiyemiyorum. Kendi yaptığım bitti :KK43: )
Akşam sebze çorbası 1 bardak ayran
Sade kahve
Patates kilo aldirmiyor. Tecrube konusuyor. :KK70:

Ooo Carsambaya gore -1 kilo fark. Yarasin. :KK73:

Aslinda cok dikkat ederim boyle seylere. Meyveli bile almiyorum. Bunda da badem,yer fistigi, kabak cekirdegi , hindistan cevizi var ama o seker kismindan emin degilim. Hindistan cevizinden dolayi mi yoksa baska mi cozemedim daha ya da cozdum isime gelmiyor. :confused:
Bitsin de bir daha alma bari :))
1 kilodan daha fazla olurdu da çarşambaya da kalsın biraz dedim

Back