- 20 Temmuz 2022
- 2.045
- 10.837
- 138
- 42
Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum ki
Canım ben artık 2 haftada 1 ödül günü yapicam. Cumartesi ödül günü yüzünden pazar pazartesi hatta salı günü çöp oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum ki
Canım inanırsan görürsün bence, kendine 99.9 hedef koy ve menülerini ona göre düzenle bence. Ramazana kadar ödülleri iptal et ben de öyle yapicam.Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum ki
Hadi gözün aydınOfff o cok zor ya bunu bende yaşıyorumm hepside ayrı saatlerde farklı yiyo benim kocam kızımda seçicii oğlum.henüs 8 aylıkk o yiyor sindilik ne versembuarada regl oldummmmm
![]()
Offf evet yaa rahim çok şişiyor o doluluktan oluyor ama bozmazsan reglin bittikten sonra yaptığın diyetinde bosa girmiyorrCanım inanırsan görürsün bence, kendine 99.9 hedef koy ve menülerini ona göre düzenle bence. Ramazana kadar ödülleri iptal et ben de öyle yapicam.
Hadi gözün aydınne fena bişey ya kilo da verilmiyo hiç o dönemde
Doğru diyorsun ödül öğünü değil ödül günü yapıyoruz resmenCanım ben artık 2 haftada 1 ödül günü yapicam. Cumartesi ödül günü yüzünden pazar pazartesi hatta salı günü çöp oluyor.
Evet ramazana kadar ödül leri iptal ediyorum hakikaten bi yere gidip özel bise olmadıkça bozmayacagim inşallahCanım inanırsan görürsün bence, kendine 99.9 hedef koy ve menülerini ona göre düzenle bence. Ramazana kadar ödülleri iptal et ben de öyle yapicam.
Hadi gözün aydınne fena bişey ya kilo da verilmiyo hiç o dönemde
Tamm canm dikkat edelim bugünden itibaren güzel eksilerimiz olsun
Kocama dün dedim mahvederim seni dedimmAy iyi bari kiz dedim bende hamile mi yoksam
Kızlar dün menümü yazamadım hemen yazıyorum.
Sabah(11.30)
Orta boy tavada çeyrek dilim patates tava
2 kıymalı sigara böreği
1 kk peynir
Salatalık
5 zeytin
Ara
1 kupa hindiba kahvesi
Akşam(18.00)
1 tabak yağsız nohutlu tavuk sote
Yoğurt
Salata
Su: hesaplamadim ama içmeye çalıştım baya
Spor: yok
Dün eşimin doğum günüydü o yüzden ona sevdiği şekilde bir kahvaltı hazırlamak istedim. Akşam da dengelemeye çalıştım. Bugün de kabak detoksu yapıyorum, bedelini odiycem yani kaptanım![]()
Sem2024
Boncuk2307
Ellssa
Iyi akşamlar babyler bugün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber kapya biber yeşillik
Ara
Sade Türk kahvesi
Ogle
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
Ton balıklı salata
1 kivi
2 kaşık makarna
Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa
Boncuk2307
Sem2024
Ya oğluma yapmıştım aslinda tadına bakmak için aldım yedim denmezAfiyet olsun canım. Akşamki makarna olmasaymış iyiymiş sanki.![]()
BugünTamm canm dikkat edelim bugünden itibaren güzel eksilerimiz olsun![]()
Çok az değil mi kaptanım. Adın gibi azimlisin ha3 Şubat menü
10.00 yarım yeşil elma
12.00 2 h yumurta 1 ince dilim kaşar yarım kibrit kutusu beyaz peynir 5 zeytin 1 peynir dolgulu acı biber çay
14.30 yarım elma kahve
18.30 1 havuç 1 kabak fırınlanmış 1 kase yoğurt 1 hurma
1 litre Dukan içeceği
2 litre su
30 dk Leslie 4 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
Kolaygelsin hocanim. Özlemiş misin öğrencileri? Hiç sevmiyorum tatil sonrası okulun ilk haftasını. Zor oluyor.Günaydın herkese ...
Bizim mesai başladı. Ara tatile de epey var.![]()