• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlısı olsun inşallah🤲

Biz de önderliğin için teşekkür ederiz kaptanım🥰

Amin kaptanım 🤲

Teşekkür ederim canm❣️

Bu gün yoğun geçti biraz da ağır 😉
Yarın sabah itibariyle 3 gün ödem atıcı liste yapıyorum hazırlıklarımı yaptım 💪💪 ayrıca yarın yoğun bir spor eklemem lazım

Bu günkü yediklerim yanında dünkü pötibör devede kulak bile olamaz 🙈

👌👌👌 iyi geceler kaptanım🥰
❤️❤️

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Bol eksili bir haftamız olsun. Ben 5 den beri ayaktayım okullar açıldı koşturmaca başladı. Evde 4 kişiyiz herkesin menüsü farklı ve herkes farklı saatlerde kahvaltı yapıyor. Henüz bana sıra gelmedi

02.02.2025

Sabah 10.30 bir dilim ekmek üstüne peynir domates biber zeytin + bir yumurta

13.00 iki parca haşlanmış brokoli

15:30 lahmacun içinde salatasıyla beraber

16.30 Trabzon hurması, bir kuru incir ve bitki çayı
Su 1,5 lt.
Spor yürüyüş
Ellssa Ellssa Azmet5255 Azmet5255 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm ❤️

2 Şubat menü
10.30 4 yk menemen çok az bal tereyağ 5 zeytin 1 çeri domates salatalık 2 küçük dilim kaşar ve beyaz peynir 2 dilim tb ekmek çay
12.30 4 hurma biraz antep fıstık 2 kaju kahve
15.00 1 portakal
16.30 5 hurma çay 2 ceviz bir kayısı
1 litre Dukan içeceği
2 litre su
20 dk Leslie
20 dk kardiyo
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

2 şubat menü
10.00 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek çeyrek avokado, yarım tk şekersiz fıstık ezmesi, turp
16.30 1 kase bat, 7-8 tane küçük boy nohutlu sarma, 3 kaşık yoğurtlu patates salatası, 1 dilim peynirli börek
17.30 1 dilim gelin pastası, 1 kurabiye
20.30 1 dilim peynirli börek
3 litre su 8.800 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Eki Görüntüle 3538308
Afiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın ❤️

Afiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın ❤️
Bütün kaçamak hakkımı kullandım kaptanım 🙈 sabah çıkarken yanıma salatamı kahvaltımı alıp çıktım akşama da detox çorbamı yapacam 💪 yarına olmaz belki ama cumartesi güzel bir sonuç çıkar diye düşünüyorum 😘

20 dk leslie mi de yaptım sabah sporu bana iyi geliyor şimdi güzel bir kahvaltı zamanı Sem2024 Sem2024

Masallah canım hızlı gelen hızlı gider cumartesiye 103 104 e dönüş yapar 10 15 güne 99lu seriye geçersin hızlıca. Yaza çıtır olacağız. Benim 70kg ya şafak 17 . Cumartesi şafak 16 demek nasıl olur inşallah 🤭

Masallah canım hızlı gelen hızlı gider cumartesiye 103 104 e dönüş yapar 10 15 güne 99lu seriye geçersin hızlıca. Yaza çıtır olacağız. Benim 70kg ya şafak 17 . Cumartesi şafak 16 demek nasıl olur inşallah 🤭
Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum ki

Bütün kaçamak hakkımı kullandım kaptanım 🙈 sabah çıkarken yanıma salatamı kahvaltımı alıp çıktım akşama da detox çorbamı yapacam 💪 yarına olmaz belki ama cumartesi güzel bir sonuç çıkar diye düşünüyorum 😘
Süpersin canm önemli olan cumartesi güzel eksi gelir artık ❤️💪🏻

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Bol eksili bir haftamız olsun. Ben 5 den beri ayaktayım okullar açıldı koşturmaca başladı. Evde 4 kişiyiz herkesin menüsü farklı ve herkes farklı saatlerde kahvaltı yapıyor. Henüz bana sıra gelmedi
Offf o cok zor ya bunu bende yaşıyorumm hepside ayrı saatlerde farklı yiyo benim kocam kızımda seçicii oğlum.henüs 8 aylıkk o yiyor sindilik ne versem🤣🤣 buarada regl oldummmmm🥹🥹

Dün ki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dlm yumurtalı ekmek
Akşam yarım kase yayla çorbası 1 kepçe et sote biraz leblebi
Geç vakitte süt reçeli yedim 🫣
Spor 6600 adım
Su 1 lt ye yakın 🫣
Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş oyuzdem süt reçelini tolere eder diye düşünüyorum. :KK71: Düşünmek istiyorum.:confused: Dusunmeliyim . :mad:Düşünmeliyiz:KK62:💞

Back
X