• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben olsam yemek tarifi kitabı okurdum. Okuyorsun yapmış kadar oluyorsun ama görüşmüyorsun:)
O riskli bence fatma.

Simdi burada musli konusuyoruz ben mutfaga gidip musli yiyorum. :confused:

O da en masumu musli. Bademli , hindistan cevizinden dolayi biraz sekerli . Tatli ihtiyacimi onunla kapatiyorum simdilik.
Çok yönlü destek oluruz diyorsun yani :))
Tarti kardesligi. :KK70:

Oku oku açlık bastırır :) rakibin yandı

İkimizin kaderi aynı ama rakiple kv evinde direniş işçisi gibiyiz:eek::eek:

Evimize dönünce herşey daha kolay olcak inş yarına kadar direnmeliyim. Buraya getirdiğim kitaplar bitti :KK49:

Kızlar rüyamda ızgara balık et falan yiyordum tövbe tövbe açlık bilinç altıma işlemiş iyice :kahve::kahve:

Bi iki saat sonra Türk kahvesi içiceğimve yanında beş badem :lülülü:

Onun hayali ile :işsiz:bekliyorum.akşam yemeğine de dayanırsam. tabi ölmeden :ruh:

@Tarhanacorbasi yedim seni :KK53::KK53:

Başkan bana grubun en dirençli üyesini getirrr, benim rakip tartı çıktı ay tırt:spor::spor:

Evimize dönünce herşey daha kolay olcak inş yarına kadar direnmeliyim. Buraya getirdiğim kitaplar bitti :KK49:

Kızlar rüyamda ızgara balık et falan yiyordum tövbe tövbe açlık bilinç altıma işlemiş iyice :kahve::kahve:

Onun hayali ile :işsiz:bekliyorum.akşam yemeğine de dayanırsam. tabi ölmeden :ruh:

Başkan bana grubun en dirençli üyesini getirrr, benim rakip tartı çıktı ay tırt:spor::spor:
Kitaplarini tersten oku. :KK70:

Izgara filan iyi , yeter ki benim gibi yas pasta gorme. :confused:

Kizlar aranizda spirituel konulara merakli olanlar var mi?

Arada meditasyon ve cakra temizligi yapalim mi?:KK53:

Ay ben korkarım :KK19:

Ama bir o kadar da merak ediyorum. En çok da şu hani tam uymaya yakın göbek kordonu falan başka alem öyle bir şey anlatmıştı arkadaşım ne deniyor adına onu da bilmiyorum da :KK17::KK17:

Ay ben korkarım :KK19:

Ama bir o kadar da merak ediyorum. En çok da şu hani tam uymaya yakın göbek kordonu falan başka alem öyle bir şey anlatmıştı arkadaşım ne deniyor adına onu da bilmiyorum da :KK17::KK17:
Gumus kordon deniyor ona ama astral seyahat yapmiyoruz, o uzmanlik asamasi. Klasik beden temizligi bizimkisi. :KK53:

O riskli bence fatma.

Simdi burada musli konusuyoruz ben mutfaga gidip musli yiyorum. :confused:

O da en masumu musli. Bademli , hindistan cevizinden dolayi biraz sekerli . Tatli ihtiyacimi onunla kapatiyorum simdilik.

Tarti kardesligi. :KK70:
Öyle bi durum varsa riskli tabi ben psikolojik olarak doyuyorum :))

Izgara yiyorsan sen tamamsın bence :))

Şimdi neye katılacağımızı bilmeyince inşan bi tereddüt ediyor mesela ne yapcaz örnek versene ona göre katılıcam :KK53:

Bippp yanlis cevap. Arkaddas hatri icin cig tavuk bile yenir. :KK70:

Soyle ki 21 gun surecek bir program. O yuzden luften uyacak insanlarin katilmasini istiyorum. Diyetle alakasi yoktur.:KK73:

Kucuk meditasyon , 10 dk lik videolar seklinde olabilir. Yatmadan once yapacagiz ve yatacagiz.

Herkes sabah deneyimlerini aktarabilir. :KK8:

Merhaba kizlar nasilsiniz

Menum
9 da ilik su

12.30 da zeytin peynir az bal kaymak 1 dilim ekmek

13 de yesil cay

15 de 1 granny elma

16 da 1 bardak ayran

18.30 da tavuklu patates haslama

19 da yesil cay

Menume ve saatlere uyacam kokulusabun kokulusabun
Yorum yaparsam guzel menu ama tarti gunu oncesi menusu degil.

Ben bugun sadece salata , beyaz peynir , ayran , latte ve yesil cayla gecirecegim mesela.

Pizzayi yarina biraktim.

Son düzenleme:
Back