- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.361
Ben olsam yemek tarifi kitabı okurdum. Okuyorsun yapmış kadar oluyorsun ama görüşmüyorsun:)Diyet kitabi oku. Kalori aldirmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam yemek tarifi kitabı okurdum. Okuyorsun yapmış kadar oluyorsun ama görüşmüyorsun:)Diyet kitabi oku. Kalori aldirmasin.
Çok yönlü destek oluruz diyorsun yani :))Yol üzerinde tartı satan yer bulayım sana
At rotayı
O riskli bence fatma.Ben olsam yemek tarifi kitabı okurdum. Okuyorsun yapmış kadar oluyorsun ama görüşmüyorsun:)
Tarti kardesligi.Çok yönlü destek oluruz diyorsun yani :))
Oku oku açlık bastırır :) rakibin yandı
Kitaplarini tersten oku.İkimizin kaderi aynı ama rakiple kv evinde direniş işçisi gibiyiz
Evimize dönünce herşey daha kolay olcak inş yarına kadar direnmeliyim. Buraya getirdiğim kitaplar bitti
Kızlar rüyamda ızgara balık et falan yiyordum tövbe tövbe açlık bilinç altıma işlemiş iyice
Bi iki saat sonra Türk kahvesi içiceğimve yanında beş badem
Onun hayali ile bekliyorum.akşam yemeğine de dayanırsam. tabi ölmeden
@Tarhanacorbasi yedim seni
Başkan bana grubun en dirençli üyesini getirrr, benim rakip tartı çıktı ay tırt
Kizlar aranizda spirituel konulara merakli olanlar var mi?
Arada meditasyon ve cakra temizligi yapalim mi?
Gumus kordon deniyor ona ama astral seyahat yapmiyoruz, o uzmanlik asamasi. Klasik beden temizligi bizimkisi.Ay ben korkarım
Ama bir o kadar da merak ediyorum. En çok da şu hani tam uymaya yakın göbek kordonu falan başka alem öyle bir şey anlatmıştı arkadaşım ne deniyor adına onu da bilmiyorum da
Öyle bi durum varsa riskli tabi ben psikolojik olarak doyuyorum :))O riskli bence fatma.
Simdi burada musli konusuyoruz ben mutfaga gidip musli yiyorum.
O da en masumu musli. Bademli , hindistan cevizinden dolayi biraz sekerli . Tatli ihtiyacimi onunla kapatiyorum simdilik.
Tarti kardesligi.
Ben hiç anlamam :) burçlarımı bile senden öğrendimKizlar aranizda spirituel konulara merakli olanlar var mi?
Arada meditasyon ve cakra temizligi yapalim mi?
Bazen hic etkilenmiyorum , bazen de uykusuz ve cokkk yorgunsam yenik dusuyorum.Öyle bi durum varsa riskli tabi ben psikolojik olarak doyuyorum :))
Ben sizi yonlendirecegim. Hazir olan bu Carsamba gunu baslasin. Sonradan katilim yok.Ben hiç anlamam :) burçlarımı bile senden öğrendim
Izgara yiyorsan sen tamamsın bence :))İkimizin kaderi aynı ama rakiple kv evinde direniş işçisi gibiyiz
Evimize dönünce herşey daha kolay olcak inş yarına kadar direnmeliyim. Buraya getirdiğim kitaplar bitti
Kızlar rüyamda ızgara balık et falan yiyordum tövbe tövbe açlık bilinç altıma işlemiş iyice
Bi iki saat sonra Türk kahvesi içiceğimve yanında beş badem
Onun hayali ile bekliyorum.akşam yemeğine de dayanırsam. tabi ölmeden
@Tarhanacorbasi yedim seni
Başkan bana grubun en dirençli üyesini getirrr, benim rakip tartı çıktı ay tırt
Sen baya baya olmussun.Izgara yiyorsan sen tamamsın bence :))
Şimdi neye katılacağımızı bilmeyince inşan bi tereddüt ediyor mesela ne yapcaz örnek versene ona göre katılıcamBen sizi yonlendirecegim. Hazir olan bu Carsamba gunu baslasin. Sonradan katilim yok.
Evde olay çıkarıyorum yemek akşam 6da yenecek diye. Eşim cevizli sür almış. İçinde şeker var diye içmedim... bana sen bi garipsin dediSen baya baya olmussun.
Şimdi neye katılacağımızı bilmeyince inşan bi tereddüt ediyor mesela ne yapcaz örnek versene ona göre katılıcam
Biz ona garip demiyoruz , biz ona istikrarli diyoruz.Evde olay çıkarıyorum yemek akşam 6da yenecek diye. Eşim cevizli sür almış. İçinde şeker var diye içmedim... bana sen bi garipsin dedi
Yorum yaparsam guzel menu ama tarti gunu oncesi menusu degil.Merhaba kizlar nasilsiniz
Menum
9 da ilik su
12.30 da zeytin peynir az bal kaymak 1 dilim ekmek
13 de yesil cay
15 de 1 granny elma
16 da 1 bardak ayran
18.30 da tavuklu patates haslama
19 da yesil cay
Menume ve saatlere uyacam kokulusabun