Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
5 mile yaptım şimdi öğlen yemeği üzerine sütle nesfit yiyorum akşamada plates inşallah :)

dün akşamı yemeksiz çayla atlattım ve 1 saat plates yaptım ama bugun bacaklarım acıyor pilates bacakları karın bölgesini leslie ye göre daha fazla çalıştırıyor fakat çok zor zorluk dereceside devamlılık isteğini azaltıyor ama aralara serpiştirmek lazım ben bugün 3+3+3 yapmayı hedefliyorum hedefi sabah koymazsam olmuyor :) bugun bir hafta oldu haftaya geçmiş ölçümlerimle beraber yazacağım değişiklikleri :)

bende cok yaglı beslenme sadece cikolatayı sınırlamaya calısıyorum....sporu bırakmam zaten ama sanırım cabuk sonucu görmek istiyorum oyuzden acelem diyet yapmıyorum ama dıkkat ediyorum saglıklı beslenmek için....yaniii spora devam

beslenmem de sıkıntı yok tatlı ekmek yemem özen gösteriyorum zaten 65 lerden 56 ya geldim şimdi 50 olmak istiyorum amacım o

günü bitirdim 3+3+4 :) ama artık bukadar yoğun yapamam yarın patronum geliyor sadece akşamları 5 mile yapabilirim birde hafta sonları sabah akşam yaparım akşam yemeginide yarım salatalık çeyrek soğan çeyrek turpla salata , spordan sonra elma ve light süt ...

Persembe gunu 4 fast mile yaptim...
Yaparkende 145 tane ip atlama hareketi denedim...
Ip atlamada guzel kalori yaktiriyo sanirim dimi arkadaslar bilgisi plan varmi bu konuda Ben yine netten bakicamda severiz ya hikayeleri su kadar IP atlamis su kadar zayiflamis incelmis falan beklerim arkadaslar fikirlerinizi

bi ara ip atladım ama anam ağladı ya
o ne öyle

bu akşam 3 mile
ardından 10 dk lık fitness blender dan videolar indirdim
bi 10 dk bölgesel çalışırım
45+10 55 yeter günlük sanırım

Bayanlar herkes haftalık kilo ve ölçümlerini yazsa dah iyi değilmi hem kendimizi görmek açısında hemde zayıflama işi elden bırakmamak adına gaza gelmiş oluruz.

olur bana uyar
ama bu aralar biraz göbeğim çıktı benim

olsun ölçülerimiz ne olursa olsun yazalım haftada 1 cm bile eridiğini görsek mutlu oluruz birbirimiz için ben 21 kasımda paylaşmıştım 2 hafta sonra 4 aralıkta eski ölçülerimle beraber karşılıklı yazıcam sizede tavsiye ederim haftada bir gün belirleyelim kendimize o gün herkes ölçülerini gönderdin boylarımızda yazarız birbirimiz hakkında fikrimiz olur.

dün leslie yapmadım kendimi çok pişman hissediyorum bugün temizlik + leslie+ karın çlışması yapcaaamm. Çoook azimli gördüm kendimi.

cumartesi günü temizlik nedeniyle leslie yapamazsamda temziliğin vermiş olduğu hareket ve 3 saat boyunca eşimin yanında pazarda ayakta kalmamda gün içindeki hareketliliğime eklenmiştir.bugün gün içinde 5 mile yapıp bırakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…