Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
bu akşam 5 mile daha yaptım bu kadar keyif alarak ilk defa spor yapıyorum umarım istediğim ölçülere gelebilirim acelem yok yaza kadar zamanı var :)

günaydın hanımlar:KK3: birazdan leslie ile yürücem.....ben faydasını görüyorum ama şöyle bir durum var....sanırım sıkılasıyorum cünki bel kalca vs yerlerden cm olarak incelmeler oluyo ama tartıda düşüş cok az gram gram nerdeyse acaba biyerlerde hata mı yapıyorum ....heryerden cm cm daralıyorum ama şu göbegimde tık yok......göbegimden kurtulamadım gitti ya....

günaydın hanımlar:KK3: birazdan leslie ile yürücem.....ben faydasını görüyorum ama şöyle bir durum var....sanırım sıkılasıyorum cünki bel kalca vs yerlerden cm olarak incelmeler oluyo ama tartıda düşüş cok az gram gram nerdeyse acaba biyerlerde hata mı yapıyorum ....heryerden cm cm daralıyorum ama şu göbegimde tık yok......göbegimden kurtulamadım gitti ya....

ne kadar oldu başlayalı ? birde akşam yemekleri azaltman yaralı olabilir ben sadece çorba içiyorum büyük bir kasede kendimi şişiriyorum açlık hissetmiyorum sabah kahvaltımı çok iyi yapıyorum öğlen 2 gibidie 1 kase k flakesbende benim başlayalı bugün 5 günüm ölçülerimi yazmıştım 2 hafta sonra tekrar yazıcam bu diyetle beraber faydası olur umarım her akşam 5 mile yapıyorum bu hafta patronum yok ofiste gündüzleride yapıcam 5 mile inşallah hızlı sonuç alabilirim

ne kadar oldu başlayalı ? birde akşam yemekleri azaltman yaralı olabilir ben sadece çorba içiyorum büyük bir kasede kendimi şişiriyorum açlık hissetmiyorum sabah kahvaltımı çok iyi yapıyorum öğlen 2 gibidie 1 kase k flakesbende benim başlayalı bugün 5 günüm ölçülerimi yazmıştım 2 hafta sonra tekrar yazıcam bu diyetle beraber faydası olur umarım her akşam 5 mile yapıyorum bu hafta patronum yok ofiste gündüzleride yapıcam 5 mile inşallah hızlı sonuç alabilirim

selam bikac aydır yapıyorum ama ara verdiiğim falan oldu bakalım inş gidecek kilolar....

selam bikac aydır yapıyorum ama ara verdiiğim falan oldu bakalım inş gidecek kilolar....

Yanlis bir sey yapmiyorsundur canim. Ben de aylardir artik kilo vermiyorum ama bir yilda iki beden inceldim, cm olarak da farkediyo tabii. Bacak aralarim birbirine cok yapisikti son zamanlarda bakiyorum yukarilara kadar azalmis nerdeyse. Karin maalesef en problemli bölgelerden biri vücudumuzda yag orani azalmadikca karin da tamamen düzelmiyor ancak o yag oranini ancak sporla idare edebiliyorum ben zaten günlük hayatimda asiri yag yiyen biri degilim, zeytinyagi cok tüketirim bir de cikolatayi kontrol altina almaya calisiyorum. Karbonhidrati da kontrollü yemege calisiyorum ama kati bir diyet yapamam dogrusu. Sagligim daha önemli. Biraz uzun sürebilir ama inaniyorum ki kardioya devam edip haftanin birkac günü bölgesel hareketler yaparsak karnimiz da gidecek. Uzun vadeli bak canim bu spor isine.

merhaba herkese leslie ile daha önce 10 kilo verdim
şimdi tekrar başladım ama
5 mil ile 3 mil var diğerlerini indirmek istiyorum başaramıyorum
tarif eder misiniz

sporum şimdi bitti 3 mile + 3 mile yani 46 + 45 bitirdim 1 litre su içip fena ter attım kendimi çok iyi hissediyorum akşamda 5 mile yapıcam o rutın zaten onu birde ayagımda ağırlıklarla yapıyorum daha iyi oluyor birde şimdi bel çevirme hareketi yapıp bitireceğim.

merhaba herkese leslie ile daha önce 10 kilo verdim
şimdi tekrar başladım ama
5 mil ile 3 mil var diğerlerini indirmek istiyorum başaramıyorum
tarif eder misiniz

you tube dan seçtiğin videonun adresini buraya kopyalayarak indirebilirsin.Kolay gelsin.

Free Download from Rapidshare, FileFactory. Free Download Videos from Youtube, Google, Metacafe - SaveFrom.net

burdan denedim ama inmedi flv mi mp4 mü ne seçecez

verdiğim linke tıkla save form net çıkacak bu sitede altta adres çubuğu boş gelecek oraya youtube dan leslie nin 5 mile programını aç ve yukarıda adres çubugundaki yazılı olan link kopyala ve save form nette ki boşluğa yapıştır download de gelen video yu mp4 de bilgisayarına kaydedeceksin sonrasında nereye kaydettigini bilgisayarında bulursun.

bu akşamın 5 mile de bitti üstüne bir elma ve bol sporlu bir gün biter :)

Canim sana masallah demekten baska bir sey diyemiyorum. Ben de her zaman yazmiyorum diye bos duruyorum sanmayin. Bu hafta 5 gün leslie, bir gün fitness blenderdan hiit cardio ve üc gün bölgesel, arada yoga, disarda yürüyüsler ve bu aksam kondisyon bisikleti yaptim. Kendi adima gecirdigim haftadan memnunum. Bizim ev iki kat bahce de de kirk basamak var in cik o da bana ekstra kardiyo oluyor. En az günde 5 ket inip cikiyorumdur bahce merdivenlerini. Evin icini artik saymam mümkün degil. Ama insan alisiyor o harekete kilo verdirmiyor günlük hayatin icinde yapilan hareketler.

you tube dan seçtiğin videonun adresini buraya kopyalayarak indirebilirsin.Kolay gelsin.

Free Download from Rapidshare, FileFactory. Free Download Videos from Youtube, Google, Metacafe - SaveFrom.net

Derinbujiteri öncelikle vakit ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim. Bir de ben aslında sadece yağ kütlemi azaltmak istiyorum, bununla birlikte de kas kütlemi artırmak tabii. Vücudum düzgün, orantılı ama yağlıyım. :KK43: Hafif de ayva göbeğim var. Bana hangi videoyu önerirsin(iz)? Tekrar çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

Son düzenleme:
Derinbujiteri öncelikle vakit ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim. Bir de ben aslında sadece yağ kütlemi azaltmak istiyorum, bununla birlikte de kas kütlemi artırmak tabii. Vücudum düzgün, orantılı ama yağlıyım. :KK43: Hafif de ayva göbeğim var. Bana hangi videoyu önerirsin(iz)? Tekrar çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

Tüm leslie videolari kardio oldugu icin yag yakmaya yarar. Yag yakmanin tek yolu dengeli beslenme ve kardio calismalari. Kas icinse bölgesel ve agirliklarla calisman gerekir.

Canim sana masallah demekten baska bir sey diyemiyorum. Ben de her zaman yazmiyorum diye bos duruyorum sanmayin. Bu hafta 5 gün leslie, bir gün fitness blenderdan hiit cardio ve üc gün bölgesel, arada yoga, disarda yürüyüsler ve bu aksam kondisyon bisikleti yaptim. Kendi adima gecirdigim haftadan memnunum. Bizim ev iki kat bahce de de kirk basamak var in cik o da bana ekstra kardiyo oluyor. En az günde 5 ket inip cikiyorumdur bahce merdivenlerini. Evin icini artik saymam mümkün degil. Ama insan alisiyor o harekete kilo verdirmiyor günlük hayatin icinde yapilan hareketler.

Teşekkürederim yazdıkların için çok motıve edici :) inşallah hep beraber kilolardan kurtulacağız sende çok güzel karışık yapıyorsun tek leslie yi yapmıyorsun .
Bu hafta yoğun yapabilmemin sebebi ofiste yalnız olmam bugün ve yarında tekim bu yüzden gündüzleri leslie mile yapıcam veya 3+3 mile akşamda pilates yapıcam tüm ebruli ürünlerini almıştım pilatesle alakalı ama kızım akşamları rahat vermiyordu yapamıyordum ama bu akşamdan itibaren 4 gün babasında gündüz leslie gece plates yapıcam ilk ay sıkı bir spor yapıp son aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum sonrasında ya gün aşırı yapıcam yada bir gün plates bir gün leslie eğer bir ara veririsem biliyorum bir daha o tempoyu yakalayamam ve 1 ay sonra yazdığım ölçülerde iyi bir değişiklik olursa gaza daha çok gelirim :)

gün aşırı mı yapıyorsunuz hergün mü yapıyorsunuz ben gün aşırı 3 mil yapıyorum

Ne amacla yapildigina bagli. Kilo vermekse amac kardioyu haftada 5-6 gün yapmak gerekli. Dün okudugum bir yazida kilo vermek amacli yapilan kardionun mutlaka ve mutlaka yarim saatin üstünde olmasi gerektigi yaziyordu.
Kiloyu korumak icin haftada 3-4 gün kardio yeterli olacaktir. Diger günler de bölgesel calismalar yapilabilir. Sporu cesitlendirmek lazim ise yaramasi icin. Zaten leslie de videolarinda kendi calismalarinin yani sira bölgesel hareketler ya da pilates öneriyor.

Teşekkürederim yazdıkların için çok motıve edici :) inşallah hep beraber kilolardan kurtulacağız sende çok güzel karışık yapıyorsun tek leslie yi yapmıyorsun .
Bu hafta yoğun yapabilmemin sebebi ofiste yalnız olmam bugün ve yarında tekim bu yüzden gündüzleri leslie mile yapıcam veya 3+3 mile akşamda pilates yapıcam tüm ebruli ürünlerini almıştım pilatesle alakalı ama kızım akşamları rahat vermiyordu yapamıyordum ama bu akşamdan itibaren 4 gün babasında gündüz leslie gece plates yapıcam ilk ay sıkı bir spor yapıp son aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum sonrasında ya gün aşırı yapıcam yada bir gün plates bir gün leslie eğer bir ara veririsem biliyorum bir daha o tempoyu yakalayamam ve 1 ay sonra yazdığım ölçülerde iyi bir değişiklik olursa gaza daha çok gelirim :)

Rica ederim canim, degisiklik yapmak vücudu sasirtip daha cok ise yariyor. Hem de ben cok sikilgan oldugum icin sürekli ayni programa takili kalamam. Leslie ye bu kadar sadik kalmam sasirtici ama onun da videolarini degistire degistire yapiyorum. Cevremde fit olan insanlara baktigimda bir gün yürüyor, bir gün tenis oynuyor, bir gün yüzüyor, bir gün bisiklete biniyor v.s. Kardioda önemli olan zaten ayni hareketleri sürekli yapmak degil kalp atisini hizlandiran her hareketin faydasi var.

X