- 17 Nisan 2013
- 549
- 24
günaydın hanımlarbirazdan leslie ile yürücem.....ben faydasını görüyorum ama şöyle bir durum var....sanırım sıkılasıyorum cünki bel kalca vs yerlerden cm olarak incelmeler oluyo ama tartıda düşüş cok az gram gram nerdeyse acaba biyerlerde hata mı yapıyorum ....heryerden cm cm daralıyorum ama şu göbegimde tık yok......göbegimden kurtulamadım gitti ya....
ne kadar oldu başlayalı ? birde akşam yemekleri azaltman yaralı olabilir ben sadece çorba içiyorum büyük bir kasede kendimi şişiriyorum açlık hissetmiyorum sabah kahvaltımı çok iyi yapıyorum öğlen 2 gibidie 1 kase k flakesbende benim başlayalı bugün 5 günüm ölçülerimi yazmıştım 2 hafta sonra tekrar yazıcam bu diyetle beraber faydası olur umarım her akşam 5 mile yapıyorum bu hafta patronum yok ofiste gündüzleride yapıcam 5 mile inşallah hızlı sonuç alabilirim
selam bikac aydır yapıyorum ama ara verdiiğim falan oldu bakalım inş gidecek kilolar....
merhaba herkese leslie ile daha önce 10 kilo verdim
şimdi tekrar başladım ama
5 mil ile 3 mil var diğerlerini indirmek istiyorum başaramıyorum
tarif eder misiniz
you tube dan seçtiğin videonun adresini buraya kopyalayarak indirebilirsin.Kolay gelsin.
Free Download from Rapidshare, FileFactory. Free Download Videos from Youtube, Google, Metacafe - SaveFrom.net
burdan denedim ama inmedi flv mi mp4 mü ne seçecez
burdan denedim ama inmedi flv mi mp4 mü ne seçecez
bu akşamın 5 mile de bitti üstüne bir elma ve bol sporlu bir gün biter :)
you tube dan seçtiğin videonun adresini buraya kopyalayarak indirebilirsin.Kolay gelsin.
Free Download from Rapidshare, FileFactory. Free Download Videos from Youtube, Google, Metacafe - SaveFrom.net
Derinbujiteri öncelikle vakit ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim. Bir de ben aslında sadece yağ kütlemi azaltmak istiyorum, bununla birlikte de kas kütlemi artırmak tabii. Vücudum düzgün, orantılı ama yağlıyım.Hafif de ayva göbeğim var. Bana hangi videoyu önerirsin(iz)? Tekrar çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.
Canim sana masallah demekten baska bir sey diyemiyorum. Ben de her zaman yazmiyorum diye bos duruyorum sanmayin. Bu hafta 5 gün leslie, bir gün fitness blenderdan hiit cardio ve üc gün bölgesel, arada yoga, disarda yürüyüsler ve bu aksam kondisyon bisikleti yaptim. Kendi adima gecirdigim haftadan memnunum. Bizim ev iki kat bahce de de kirk basamak var in cik o da bana ekstra kardiyo oluyor. En az günde 5 ket inip cikiyorumdur bahce merdivenlerini. Evin icini artik saymam mümkün degil. Ama insan alisiyor o harekete kilo verdirmiyor günlük hayatin icinde yapilan hareketler.
gün aşırı mı yapıyorsunuz hergün mü yapıyorsunuz ben gün aşırı 3 mil yapıyorum
Teşekkürederim yazdıkların için çok motıve edici :) inşallah hep beraber kilolardan kurtulacağız sende çok güzel karışık yapıyorsun tek leslie yi yapmıyorsun .
Bu hafta yoğun yapabilmemin sebebi ofiste yalnız olmam bugün ve yarında tekim bu yüzden gündüzleri leslie mile yapıcam veya 3+3 mile akşamda pilates yapıcam tüm ebruli ürünlerini almıştım pilatesle alakalı ama kızım akşamları rahat vermiyordu yapamıyordum ama bu akşamdan itibaren 4 gün babasında gündüz leslie gece plates yapıcam ilk ay sıkı bir spor yapıp son aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum sonrasında ya gün aşırı yapıcam yada bir gün plates bir gün leslie eğer bir ara veririsem biliyorum bir daha o tempoyu yakalayamam ve 1 ay sonra yazdığım ölçülerde iyi bir değişiklik olursa gaza daha çok gelirim :)