Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Herkese iyi haftalar kizlar, 3 günlük molam bitti sabah bir hit kardio ile sporuma geri döndüm. Haftasonu sizi takip etmekten geri kalmadim, bravo bravo cok caliskansiniz. Ben sizi gaza getirdim siz beni gectiniz. Herkes ölcü vermis ben uzun zamandir degisiklik yasamiyorum ve sadece leslie yapmiyorum ama kabul ederseniz düzenli spora basladigim gecen aralik ve simdiki ölcülerimi yazayim. 15 Aralik 2012 de
Gögüs bedeni 85 D
Karin 89
Bel 80
Kalca 101

Bugün itibariyle

Gögüs bedeni 85 C
Karin 80-81 arasi degisiyor
Bel 70
Kalca 94

Gögüs bedenim degismesine ragmen gögüslerimde bir deformasyon olmadi, bundan da anliyorum ki sirttan gitmis. Tabii gögüs hareketlerini hic ihmal etmedim. Kiyafet bedenim de 40-42 den 38 e düstü.

Bana leslie biraz hafif gelmeye basladi, kilo almami önlüyor ama arada hit kardiolar gibi beni dürtükleyecek calismalara ihtiyac duyuyorum. Kisa sürede fazladan kalori harcatiyor ve günün geri kalaninda da harcamayi sürdürüyor vücut. Biraz yorucu ama keyifli de.

Hepinize bol sporlu günler dilerim.

Herkese iyi haftalar kizlar, 3 günlük molam bitti sabah bir hit kardio ile sporuma geri döndüm. Haftasonu sizi takip etmekten geri kalmadim, bravo bravo cok caliskansiniz. Ben sizi gaza getirdim siz beni gectiniz. Herkes ölcü vermis ben uzun zamandir degisiklik yasamiyorum ve sadece leslie yapmiyorum ama kabul ederseniz düzenli spora basladigim gecen aralik ve simdiki ölcülerimi yazayim. 15 Aralik 2012 de
Gögüs bedeni 85 D
Karin 89
Bel 80
Kalca 101

Bugün itibariyle

Gögüs bedeni 85 C
Bel 70
Kalca 94

Gögüs bedenim degismesine ragmen gögüslerimde bir deformasyon olmadi, bundan da anliyorum ki sirttan gitmis. Tabii gögüs hareketlerini hic ihmal etmedim. Kiyafet bedenim de 40-42 den 38 e düstü.

Bana leslie biraz hafif gelmeye basladi, kilo almami önlüyor ama arada hit kardiolar gibi beni dürtükleyecek calismalara ihtiyac duyuyorum. Kisa sürede fazladan kalori harcatiyor ve günün geri kalaninda da harcamayi sürdürüyor vücut. Biraz yorucu ama keyifli de.

derya canım hit cardio olarak hangi videolar var bende indireyim

derya canım hit cardio olarak hangi videolar var bende indireyim

Ben fitness blender dan yxapiyorum genelde indirme isini bilemiyorum ben bilgisayardan internetten yapiyorum hep, bir de bugün degisik bir video yaptim cok terletti onu da ekliyorum simdi:

Turn Up Your Fat Burn - Cardio Interval - Prevention - YouTube

Eger hic yapmadiysaniz fitness blender in 5 dk lik kisa kisa hit cardiolari ile baslayabilirsiniz, yavas yavas arttirirsiniz. Ben en fazla 30dk olanlari yapiyorum yoksa cok yoruyor.

ben aşağıda görmüş olduğunuz kilodayım
vücut ölçülerimi almadım yarın ölçer yazarım

Pardon ben kg yazmadim 64,7 ile basladim simdi 58-59 arasi degisiyor. Benim hedefim 55 kg idi ama uzun süredir kilo vermem durdu.

Sabah 15dk hit cardio, ardindan 1 saat yürüyüs. Aksama halim kalirsa biraz da bölgesel hareketlerle yoga yaparim.

Gögüs bedeni 85 D
Karin 89
Bel 80
Kalca 101

Bugün itibariyle

Gögüs bedeni 85 C
Bel 70
Kalca 94

Ölçülerin süper bayıldım bende bu ölçülere yaza kadar gelmek istiyorum ama ben bu ölçülerde 36 bedene rahat giriyorum sen nasıl 38 sin anlamadım :) benim 2 gün sonra 2 haftam doluyor bende bildirim yapayım her hafta pazartesi sabah yazarız sen oynama çok olmaz da biz gaza geliriz en azından

boy: 1.70
kilo : 67 - 65
bel : 78 - 75
basen : 103 - 102
üst bacak :61 - 60
diz üstü : 44 - 42

benim sorunum basen kalça ve üst bacakta ve ne yazık ki de en az oralardan vermişim ama pes etmek yok her ay bir santim incelsem de bırakmıcam yaza kadar 7-8 ay yapar 8 cm de bana yeter . 57- 58 olsam süper olacak akşam yemekleri yememeye çalışıyorum çok gerekmedikçe mecbur kalmadıkça yemiyorum yersem de kocaman bir kase çorba yiyip midemi dolduruyorum ve akşamların vazgeçilmezi leslie :))

Ölçülerin süper bayıldım bende bu ölçülere yaza kadar gelmek istiyorum ama ben bu ölçülerde 36 bedene rahat giriyorum sen nasıl 38 sin anlamadım :) benim 2 gün sonra 2 haftam doluyor bende bildirim yapayım her hafta pazartesi sabah yazarız sen oynama çok olmaz da biz gaza geliriz en azından

boy: 1.70
kilo : 67 - 65
bel : 78 - 75
basen : 103 - 102
üst bacak :61 - 60
diz üstü : 44 - 42

benim sorunum basen kalça ve üst bacakta ve ne yazık ki de en az oralardan vermişim ama pes etmek yok her ay bir santim incelsem de bırakmıcam yaza kadar 7-8 ay yapar 8 cm de bana yeter . 57- 58 olsam süper olacak akşam yemekleri yememeye çalışıyorum çok gerekmedikçe mecbur kalmadıkça yemiyorum yersem de kocaman bir kase çorba yiyip midemi dolduruyorum ve akşamların vazgeçilmezi leslie :))

Benim boyum cok kisa canim 1,56 boydan cok farkediyor.

Tesekkür ederim canim onlar eski resimlerim aslinda o zamandan beri daha da kilo verip sikilastim. Su göbekten de bir kurtulsam....

3 çocuğun varmış canım ya olsun o kadar
ben daha çocuk doğurmadan kilolarla uğraşıyorum
bi de doğursam bütün süreç başa dönecek

3 çocuğun varmış canım ya olsun o kadar
ben daha çocuk doğurmadan kilolarla uğraşıyorum
bi de doğursam bütün süreç başa dönecek

Aman dogurmadan ver canim özellikle karin kaslarini güclendir hamilelik öncesi. Ben hayatimda karin egzersizi yapmamistim 43 yasinda basladim tabii hemen dümdüz karin bekleyemem ama kas calistirmayi bilemememiz hayatimizdaki en büyük eksiklerden biri. Buradaki ailelerin cocuklari nasil spora tesvik ettigini gördükce bizim büyüklerimiz neden hic bu konulara önem vermezdi diye kiziyorum.

Aman dogurmadan ver canim özellikle karin kaslarini güclendir hamilelik öncesi. Ben hayatimda karin egzersizi yapmamistim 43 yasinda basladim tabii hemen dümdüz karin bekleyemem ama kas calistirmayi bilemememiz hayatimizdaki en büyük eksiklerden biri. Buradaki ailelerin cocuklari nasil spora tesvik ettigini gördükce bizim büyüklerimiz neden hic bu konulara önem vermezdi diye kiziyorum.

aynen ya ben 25 yaşındayım geçen sene başladım spora
ama tabi kaslar güçlü değil hızlı kardiyolu çalışmlarda çok zorlanıyorum
dilim dışarı çıkıyor resmen
erkek arkadaşım spor salonuna gidiyor
ama benim belli bir saatte evde olmam şart olduğu için gidemiyorum
bu videolarla yapıyorum

aynen ya ben 25 yaşındayım geçen sene başladım spora
ama tabi kaslar güçlü değil hızlı kardiyolu çalışmlarda çok zorlanıyorum
dilim dışarı çıkıyor resmen
erkek arkadaşım spor salonuna gidiyor
ama benim belli bir saatte evde olmam şart olduğu için gidemiyorum
bu videolarla yapıyorum

Zararin neresinden dönülse kardir canim. Ben de evde kücük cocuklarim oldugu ve kisin en az 3 ayi cok soguk olan bir ülkede oldugumdan evde ne yapabilirim diye alternatif ararken buralari buldum. Simdi ekstra para ve zaman harcamadan tabiri caizse oturdugum yerden sporumu yapiyorum. Buraya ekledigim o ilk resim benim hareket noktam oldu. O resmi görünce yasli bir kadin gibi göründügümü farkedip sok oldum ve hemen kararimi verdim. Hersey beynimizde bitiyor.

Zararin neresinden dönülse kardir canim. Ben de evde kücük cocuklarim oldugu ve kisin en az 3 ayi cok soguk olan bir ülkede oldugumdan evde ne yapabilirim diye alternatif ararken buralari buldum. Simdi ekstra para ve zaman harcamadan tabiri caizse oturdugum yerden sporumu yapiyorum. Buraya ekledigim o ilk resim benim hareket noktam oldu. O resmi görünce yasli bir kadin gibi göründügümü farkedip sok oldum ve hemen kararimi verdim. Hersey beynimizde bitiyor.

çok genç gösteriyorsun canım bence

Ben de yogami yapip günü tamamladim. Üstüne camasir katlayip, cocuklarin odalarini da topladim ekstra kardio oldu. Yogayi siddetle tavsiye ediyorum kizlar. Vücut esneyip pelte gibi oluyor, tüm yorgunluk gerginlik gidiyor. Ben yogayi pilatesten bile daha cok seviyorum.

X