- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Herkese iyi haftalar kizlar, 3 günlük molam bitti sabah bir hit kardio ile sporuma geri döndüm. Haftasonu sizi takip etmekten geri kalmadim, bravo bravo cok caliskansiniz. Ben sizi gaza getirdim siz beni gectiniz. Herkes ölcü vermis ben uzun zamandir degisiklik yasamiyorum ve sadece leslie yapmiyorum ama kabul ederseniz düzenli spora basladigim gecen aralik ve simdiki ölcülerimi yazayim. 15 Aralik 2012 de
Gögüs bedeni 85 D
Karin 89
Bel 80
Kalca 101
Bugün itibariyle
Gögüs bedeni 85 C
Karin 80-81 arasi degisiyor
Bel 70
Kalca 94
Gögüs bedenim degismesine ragmen gögüslerimde bir deformasyon olmadi, bundan da anliyorum ki sirttan gitmis. Tabii gögüs hareketlerini hic ihmal etmedim. Kiyafet bedenim de 40-42 den 38 e düstü.
Bana leslie biraz hafif gelmeye basladi, kilo almami önlüyor ama arada hit kardiolar gibi beni dürtükleyecek calismalara ihtiyac duyuyorum. Kisa sürede fazladan kalori harcatiyor ve günün geri kalaninda da harcamayi sürdürüyor vücut. Biraz yorucu ama keyifli de.
Hepinize bol sporlu günler dilerim.
Gögüs bedeni 85 D
Karin 89
Bel 80
Kalca 101
Bugün itibariyle
Gögüs bedeni 85 C
Karin 80-81 arasi degisiyor
Bel 70
Kalca 94
Gögüs bedenim degismesine ragmen gögüslerimde bir deformasyon olmadi, bundan da anliyorum ki sirttan gitmis. Tabii gögüs hareketlerini hic ihmal etmedim. Kiyafet bedenim de 40-42 den 38 e düstü.
Bana leslie biraz hafif gelmeye basladi, kilo almami önlüyor ama arada hit kardiolar gibi beni dürtükleyecek calismalara ihtiyac duyuyorum. Kisa sürede fazladan kalori harcatiyor ve günün geri kalaninda da harcamayi sürdürüyor vücut. Biraz yorucu ama keyifli de.
Hepinize bol sporlu günler dilerim.