- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 44
hip hop abs da iyi bir calisma, agir geliyorsa leslie 3,4 ya da 5 mil yapabilirsin. Kilo verebilmek icin haftada en az 5 gün yapmalisin canim 5-6 gün kilo verdiriyor ancak. Biraz fazlaliklarini da atinca bölgesel hareketler de eklersin. Sorularin olursa yardimci oluruz.
hip hop abs da iyi bir calisma, agir geliyorsa leslie 3,4 ya da 5 mil yapabilirsin. Kilo verebilmek icin haftada en az 5 gün yapmalisin canim 5-6 gün kilo verdiriyor ancak. Biraz fazlaliklarini da atinca bölgesel hareketler de eklersin. Sorularin olursa yardimci oluruz.
sağol canım cevabın için..normalde haftada 2 gün sadece pilates yapıyordum..doktorum kızınca ciddi ciddi yürümem gerektiğini anladım..dün 3 mil yürüdüm leslie ile..ama mahvoldum..hip hop absyi daha 2 gündür yapıyordum..
şimdi diyorum sadece leslie ile devam edeyim..vücudum iyice alışınca full yürüyüş(yani leslie belki 5mile çıkartırım)+günaşırı pilates(umay villa' nın ilk cdsi) yapsam..?
hip hop absyi artık ileride gücüm olursa eklesem yeterli olur mu?
4 ayda 20 kilo vermem lazım..(4 ay sonra tüp bebek deneyeceğiz)
diyet olarak zaten şeker tüketmiyorum..ve ekmek olarak kepekli ekmek tüketmeye başladım..bir de akşam 8den sonra birşey yemiyorum..
Sevgili hamsikolonisi leslie nin faydasini mutlaka göreceksin, zorlanip birakacagin sporlara yönelecegine leslie gibi devamli yapabilecegin seyler secmen daha mantikli. 4 ayda 20 kg verir misin onu bilemem tabii ben diyet yapmadigim icin bir yilda ancak 7 kg verdim zaten cok da fazlam yoktu ama sekle girmekti asil amacim. Beslenmene de dikkat edip sporuna devam edersen verebilirsin. Calisip calismadigini bilemiyorum tavsiye edebilecegim eger ev hanimi isen leslie yi ilk zamanlar kilonun cogu gidene kadar günde iki kez yapmayi denesen? Mesela sabah 3 aksam 2 ya da 3 mil. Bilmiyorum yapabilir misin? Günlük hayatini da bilemedigimden fazla tavsiyede bulunamiyorum. Leslie spor da yapsak gün boyu hareketli olmamizi öneriyor. Sporunu yapip tüm gün koltukta yatan bir insan tabii daha yavas fayda görür. Pilatesi de sikilasmak icin sürdürebilirsin. Onu haftada 3 gün de yapsan yeter. Ama senin ilk hedefin kilolarin gitmesi oldugu icin kardio dan sasmayacaksin. Iki kez leslie yapamiyorsan, mesela ilave olarak disarida yürüyüsler ekleyebilirsin. Bir hafta icinde ne kadar ekstra hareket eklersen kilo verimin o kadar hizlanir. Ama tabii önce yavas baslayip eforunu zamanla arttir.
Bebek icin bol sans dilerim canim baska sorularin olursa da yanitlarim. Kolay gelsin.
sağol canım..çalışıyorum evet(09-18:30)..aslında sabahları uyanabilsem daha erken bir saatte dediğin gibi yapabilirim..yani 3 sabah 3 veya 4 akşam gibi...ama beceremiyorum işe yetişmememe yetecek kadar kalkıyorum anca..hipotroidim var maalesef...beni çok ağırlaştırıyor..
ama diyorsunki temel olarak kardiyoya yüklen..pilatesten ziyade slim in 6 yapsam mesela ek olarak..o da 6 haftalık program..sonrasında ne yapabilirim diye düşünüyorum..
kızlar ben bu işi çok sevdim biraz önce 1 saatlik bir ara buldum ve 3 mile 45 dk sporumu yaptım akşamda 5 mile ve bugunü 8 mile le tamamlıcam :))
Dün akşam ssat 9 - 10 arası 5 mile daha yaptım ve günlük 8 mile tamamladım ve çok mutluyum kızlar sakın bırakmayın ben çok işe yaradığını hissediyorum 1 ay sonraki ölçülerimi yazmayı sabırsızlanıyorum.bugün gün içine 3 mile sıgdıramayabilirim ama akşam 5 mile kesin hafta sonu zaten sabah akşam yapıcam o konuda içim rahat.
motive eden bildirimlerinizi bekliyorum.Hoşçakalın :))
Günde 8 mil yapacak hal ve vakti buluyorsan bravo sana, tebrikler. Bu gidisle bir ay icinde süper sonuclar alirsin. Ama dikkat et kendini tüketme fazla calisacagim diye haftanin en azindan 1-2 gününü dinlenme günü olarak birak.
Evde oturan biri olsam neler yaparım da çalışıyorum,zaten ev hanımlarını anlamıyorum nasıl kilo veremiyorlar bu kadar vakit varken sabah akşam 1 saat ya elimde olsa erken kalkıp yapıcam 45 dk, gün içinde her zaman vakit bulamam patronum ofisten çıkarsa yapıyorum ama akşamları affı yok mutlaka yapıyorum hafta sonlari zaten evdeyim sabah akşam 5 mile yapıcam artık zayıf olmak istiyorum ve olucamda :))
Evet evde olunca vakit ayirmak daha kolay tabii haklisin o konuda. Ama her gün uzun uzun vaktimiz kalmiyor. Benim bütün isini tek basina yaptigim büyük bi evim, üc cocugum, kocaman bir bahcem var. Disarda bitmek tükenmek bilmeyen halledilmesi gereken isler de ayri. Ama hemen her gün bir vakit ayirmaya calisiyorum. Insan istedikten sonra oluyor. Günde iki kez 5er mil cok gelebilir. Vücuduna kulak vermeyi ihmal etme.
yediklerime çok dikkat ederim eski sporcu sayılırım çok kuvvetli bir bünyem var ve yorulmak bilmiyorum diyebilirim keşke vaktim olsada günümün 3 / 4 saatini spora ayırabilsem çok seviyorum hareketi ama buda yeter yaza kadar yavaş yavaş kilo versem yeter birde sıkılaşayım artık kısa vadede değil sabredip uzun vadede kilo vermekten yanayım.
Kızlar ben hiç bir yerde bulamıyorum, indiremiyorum. Biri upload etse herhangi bir yere olmaz mı? 5 mile fat burning olanı indirmek istiyorum. Yardım edin lütfen.
Sample Videos #1 Walk Fitness by Leslie Sansone Walk at Home2 - YouTube
Simdi bunu yapmaya gidiyorum. Leslie nin her seferinde yeni kesfettigim bir calismasi oluyor. Degistire degistire yapmayi cok seviyorum.
canım bende bunu tavsiye ederim 45 dk boyunca çok çok çok hareketli 4 mile yapıyorsun gerçekten yüksek kalori kaybedebileceğin bir video
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube