Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Çalışıyorum inşallah başlamak istiyorum regliminde ilk günü belki bir kaç gün sonrada başlayabilirim ama bu gece bir deneme turu atmak istiyorum :) ben bir dahaki yaza kadar 55 olmak çabasındayım şu an da 67 kiloyum umarım kendimi sıkmadan sporu bırakmadan devam edebilirim pilates takımlarım ve cd lerimde var kışın geceleri uzun dizilerden kopup kendimi spora vererek mutlu olduğum kiloya ve fiziğe kavuşmak istiyorum.

İnşallah herkes istediği kilolara gelebilir. Buralardan kopmadan gelişmeleri bende bildirmek sizlerle paylaşmak isterim.

canım dizilerinle birlikte yapabilirsin lesliyi, vakit cok daha çabuk geciyo, bende çok zorluyorum kendimi yapmak icin ama mecbur hissediyorum vucudum ve sagligim icin

Göbek konusunda artik uzman oldum diyebilirim, özellikle mide muzdaribi biri olarak. Bu konuda sayisiz makale okudum, hatta calistiricilarla yazistim. Herkesin ve herseyin ortak görüsü bir haftaya kardio ve bölgesel hareketleri yaymak. Yani karindan sikayetciysen önce karin yaglarini eriteceksin ve sonra da olmamasini saglayacaksin ki bunun yolu kardiodan geciyor. Bölgesel karin ve bacak hareketleriyle de sikilasmayi ve kas gücünü saglayacaksin. Daha iki gün önce yazistigim bir antrenör bana karin icin bacaklari calistirmamiz gerektigini o hareketleri yaparken karin kaslarina güc bindigini yazmis.
Leslie cok iyi bir kardio ve tüm vücut programi. Ve evet leslie ile kilo da verdim karnimdan da bir yilda 11 cm gitti. (Diyet yapsam belki daha fazla giderdi). Ama yanisira haftada 2-3 gün karin, bacak ve gögüs hareketleri de yaptim. Leslie nin faydasini tüm vücudunda göreceksin. Tüm sporlar gibi düzenli yapmak sartiyla tabii.

cevabınız için çok çok teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsınız
3 mil weight lose ile baslıyayım bn bilgisayarımda o var

cevabınız için çok çok teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsınız
3 mil weight lose ile baslıyayım bn bilgisayarımda o var

Önemli degil sorulari yanitlamaya her zaman hazirim. Sadece kendi deneyip faydasini gördügüm ya da arastirdigim konularda tabii. 3 fast miles da cok iyi you tubedan indirebilirsen mavili siyahli kiyafet giydikleri video. Haftada 4-5 gün yapinca leslienin cok faydasi oluyor. Kardio calismalarini sadece kilo vermek olarak görmemek lazim. Bu tür hareketlere kilomuzu sabit bir düzeyde korumak icin de ihtiyacimiz var.

bugünden itibaren bende leslieciyim :)
ben kilolu olunca kilo kaybetme yazdıgı için onu indirmiştim diğerine de bakıcam teşekkürler

bugünden itibaren bende leslieciyim :)
ben kilolu olunca kilo kaybetme yazdıgı için onu indirmiştim diğerine de bakıcam teşekkürler

Ilk birkac kilonu zaten cok hizli kaybedip sasiracaksin. Kac kilosun bilmiyorum ama 3 milde 55-60 kg civari olan bir kadin yaklasik 300 kalori harciyor. Kilosu fazla olanlar daha fazla harciyor.

ben daha yukarılardayım 85 kilo:26:
haftanın 5 günü yapmayı düşünüyorum gelişmeleri size yazarım

:26:arkadaşlar ben de aranıza katılamak istiyorum..
dün hiphop abs yaptım sonuçta sınırlı bir program..şuan 1&2 millikleri edindim..
104 kiloyum..
nasıl bir program izleyeyim?
gün aşırı pilates yapayım diyorum sizce?

Rica ederim canım yararı olmaz mı hiç? Hele bir başla bakalım devamı gelir.

Dün akşam yapamadım ama 6 dan saat 9 a kadar temizlik çamaşır yemek uğraştım leslie ye yetişmişimdir herhalde,
bu akşam inşallah yapıcam ben 5 mil le başlıcam böyle devam etmek istiyorum ayda 2 kiloya razıyım artık uzun vadede amacıma
ulaşmak istiyorum kısa sürede çabuk vermek istiyorum çok sıkıyorum kendimi sonra sıkılıp bırakıyorum bu şekilde yapmıcam inşallah
devamlı ve sürekli olsun istiyorum.

hip hop abs da iyi bir calisma, agir geliyorsa leslie 3,4 ya da 5 mil yapabilirsin. Kilo verebilmek icin haftada en az 5 gün yapmalisin canim 5-6 gün kilo verdiriyor ancak. Biraz fazlaliklarini da atinca bölgesel hareketler de eklersin. Sorularin olursa yardimci oluruz.

Dün leslie teyzeyle ilk buluşmamızı yaşadık 5 mile 1 saat 10 dk süperdi çok zevk aldım hiç sıkılmadan yapdım bu akşam yine beraberiz hafta sonları sabah akşam hafta içleri akşam yapıcam çok mutlu oldum yaptıktan sonra istediğim ölçülere gelebilicem sanırım hatta ölçülerimi kilomu yazayım takip etmek açısından iyi olur bende değişimler olursa arkadaşlar da gaza gelebilirler :)) yazan arkadaşlar olursa daha iyi motive olabiliriz.

boy: 1.70
kilo : 67
bel : 78
basen : 103
üst bacak :61
diz üstü : 44

Son düzenleme:
kızlar ben bu işi çok sevdim biraz önce 1 saatlik bir ara buldum ve 3 mile 45 dk sporumu yaptım akşamda 5 mile ve bugunü 8 mile le tamamlıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…