- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 mile yaptım şimdi öğlen yemeği üzerine sütle nesfit yiyorum akşamada plates inşallah :)
Yanlis bir sey yapmiyorsundur canim. Ben de aylardir artik kilo vermiyorum ama bir yilda iki beden inceldim, cm olarak da farkediyo tabii. Bacak aralarim birbirine cok yapisikti son zamanlarda bakiyorum yukarilara kadar azalmis nerdeyse. Karin maalesef en problemli bölgelerden biri vücudumuzda yag orani azalmadikca karin da tamamen düzelmiyor ancak o yag oranini ancak sporla idare edebiliyorum ben zaten günlük hayatimda asiri yag yiyen biri degilim, zeytinyagi cok tüketirim bir de cikolatayi kontrol altina almaya calisiyorum. Karbonhidrati da kontrollü yemege calisiyorum ama kati bir diyet yapamam dogrusu. Sagligim daha önemli. Biraz uzun sürebilir ama inaniyorum ki kardioya devam edip haftanin birkac günü bölgesel hareketler yaparsak karnimiz da gidecek. Uzun vadeli bak canim bu spor isine.
Tüm leslie videolari kardio oldugu icin yag yakmaya yarar. Yag yakmanin tek yolu dengeli beslenme ve kardio calismalari. Kas icinse bölgesel ve agirliklarla calisman gerekir.
Persembe gunu 4 fast mile yaptim...
Yaparkende 145 tane ip atlama hareketi denedim...
Ip atlamada guzel kalori yaktiriyo sanirim dimi arkadaslar bilgisi plan varmi bu konuda Ben yine netten bakicamda severiz ya hikayeleri su kadar IP atlamis su kadar zayiflamis incelmis falan beklerim arkadaslar fikirlerinizi
Bayanlar herkes haftalık kilo ve ölçümlerini yazsa dah iyi değilmi hem kendimizi görmek açısında hemde zayıflama işi elden bırakmamak adına gaza gelmiş oluruz.
olur bana uyar
ama bu aralar biraz göbeğim çıktı benim