Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
bu haftada bitti ben yine 5 gun hedefime ulasamadim
uc gun yaptim bu hafta 4+4+7.5 mile şeklinde
ins bu hafta olur,leslie ile bir ay bitmis oldu

bu haftada bitti ben yine 5 gun hedefime ulasamadim
uc gun yaptim bu hafta 4+4+7.5 mile şeklinde
ins bu hafta olur,leslie ile bir ay bitmis oldu

Haftada 3 gün fena bir calisma degil canim. Kilo verdirmez belki ama almani da engeller ki bu da cok önemli. Aynen devam. Ben de biriki günlük aradan sonra yine basliyorum. Bu aralar leslie ye ara verdim vücudumu sasirtmak icin biraz baska videolarla calisiyorum biraz da pilates ve yogaya agirlik verdim.

derya abla sorcam unutuyorum, plates ve yoga demistin,
hangi videolari onerrbilirsin?

Canim ben agirlikli olarak happy and fit pilates kanalinin pilates ve yoga videolarini yapiyorum ama Almanca onlar. Yaparim dersen benim yaptigim videolarin linklerini eklerim. Ayrica hxit daily nin yoga videolarini (zaten birkac tane var) ve mandy ingber`in yogalosophy videosunu yapiyorum. Yogayi daha cok seviyorum ama pilatesi sikilasmak icin yapiyorum.

ben kilo vermek istedigim icin leslie bana daha uygun ozaman dimi, ya da pilates yada yoga yapmalimiyim inceltir sanirim bunlarda

ben kilo vermek istedigim icin leslie bana daha uygun ozaman dimi, ya da pilates yada yoga yapmalimiyim inceltir sanirim bunlarda

Sevgili amerikadan kilo vermek icin kardio yapacaksin, leslie yapiyorsan devam et. Pilates de sikilasmaya yariyor. Ikisini bir götürürsen faydasi olur. Yoga da sikilasmak icin faydali ancak pilates kadar degil, yoga kaslari esnetip uzatmaya yariyor böylece yaptigin calismalarin sonuclari daha iyi oluyor. Ayrica rahatlatiyor da. Istedigin video olursa gönderirim.

O kadar program deniyorum bosuna degil vazgecemedigim tek program leslie. Bu resimlerden her gün geliyor bana sayfasina üye oldugum icin. Kadinlar facebook sayfalarinda da detayli anlatmislar. Ailece yapanlar var Amerika`da.

Selam kizlar, hepinize iyi bir haftasounu dilerim. Dün ekledigim resimler beni de cok etkiledi ve leslie nin sayfasina döndüm tekrar bir göz atmak icin. Leslie nin bir yazisini buldum sizlerle de biraz paylasmak istedim. Leslie de bildigimizle örtüsen bir bilgiyi paylasmis. Bölgesel incelme ancak ve ancak kardio calismasiyla mümkündür. Bölgesel hareketlerle de incelttiginiz yerlere sekil verirsiniz, sikilastirirsiniz demis. Bir haftaya kardio ve bölgesel calismayi karisim halinde yaymamiz gerekiyor (ki ben de bunu yapmaya calisiyorum). Ve tabii ki haftanin 5-6 günü disiplinli olarak calismak.
Tabii kardio olarak sadece leslie degil, kosmak, yürümek, yüzmek, bisiklet, merdiven inip cikmak gün icinde yaptigimiz hareketli bir is... Bunlarin hepsi nabiz atisimizi hizlandirdigi icin kardio calismalar olarak geciyor. Yani leslie ömür boyu ve gün boyu hareketli bir hayat öneriyor. Insan hareket etmek icin yaratilmistir diyor. Sadece spor calismasi degil, tüm gününüzü hareketli gecirin diyor. Aslinda onun verdigi diyet listesini bir kez görmüstüm öyle kati bir diyet degil, ekmek filan da yasaklanmamis ama bircok sey Amerika da bulunabilecek malzemeler bizim kendimize uyarlamamiz lazim. Tekrar bulursam paylasirim onu da size.

Merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama ben bunlara indirebileceğim bir adresi maalesef bulamadım her gün seyrederek yapmak istemiyorum internet kotam dolacak çünkü bana yardımcı olabilir.

paylaşımın ve yardımın için çok teşekkürederim günlerdir indirmeye çalışıyordum umarım yararlı olur yaza kadar kilo vermek istiyotum havalar soğudu artık dışarıda yürünmüyorda :) tekrar teşekkürler

merhaba
leslie yapan arkadaslar birsey danısmak istioyrum ben zaten kilolu bir bayanımda vucudum kum saati şeklinde ama son zamanlarda göbeğim cok çıkmaya başladı özelliklemide bölgesi leslie nin buna faydası olur mu sanki daha cok bacak calıştırıyo gibi yani göbeğinden incelen oldu mu arkadaslar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…