Selam kizlar, hepinize iyi bir haftasounu dilerim. Dün ekledigim resimler beni de cok etkiledi ve leslie nin sayfasina döndüm tekrar bir göz atmak icin. Leslie nin bir yazisini buldum sizlerle de biraz paylasmak istedim. Leslie de bildigimizle örtüsen bir bilgiyi paylasmis. Bölgesel incelme ancak ve ancak kardio calismasiyla mümkündür. Bölgesel hareketlerle de incelttiginiz yerlere sekil verirsiniz, sikilastirirsiniz demis. Bir haftaya kardio ve bölgesel calismayi karisim halinde yaymamiz gerekiyor (ki ben de bunu yapmaya calisiyorum). Ve tabii ki haftanin 5-6 günü disiplinli olarak calismak.
Tabii kardio olarak sadece leslie degil, kosmak, yürümek, yüzmek, bisiklet, merdiven inip cikmak gün icinde yaptigimiz hareketli bir is... Bunlarin hepsi nabiz atisimizi hizlandirdigi icin kardio calismalar olarak geciyor. Yani leslie ömür boyu ve gün boyu hareketli bir hayat öneriyor. Insan hareket etmek icin yaratilmistir diyor. Sadece spor calismasi degil, tüm gününüzü hareketli gecirin diyor. Aslinda onun verdigi diyet listesini bir kez görmüstüm öyle kati bir diyet degil, ekmek filan da yasaklanmamis ama bircok sey Amerika da bulunabilecek malzemeler bizim kendimize uyarlamamiz lazim. Tekrar bulursam paylasirim onu da size.