Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

2 aydır düzensiz yapıyordum
bi yapıp bir bıraktım
2 haftadır düzenli olarak yapıyorum, hafta içi her sabah yarım saat
metabolizmam düzene girdi, önceden kabızlık sorunum olurdu
sabahları hareket ettiğim için şimdi böyle bir sorunum da kalmadı, ben memnunum tavsiye ederim

ooo etkisi büyük gerçekten ben günde 1,5 saate yakın spor yapıyorum çeşitli videolar eşliğinde 5 mili hergün yapsam ölürüm herhalde üsst üste spor yapmaktan hele bir devam ettiğim videolardan bazılarının tarihi dolsunda düzene sokucam leslie 5 mili

ne güzel bayağı eğlenceli görünüyor

kızlar bende başladım leslie ye
akşamları evde jillian yapıyorum
işe gelmedende 8dk buns ve slim and six pack yapıyorum
leslie yide işte yapıyorum
öğle arasında 1 mile yapıyorum
odada 2 kişi olduğumuz için arkadaş her dışarı çıkışında 5 dk lık olanı yapıyorum
cuma günleride 3 mile olanını yapıyorum inşallah faydasını görürüm dün tam anlamıyla başladım daha öncede yapıyordum ama ramazanda ara vermiştim
işim hep masabaşı olduğu için basenlerim kalınlaştı erimesi lazım ya

bide bişey sorcam kızlar hamileyken yapılır mı acaba bacak kaldırmaları yapmadan sadece yürüyüş şeklinde yapsak
çünkü hamileyken yürüyüş yapılır diye biliyorum ama aranızda fikri olan var mı?:44:

Kızlar
walk slim 3 fast miles yapan varmı aranızda?
ben 4 yıl once yapıyordum çok işe yaradı bende 15 kilo verdim 4 ay sürmüştü sanırım ama az diyet yanında callan ve temposuz normal 7 km yürüyüş yapıyordum
geçen seneki doğumumdan sonra şimdi yine gül gibi bi 15 kilom var
1 yıldır kilo vermek adına birşey yapmadım , çarşambadan beri yine başladım
bu sefer az diyet yürüyüş ve walk slim 3 fast miles yapıyorum 2 gündür...

hamileyken ben problem olacağını sanmıyorum bu egzersizlerin yalnız calısırken nasıl yapıyorsunuz bravo valla :)

kızlar bu 1 mil 5 mil nedir ? yavaş yavaş hızı seviyesi mi artıyor ? yani kademe kademe mil mil artırıyorlar mı? faydası varmı gerçekten ? küçük olan 5 dakikalık sanırım ilerledikçe yarım saat falan buluyor dimi yoksa 5 dakikayla pek bi sonuç alınmaz gibi ? biri açıklarsa çok sevinirim kızlar :))

İlerledikçe süre artıyo,hareketler farklılaşıyo falan

canım 5 dk olan yemekten önce yapılıyor diye biliyorum
ama ben işte vaktim oldukça yapmaya çalışıyorum hiç yapmamaktan iyidir diye diğerlerinide seviye gibi düşün

sordum ama kimse cevap vermedi....
walk slim 3 fast miles yapan varmı aranızda?
[video=youtube;J7gqbxZ_PQg]http://www.youtube.com/watch?v=J7gqbxZ_PQg[/video]

ben de 2 mil ve 5 mil fat burning olanı indiriyorum şimdi. bu akşam başlayacağım. callanetics de indirmiştim 10 günde 10 yaş gençleşin olanı. acaba nasıl yapsam kızlar ? boyum 1.70 kilom 59. kilolu durmuyorum ama belden altım bana ait değilmiş gibi bacak basen kalça hepsinin erimesi lazım. bana bi yol gösterin bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…