- 25 Mart 2011
- 1.406
- 28
ben pazar günü yaptım dün yapmadım bugünde yarım saate yakın yürüdüm bugünde yapmadım yürümediğim spor yapmadığım zamanlarda yapmayı düsünüyorum özellikle,kilo verince sıkılasma amacıyla da olabilir..Kısa sürede dediğiniz kac hafta gibi bir süre?
ooo etkisi büyük gerçekten ben günde 1,5 saate yakın spor yapıyorum çeşitli videolar eşliğinde 5 mili hergün yapsam ölürüm herhalde üsst üste spor yapmaktan hele bir devam ettiğim videolardan bazılarının tarihi dolsunda düzene sokucam leslie 5 mili2 aydır düzensiz yapıyordum
bi yapıp bir bıraktım
2 haftadır düzenli olarak yapıyorum, hafta içi her sabah yarım saat
metabolizmam düzene girdi, önceden kabızlık sorunum olurdu
sabahları hareket ettiğim için şimdi böyle bir sorunum da kalmadı, ben memnunum tavsiye ederim
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]
[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz
yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor
kilo vermek kolaylaşıyor
fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor
mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,
sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var
sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa
bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli
hamileyken ben problem olacağını sanmıyorum bu egzersizlerin yalnız calısırken nasıl yapıyorsunuz bravo valla :)
kızlar bu 1 mil 5 mil nedir ? yavaş yavaş hızı seviyesi mi artıyor ? yani kademe kademe mil mil artırıyorlar mı? faydası varmı gerçekten ? küçük olan 5 dakikalık sanırım ilerledikçe yarım saat falan buluyor dimi yoksa 5 dakikayla pek bi sonuç alınmaz gibi ? biri açıklarsa çok sevinirim kızlar :))
etkili bir spormu? kilo vermeye yardımcı mı ?
kızlar bu 1 mil 5 mil nedir ? yavaş yavaş hızı seviyesi mi artıyor ? yani kademe kademe mil mil artırıyorlar mı? faydası varmı gerçekten ? küçük olan 5 dakikalık sanırım ilerledikçe yarım saat falan buluyor dimi yoksa 5 dakikayla pek bi sonuç alınmaz gibi ? biri açıklarsa çok sevinirim kızlar :))
sordum ama kimse cevap vermedi....
walk slim 3 fast miles yapan varmı aranızda?
[video=youtube;J7gqbxZ_PQg]http://www.youtube.com/watch?v=J7gqbxZ_PQg[/video]