Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

teşekkür ederim cnm hemen başlamak istiyorum evet gerçekten spor yapmanın en güzel tarafı 5 kilo verseniz 10 kilo vermiş gibi duruyo insan sıkılaşmak zayıflamak kadar önemli insallah istediğimiz fiziğe ulaşırız senin az kalmış cnm vermen gerekne kilon insallah bende bi gün görürüm 63e düştüğümü kalanını çabuk veririm diye düşünüyorum çünkü 65te hep takılıyorum

şu evet kesinlikle sıkılaştırıyor dedin ya kalbimi çaldın videolara biraz baktımda tam anlayamadım belli bir sırası varmı bunun arkadaşlar ? kafamıza göre mi yoksa ?

youtube da leslie sensone ın 3dakikalık 5dklık hızlı yürüyüş videoları da var
yemeklerden sonra yada gün için vakit buldukça yapıyorum bu kısa videoları
hem çok eğlenceli hemde sıkılaştırıyor

3mil ve 5 mil olanlar biraz uzun vakit sorunum oldugu için haftada 2 kez anca yapabiliyorum ama hiç yapmamaktan iyidir
leslie sensone ı herkese tavsiye ediyorum özelliklede bnm gibi evde spora yapamayanlar için çok eğlenceli

Kimsecikler yok mu:2:Sabah da 2 mil yürüdüm.'0 dakika falan sürüyor.Ben de 2 mil videosu yok o yüzden 1 mil iki defa yaptım

bende 3 gündür leslie 3 mile yapıyorum.. bugüne kadar kadar 12 kg vermiştim kendi çabamla 66 oldum fakat kilo vermem durdu.. 6 kg daha versem iyi olur bakalım sonuçlarını göreceğim...

bende 5 mile yapıyorum 3 mile bana hafif geliyor.evde klima açıkken bile baya bir terliyorum iyi geliyor ama ben aynı zamanda koşu bandı ve bisiklette yapıyorum.

ilk sayfadaki video en kolayları herhalde siz kac mil yapıyorsunuz?

Merhaba, ben de basladim ve bu konuyu canli tutalim istiyorum. Ben 2 gun 3 mil yaptim, 2 gun de 4 mil really bigbmiles yaptim. Aslinda 5 mil yapmak istiyorum ama linki yok, olan gonderebilir mi? Ben cok umutluyum, kesinlikle ise yaricak.

bende istiyorum başlama ama vıdeolarını indiremıyorum
işdede yapamıyorum haliyle

Ben de daha önce leslie yapanlardanım ama hep 1-2 gün yapıp bıraktım.bugün itibariyle düzenli olarak yapıcam haftada 3 kez en az.işe yaramak zorunda. şu an1.65 bıyunda 74 kiloyum

bende leslie sensone yapmaya başladım kısa zamanda vücudumu şekle soktu
bu sayfayı güncel tutalım arkadaşlar, daha fazla kişi bilgilensin
leslie sensone olmasa ben evde spor yapamazdım gerçekten çok eğlenceli
hafta içi sabahları 2 mil yapıyorum(30 dakika),haftasonu vaktim olursa 3 mil
indiremeyen arkadaşlar youtube da videoları var, indirmeden yapıyorum ben

ben pazar günü yaptım dün yapmadım bugünde yarım saate yakın yürüdüm bugünde yapmadım yürümediğim spor yapmadığım zamanlarda yapmayı düsünüyorum özellikle,kilo verince sıkılasma amacıyla da olabilir..Kısa sürede dediğiniz kac hafta gibi bir süre?

Ben de 1 hafta düzenli yaptım.Ama yaz mevsimi hareketli geçiyor düzene giremedim bir türlü inşallah bayramdan sonraya devam

özellikle kışın çok işe yarar diye düşünüyorum çünkü kışın dışarıda yürüyüş yapmak herkese cazip gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…