Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
ben de 2 mil ve 5 mil fat burning olanı indiriyorum şimdi. bu akşam başlayacağım. callanetics de indirmiştim 10 günde 10 yaş gençleşin olanı. acaba nasıl yapsam kızlar ? boyum 1.70 kilom 59. kilolu durmuyorum ama belden altım bana ait değilmiş gibi :KK1::KK1: bacak basen kalça hepsinin erimesi lazım. bana bi yol gösterin bakemmm :KK8:

Benimde aynen canım ya hem leslie yapıyorum hemde 8 minute buns bacaklarım için

bende sabahları 2 mil yürüyorum bazen 1 mil yürüyorum hiç yapmamaktan iyidir heralde
akşamları fırsat bulursam eğer 3 mil yapıyorum
durmak yok yürümeye devam
yaşasın leslie sensone En Büyük TÜRKİYE

Bende 5 gündür Walk at home 4 fast miles yapmaya başladım, faydasını göreceğime inanıyorum :) bir kaç ay öncesinde düzenli yapmıştım ve faydasını baya görmüştüm, ama sonra bıktım ve bıraktım, şimdi 5 gündür tekrar başladım hergün hiç ara vermeden 4 mile ve boş zamanım oldukça artı bir yada iki mil daha :)

Bende 5 gündür Walk at home 4 fast miles yapmaya başladım, faydasını göreceğime inanıyorum :) bir kaç ay öncesinde düzenli yapmıştım ve faydasını baya görmüştüm, ama sonra bıktım ve bıraktım, şimdi 5 gündür tekrar başladım hergün hiç ara vermeden 4 mile ve boş zamanım oldukça artı bir yada iki mil daha :)

ilgilenen birini görmek çok güzel ya bende 1haftadır yapıyorum ve devamda edicem

Bugün de 4 mile yaptim :) boylece bu hafta toplam 29 mile yurudüm, bu da 38km ile eşdeğer :) insaAllah faydası vardır... Baskülüm bozuk, tartılamıyorum malesef, yediklerime de dikkat etmiyorum, sadece sporla zayıflamak istiyorum... Diyetsiz, sadece sporla zayıflayabilirmiyim kızlar yaaa... ??

selam hanımlar,
bende perşembe itibariyle günde 2 mil yapıyorum.ev hanımıyım benim dışarı çıkıp yürüme şansım pek olmuyor.
birkaç ay sonra bebek düşünüyoruz hamileykende devam etmemin bi sakıncası olurmu?

Selam :) bence bir sakıncası yoktur, çünkü Leslie Sansone'nin videoları zor hareketler değil, bildiğimiz yürümek tarzı sadece biraz daha tempolu, ama kesin bişey diyemem, ene iyisi doktorunuza danışın... Ah şu zayıf olduğumuz günleri bir görebilsek :KK43:

selam hanımlar,
bende perşembe itibariyle günde 2 mil yapıyorum.ev hanımıyım benim dışarı çıkıp yürüme şansım pek olmuyor.
birkaç ay sonra bebek düşünüyoruz hamileykende devam etmemin bi sakıncası olurmu?

canım bende bebek düşünüyorum zararı olcağını sanmıyorum hoplama zıplama olmadığı için

Bugün de 4 mile yaptim :) boylece bu hafta toplam 29 mile yurudüm, bu da 38km ile eşdeğer :) insaAllah faydası vardır... Baskülüm bozuk, tartılamıyorum malesef, yediklerime de dikkat etmiyorum, sadece sporla zayıflamak istiyorum... Diyetsiz, sadece sporla zayıflayabilirmiyim kızlar yaaa... ??

yediklerin abartı değilse tabiki zayıflarsın
bende öyleyim çünkü hiç abartı yemem ama masa başında çalışıyorum ve hareketsizlikten 1 yılda 10 kilo aldım şimdi hareketle geri vermeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Bende çok sevindim canım birbirimize destek olalım :) sen hergün kaç mil yapıyorsun ?

canım ben işte olduğum için pazartesi,salı,çarşamba,perşembe,cumartesi günleri 1 mile bunun yanında 5 dklık olanı 6-7 sefer yapıyorum
cuma günüde 3 mile yapıyorum yine yanında 5 dklık yapıyorum

evde akşam ve sabahta ayrı sporlarım var

Selam :) bence bir sakıncası yoktur, çünkü Leslie Sansone'nin videoları zor hareketler değil, bildiğimiz yürümek tarzı sadece biraz daha tempolu, ama kesin bişey diyemem, ene iyisi doktorunuza danışın... Ah şu zayıf olduğumuz günleri bir görebilsek :KK43:

bende öyle düşünüyorum zorlu hareketler yok hamilelik olana kadar vucut alışmış olur sanırım.doktor spor denilince izin vereceğini sanmıyorum yürüyüş diye sorayım sadece yürüyüş yaparaım aradaki bacak hareketlerini yapmazsam zor olan birşey olmamış olur:KK31:

canım bende bebek düşünüyorum zararı olcağını sanmıyorum hoplama zıplama olmadığı için
sağol canım .bende bu topiği takip etmeye karar verdim.sıkılaşmam lazım eğlenceli geldi yürüyüş yapmak.

canım bende incelme oldu sende var mı farklılık

ne zamandır yapıyorsun ben dün yapamadım bugün zaman olursa yapıcam.

bende öyle düşünüyorum zorlu hareketler yok hamilelik olana kadar vucut alışmış olur sanırım.doktor spor denilince izin vereceğini sanmıyorum yürüyüş diye sorayım sadece yürüyüş yaparaım aradaki bacak hareketlerini yapmazsam zor olan birşey olmamış olur:KK31:

sağol canım .bende bu topiği takip etmeye karar verdim.sıkılaşmam lazım eğlenceli geldi yürüyüş yapmak.

ne zamandır yapıyorsun ben dün yapamadım bugün zaman olursa yapıcam.

15 gündür pazar hariç hergün yapıyorum canım

sadece yürüyüş gibi görünsede yürüyüş yaptıktan sonra daha enerjik oluyorum,bacaklarımın çalıştığını hissediyorum.dün 2 mil yaptım.
iyiki bu topiği bulmuşum destek olalım birbirimize :KK31:

canım benim sırtımdan başladı incelmeye aşağı doğru inecek galiba:KK1: simitler gitseydi bi yaaaa

X