pinktomato 41 kere maşallah :)
n'olmuş sana öyle:) önceki sayfaları okumadım nasıl bir diyet yaptın ve kaç mil yürüdün? yemin ederim seni görünce heyecana geldim:)
çok teşekkür ederim canımm
spor olarak , haftada 5 veya 6 gün LESLİE SANSONE- WALK AWAY THE POUNDS-EXPRESS 3 MİLES yapıyorum ben, özellikle son birkaç aydır sıkı tutuyorum öncesinde daha az yapardım.. diyet olarak belli bir diyet uygulamıyorum, karatay mantıklı geldi sadece, onun dışında abur cuburu hayatımdan çıkardım ve spor sadece bu yani.. bir de diyet günlükleri başlığında erginsena'nın günlüğü vardır , sena ablanın listesi yardımcı olur.. beni sorarsan ben genelde şöyle beslenirim:
sabah:normal kahvaltı işte,ekmek yok,şekersiz çay,tuzsuz ve yağsız sebzeler.. bu ara sabah kahvaltım yulaf kepekli yağsız krep mesela..(yulaf kepeği,yumurta,labne,su karıştırıp krep yapıyorum)
öğle - akşam: öğlen et/tavuk/balık yediysem akşam susuz sebze yemeği, ya da tam tersi , yanında salata ve yoğurt.. ben sadece bunlara dikkat ediyorum.. bir de karataydan beri ara öğün yapmıyorum veya çok istersem az kabuklu fıstık yiyorum.. bu kadar.. :))
eğer spor geçmişin yoksa başlangıç için : Leslie Sansone - In home walking for weight loss -the walk diet - 2 miles yapabilirsin..
eğer sağlık sorunun yoksa bunun 1 mili ile başlayıp yavaş yavaş artırırsın.
vücudun spora iyice alışınca (birkaç hafta da olabilir bu süre, birkaç ay da,bu sana bağlı,anlarsın zaten) LESLİE SANSONE- WALK AWAY THE POUNDS-EXPRESS 3 MİLES başlarsın benim gibi.. günde en az 45 dk spor yapmak en iyisi.. haftada 1 veya 2 gün de kaslarını dinlendirir,spor yapmazsın.. alışkanlık oluyor zaten, merak etme
sadece başladığın hafta yorgun olsan da bırakmadan devam etmek ve sonrasında videolardan sıkıldığın zamanlarda bile leslie yerine dışarıda ne bileyim 45 dk-1 saat sahada falan yürüyüp sporu bırakmamak.. ben leslie sayesinde hayatımda ilk defa 1 ay'ı aşan spor yapıyorum, eskiden özel spor salonlarına,ismeğin spor kursuna vs yazılır 1 ay gider sonra sıkılır bırakırdım..şimdi kilo da verince insan bırakmak istemiyor.. işte böyle..