- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
canım benim çok sağol ya hemen bu akşam indirip başlıcam çok öptüm inşallah kurtuluruz hepimiz şu dertten peki bu videolarla kilo verebilen varmı acaba???
rica ederim canım..Bu videolarla kilo vereni sormuşsun,ben! Aşağıdaki ticker'ımdan görebilirsin verdiğim kiloları..64tüm ama bir ara motivasyonumu kaybedip yemeye verince kendimi,kilo almıştım,sonra yine verdim.. Sana tavsiyem sporla birlikte iyi bir beslenme düzeni..bunun için de kilo verme topiclerini tavsiye ederim,mesela zayıflama günlüklerindeki erginsena'nın günlüğü var,sena ablanın paylaşımlarını tavsiye ederim çok yardımcı olur yazan herkese..ya da karatay diyeti paylaşımlarını..birçok yere yazdım yeniden yazayım funda çayının ve 7li karışık çayın da faydasını gördüm şahsen,bir de bugün bir topicte okudum,zencefil,tarçınlı çayla 2 ayda 8 kg vermiş yazıyordu..
Bir de son olarak 3 gündür zayıflama olumlaması yapıyorum,googleda yazınca çıkıyor örnekleri,21 gün tekrarlanması fayda ediyormuş.. Gün içinde şöyle diyorum iştehedef kilo) ... Kilomdayım ve .... Kiloda olduğum için şükürler olsun.(gün içinde aklına geldikçe sesli söyleyince beyin 21 gün-1 ay içinde bunu gerçek kabul edip,zayıflamanda kararlı olmanı sağlıyormuş)
ay ne kadar güzel ya , canım süper moral verdin bana... Maşallah ne güzel vermişsin.. Ben şimdiye kadar hiç diyet yapmadım, yapamamda zaten biliyorum kendimi... Ama bir haftadır gün aşırı 1 saat kondisyon bisikleti sürüyorum, pilates yapmaya çalışıyorum, bir de walk at home yapmaya çalışıyorum... Her gün en az bir saat bunları yapıyorum... Ekmeği kestim yersemde tam tahıllı yiyorum... şekeri kestim... Offf offf ama bi haftadır gram erimedim, çok değil 5 kilo versem uçacam sevinçten
canım ilk zamanlar çabuk kilo verilir,zamanla kilo vermek zorlaşır.. bende de eliptik bisiklet var ama kışın çamaşır askısında yer kalmayınca işe yarıyor,aman ne gereksizmiş ,leslie'yi önceden keşfetseydim dünya para vermezdim ona.. kilo veya ölçülerini bilmiyorum ama pilates kilo vermek için değil,koruma ve özellikle sıkılaşma için öneriliyor,yani ideal kilona kavuştuktan sonraki dönemde.. önce leslie ile spora başlamak,1-2 mil, hafta hafta gitgide milleri artırmak,vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş callanetics,zumba,tiffany rothe veya jillian michaels artırılarak gidilebilir mesela..(ki eğer vücudun alışıksa kısa zamanda çok kilo verdirmeyen ama acayip sıkılaştıran jillian michaels,ben yapamıyorum o ayrı)
ekmek ben de tam tahıllı yerdim ama diyetisyen çavdar daha faydalı demişti.. karatay da spor ya sabah ya da gece yatmadan yapılırsa daha yararlı diyor..
bu arada leslie'nin sitesindeki zayıflama önce sonra foto ve hikayeleri için bkz:
Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home
ben kaçar, bu akşam yüz yogası yapıcam,merak edenler googledan bakabilir,zayıflayınca çıkan gıdılara çözüm için..
canım ilk zamanlar çabuk kilo verilir,zamanla kilo vermek zorlaşır.. bende de eliptik bisiklet var ama kışın çamaşır askısında yer kalmayınca işe yarıyor,aman ne gereksizmiş ,leslie'yi önceden keşfetseydim dünya para vermezdim ona.. kilo veya ölçülerini bilmiyorum ama pilates kilo vermek için değil,koruma ve özellikle sıkılaşma için öneriliyor,yani ideal kilona kavuştuktan sonraki dönemde.. önce leslie ile spora başlamak,1-2 mil, hafta hafta gitgide milleri artırmak,vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş callanetics,zumba,tiffany rothe veya jillian michaels artırılarak gidilebilir mesela..(ki eğer vücudun alışıksa kısa zamanda çok kilo verdirmeyen ama acayip sıkılaştıran jillian michaels,ben yapamıyorum o ayrı)
ekmek ben de tam tahıllı yerdim ama diyetisyen çavdar daha faydalı demişti.. karatay da spor ya sabah ya da gece yatmadan yapılırsa daha yararlı diyor..
bu arada leslie'nin sitesindeki zayıflama önce sonra foto ve hikayeleri için bkz:
ben kaçar, bu akşam yüz yogası yapıcam,merak edenler googledan bakabilir,zayıflayınca çıkan gıdılara çözüm için..
bu arada bu leslie neden bu kadar kilolu kafama o takıldı basen kalça maşallah yani:))
bu haftada gram veremedim ne olcak benim bu halim arkadaşım yaaaaa((((
bu arada benim özelden mesaj hakkım yokmuş(
o değil de kızının,yeğeninin ve kardeşinin bazı videolarında epey tombiş olması şaşırtmıştı beni.. yürüyüş en güzel egzersizdir fakat bence yürüyüş,sporu sevdirmek için ilk adım,sonrasında daha yoğun egzersiz programları için vücuda alıştırma olmalı.. bu arada 1 aya kadar önce-sonra fotolarımı koymayı düşünüyorum inşallah..
önemli olan en yorucu ya da sıkıcı olmaya başladığı zamanlarda devam etmeyi bırakmamak..bazı vücutlara kısa ama sıkıştırılmış egzersiz programları daha uygun oluyor,bazılarına da zorlamayan ama uzun programlar.. ben ikinci gruptayım sanırım,çok zorlamadan uzun tekrarlar..
ben leslie 3 mil yaptım walk away the abs 1 hafta yaptım gercekten fayda gördün ben..şimdi de 5 mil yapıorum burn fat bayağı terletiyor..tavsiye edrim kızlar..ama 5 mil olna 48 dakika sürüyor bende bir yerde 1 saat 5 dk yazmıs ama
ben leslie 3 mil yaptım walk away the abs 1 hafta yaptım gercekten fayda gördün ben..şimdi de 5 mil yapıorum burn fat bayağı terletiyor..tavsiye edrim kızlar..ama 5 mil olna 48 dakika sürüyor bende bir yerde 1 saat 5 dk yazmıs ama