- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
canım benim çok sağol ya hemen bu akşam indirip başlıcam çok öptüm inşallah kurtuluruz hepimiz şu dertten peki bu videolarla kilo verebilen varmı acaba???
rica ederim canım.. bu videolarla kilo vereni sormuşsun,ben! aşağıdaki ticker'ımdan görebilirsin verdiğim kiloları..64tüm ama bir ara motivasyonumu kaybedip yemeye verince kendimi,kilo almıştım,sonra yine verdim.. sana tavsiyem sporla birlikte iyi bir beslenme düzeni..bunun için de kilo verme topiclerini tavsiye ederim,mesela zayıflama günlüklerindeki erginsena'nın günlüğü var,sena ablanın paylaşımlarını tavsiye ederim çok yardımcı olur yazan herkese..ya da karatay diyeti paylaşımlarını..birçok yere yazdım yeniden yazayım funda çayının ve 7li karışık çayın da faydasını gördüm şahsen,bir de bugün bir topicte okudum,zencefil,tarçınlı çayla 2 ayda 8 kg vermiş yazıyordu..
bir de son olarak 3 gündür zayıflama olumlaması yapıyorum,googleda yazınca çıkıyor örnekleri,21 gün tekrarlanması fayda ediyormuş.. gün içinde şöyle diyorum iştehedef kilo) ... kilomdayım ve .... kiloda olduğum için şükürler olsun.(gün içinde aklına geldikçe sesli söyleyince beyin 21 gün-1 ay içinde bunu gerçek kabul edip,zayıflamanda kararlı olmanı sağlıyormuş)