arkadaslar ben hic duymadim dim bunu yeni gördüm nasil bisi 1mil 5 mil felan demissiniz nasil ölcülüo yapilio o gercekten ise yariyormu
3 litre suya 3 adet elma 1adet limonu4de bölüp ekleniyor 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşıgı tane karabiber 5,6 tane karanfil ister düdüklüde ister normal tencerede ben normal tencerede kaynatıp içmeye başladım dünden beri bakalım inşallah işe yarar deneyin isterseniz kızlar tatı buruk bir tat içilmeyecek gibi dgil ama
leslie linkleri için google'a leslie sansone küçültülmüş linkler yazın çıkan diyet center sayfsında linkleri var
3 litre suya 3 adet elma 1adet limonu4de bölüp ekleniyor 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşıgı tane karabiber 5,6 tane karanfil ister düdüklüde ister normal tencerede ben normal tencerede kaynatıp içmeye başladım dünden beri bakalım inşallah işe yarar deneyin isterseniz kızlar tatı buruk bir tat içilmeyecek gibi dgil ama
kızlar birşey sorucam ya tatlı istediğinzde ne yiyorsunuz acaba diyeti bozmadan ?
ben 2-3-4-5 millik videoları hafta hafta artırarak yapmıştım fakat geçen ay reglimi 12 gün geciktirdi, ben de hamilelik şüphesi vs derken hem spor yapmadım hem de yedikçe yedim maalesef..dolayısıyla verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım.. tek tesellim çabuk gelen kilo çabuk gider.. yani umarım..
ama yeniden 4 mille başladım,azimliyim yaz tatilini düşünüp gaza gelmeye çalışıyorum..
bizim 70-79 kg topiğinde de arkadaşlarla birlikte yapıyoruz leslie..