özel mesaj yazamıyorum..kocanın mail adresini yazacağım...sorun değil :) sukruakova34@hotmail.com...yollayabilirseniz sevinirim...teşekkür ettim şimdiden
Merhabalar, ben de varım :) Daha önce Leslie'yi 1 aydan uzun süre yaptım ve çok faydasını gördüm, şimdi tekrar başlıyorum. Günlük olarak paylaşıyor musunuz kaç mil yaptığınızı?
Hosgeldin canim, motivasyon olmasi acisindan genelde yaziyoruz ama öyle bir kural yok. Baska calismalar yapinca da paylasiyoruz. Insan yazacagini bilince mecbur hissediyor.
bende bilgisayarıma indirmişim 3 mil radio hits iyi ki :) bende dün far ettim eşimdeydi bilgisayar bende fırsat buldum yapayım dedim eşim maç ilzediği için alamadım ondan ama koydum kafaya yapmayı bende küçük tabletten yaptım leslie aşkı bu işet :) tablette de yüklü değil arattırdım hits bulmadım 1 er dakikalık kesitleri var tamamı yok. Bende dün 4 fast yaptım artıkselam kizlar. Ben de sizlerin mesajlarindan farkettim ki maalesef birkac leslie videosu silinmis. Radio hits i ben bilgisayarima indirmistim ama forum kabul etmiyor o tip dosyalari. Tekrar you tubeda arastiralim bulursak listede güncelleriz.
Yok arkadaş ya ben leslie yapmazsam spor yapmış gibi hissetmiyorum hiç kendimi. Denies austin diye bir bayanın çeşit çeşit videosunu buldum debelendim durdum ah şu leslinin karın ve yan yağlara tek başına fayda ettiğini bilsem başka birşeye dadanmıcam.
Canim leslie ile zaten yaglar gider onun icin baska seye gerek yok. Sikilasmak icin de öyle saatlerce baska hareketler yapmana gerek yok. Mesela ben xhit daily nin kisa videolarindan yapiyorum leslie nin yanisira. 10dk karin 10dk bacak 10 dk kol-gögüs gibi... Agirlik yine de kardioda olmali.[/QUOTE
Ben de leslie yapıcam hergün bundan sonra parça parça video yaptığımda içime sinmiyor . Vücudumun tam rtasındaki kalsa görüntüden kurtulmam gerek
Canim hayirli olsun cok sevindim. 4 fast miles ta biliyorsun yapan hamile bir kadin vardi. Bence leslie rahatlikla yapabilirsin 2 milin bile zarari olmaz yalniz hoplama ziplama yapma istersen. Sonucta yavasini da yapsan sana iyi bir egzersiz olur hamileyken. Tabii önce doktorunla konus. Yavas olan 2 mil 3 mil videolari var mesela kosmadigi onlari yapabilirsin. Sonucta disarda da yürüyoruz hamileyken. Acik havada da bol bol yürü iyi gelir. Ilk bebegin mi olacak?kızlar 1 aylık hamile olduğumu öğrendim lesliyi bıraktım ama rahat edemiyorum yapmayınca. hiç değilse 1 mil yapsam zararlı olur mu ki?
Canim hayirli olsun cok sevindim. 4 fast miles ta biliyorsun yapan hamile bir kadin vardi. Bence leslie rahatlikla yapabilirsin 2 milin bile zarari olmaz yalniz hoplama ziplama yapma istersen. Sonucta yavasini da yapsan sana iyi bir egzersiz olur hamileyken. Tabii önce doktorunla konus. Yavas olan 2 mil 3 mil videolari var mesela kosmadigi onlari yapabilirsin. Sonucta disarda da yürüyoruz hamileyken. Acik havada da bol bol yürü iyi gelir. Ilk bebegin mi olacak?
evet canım hayırlısıyla ilk bebeğim olacak . Evet ben de yavaş yavaş yapayım dedim çünkü şişip kalmak istemiyorum şimdi de kendimi iyi hissetmiyorum yapmayınca.
Tabii canim sonucta bebegin ve annenin sagligi yerinde olduktan sonra hareket cok daha faydali. Sana dogum sonrasi toparlanmada da yardimci olur. Ben kilometrelerce yürüdüm hamileliklerimde, kizimda yavas yavas kondisyon bisikletimi bile kullandim.